jag har ju nat fel

som magda sager, for att jag sag en till dator nar min tid gick ut, men den hade spel. assa GTA, sa ja klammde in 1 euro till, sen var det en vanlig dator. nu har jag 37 minuter kvar.. kefft! sa nu sitter jag och chattar med nadia. saknar henne. snart ska jag ner o kopa glass. eller nej inte snart, OM 37 MINUTER! kommer fa damp. de e typ rock musik har ocksa sa ja kommer typ kasta en gitarr ner for fonstret. snart ska jag kora bil igen :) sen ska vi aka gokart!
det finns aven ute bio har. skit mysigt. ice age 3 i 3D som inte har kommit ut i sverige an. sen transformers, den nya filmen. jaja, ska ga nu. orkar inte va har!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
xoxo

FRAPPUCCINO

skulle inte sitta fel nu, vill till valencia igen o dricka denna goding fran starbucks! asch, snart aker vi anda!
mums, chocolate frappuccino!

vad jag har gjort..

tatuerat mig, en stjarna pa handleden & min brors namn pa armen skrivet i persiska.
akt jetski med pappa och borna, haha jag var sa radd sa jag kunde inte ens foza pa vagen.
kort bil, ANTLIGEN! nu har jag bara problem med gasen och kopplingen, motorstopp!!
xoxo

RIP

hejhej alla, jag har det jatte bra har. forst vill jag bara saga vila i frid, michael jackson. allt hande sa konstigt den dagen han dog. vi akte hem fran javea, en liten mysig stad, sen sa kom det massor med michael jackson latar som jag tyckte var bra, och ni vet att jag kan tanka pa saker ofta, som sen hander. sen sa jag till mig sjalv, jag kan fortfarande bli ett fan. han ar inte dod an. nar vi var hemma sa ropade en tv kanal ut att han inte kan andas, det var inte sakert an om han var dod. dagen darpa var det klart, michael jackson ar dod. pa morgonen bankade vi oss framfor tvn och tittade pa alla hans musikvideos som visade i drygt tre timmar. hoppas han har det bra dar uppe. verkligen.


dang!

im fine.. im aight.. i can handle this.. but like for real yall i gotta go to bed.
but nah u know i've been waiting long man, i cant give up with a few minutes to go
hell na

magen kurrar..

hej alla.. det börjar bli ganska ljust nu. min mage kurrar och jag är superduper hungrig. det är därför jag är vaken så sent. skulle kunna gått ner & ta en cookie men jag vågar inte, för bebis är inte hos mig. vi lämnade henne hos viktors mamma och bror. viktor och urho e i detroit. sen LA då dom ska bo hos pappas mostrar. damn! konstigt att min bästavän ska få se mina släktingars hus innan jag ska? om en och en halv timme ska jag gå upp och duscha, sen tror jag nog jag ska ha en rejäl frukost. pyttipanna eller pasta. jag bryr mig inte, jag ska ha mat!
xoxo

spanien

hejdå alla, idag åker jag till spanien. kommer tillbaka om en månad eller längre. kommer säkert skriva när jag är där.
åh titta! klockan är 1.23 igen! :)

-

hejhej! idag ska jag vara uppe hela natten. tills klockan 14.30. det är mitt mål. och jag bryr mig inte, ska klara det! haha. varför, får ni veta sen. tittar lite på tolken nu, har redan sett den, men den var på trean så. är ganska sur nu, för brasilien vann mot italien 0-3. inte så kul, italien är ute ur cupen. just nu gör jag inte så mycket förutom tvn & ladda lite låtar till min ipod touch. ganska så kefft egentligen, för jag köpte ipoden till min bror för två tusen, som julklapp. sen köpte han iphone, så han gav mig touchen. haha så onödigt! iförregår dog en 20 årig kvinna i iran, hon blev skjuten. ni vet att det är revolution just nu där, för att det var presidentval. och ahmadinejad vann, och det är andra året han är president nu. så, ganska så dåligt. och han uppfyller inte alla saker han säger, som den andra skulle ha gjort. mosavi. så om han hade vunnit skulle ingenting ha hänt. det är sant. det finns video på tjejen som dog. hon stog vid ett hörn med sin pappa & tittade på alla som protesterade. dom trodde att kvinnan gjorde något, så dom sköt henne. och jag gråter nästan när jag ser klippet för pappan skriker, neda, stanna, stanna, snälla stanna. hon hette neda. sen kommer det blod ur näsan och munnen. först var hon i shock tillstånd, sen dog hon. jag hatar verkligen presidenten.. hur fick jag reda på detta? skådespelaren demi moore skrev om det på sin twitter. just nu är det många kändisar som har grön bild på sin twitter för att dom stöttar iran. även sean penn, som vann oscar det här året och som är i filmen jag tittar på nu, är i iran. just nu är han där, för att lära sig om kulturen. vi får se vad som händer med honom, ingenting hoppas vi på. det är inte ofta poliserna skjuter mot en. men det är idiotiskt att skjuta på någon som bara tittar. jag är inte alls stolt över mitt land, jag tror inte någon iranie är det. det är såklart vi älskar vårat land, men det vi inte är stolt över, är presidenten och poliserna, med mera. jag vet att ni inte kommer skjuta någon eller nånting, hoppas jag på iallafall, men, kom ihåg en sak.
tänk på vad ni ska göra, innan ni gör det.

maggie is gone!

magda gick hem, nu sitter jag & pappa o tittar på tv. ocean's 11. haha vi är beroende! iallafall så ska vi grilla snart, sen drar jag nog till stan med mamma. ska till pressbyrån och bomba med tidningar. kort inlägg, har ingenting att skriva om. jag kanske laddar upp lite bilder på mig sen, vem vet. hoppas alla har det bra, vi hörs sen :)
xoxo

Come on-a my house my house, I'm gonna give you candy
Come on-a my house, my house, I'm gonna give a you
Apple a plum and apricot-a too eh


wasaaapp

magda är så mobbad. hon sitter här & garvar. hon ba, ska du göra ny blogg? bananen menar ju inlägg. sen skriker hon wasaaapp. vi var på mcdonalds med hela familjen + mormor & morfar. asså, med magda. vi låste in oss i bilen sen och svettades. ni vet inte hur varmt det va. turkar tittade snett på oss på en sida, solen bajsade på oss på  andra sidan, framför oss satt det en gammal gubbe & glodde. bakom oss var det poliser som rökte & bredvid mig satt det en gris som tittade snett på mig, oj nej förlåt det var magda. jag är sur på henne för helt plötsligt sa hon att hon inte skulle sova över hos mig. blev fett sårad, men that's life :(
xoxo

andreaaa andreaaa


!

hejhej. klockan är ett, två tre just nu. måste bara säga det. vi får se hur lång tid mitt inlägg tar då. tittade iallafall på en rolig film nyss, leatherheads. läderhuvudena? tråkig först, rolig sen. imorgon (eller ja, egentligen idag) kommer det en till dag, tråkig dag. stängt överallt. vet inte hur man kan klara sig egentligen. jag ska vara med magda iallafall. hon ska sova över hos mig. sen ska vi säkert till fyrishov. ni vet den dära flugan som flög in i min näsa förut? it's back. den flög in precis för någon sekund sen. banan flugor alltså.. små fulingar! iallafall. jag & magda lovade varandra o köpa sommarpasset. på något sätt så lurade jag henne, för jag köpte aldrig! haha. eller vi lovade aldrig, du vet våra konversationer är alltid såhär.
nadia - asså ja svär på gud ja kommer slå sönder dig kan du hålla käften nån gång?
magda - jävla banan..
nadia - *poff* brukar alltid slå henne. ALLTID
nadia - ey ja vet, vi köper sommarpasset på fyrishov.
magda - jaaaaaaaaaa
vi svär hela tiden jag & magda. palla sommarpass. eller? nej jag vet inte. kanske köper.
xoxo

spot unicredit banca

jesus vad jag älskar denna video! dom tre första killarna är fotbolls spelare. & han långhåriga & ljushåriga är mina favoriter. och en till spelare, men han är inte där. hahaha, ni kanske inte förstår men roligt att ha den uppe på bloggen så jag kan njuta :) dom pratar italienska, ifall ni vill veta. nej nu ska jag gå ner till min dejt som väntar på mig i frysen - ben & jerrys caramel chew chew.
xoxo

svar på frågor - till julia

1. Vilken lärare i skolan gillar du mest? daniela tror jag nog det får bli, eller marie.
2. Hur snygg tycker du att jag är på en skala 1-10? 0,5. vad tror du!? du får en elva
3. Om du fick bara klä dig i en enda färg hela året, vilken färg skulle du välja då? vilken svår fråga.. herregud... blå?
4. Varför började du att blogga? tyckte det skulle bli kul. det var tråkigt ett tag då jag inte skrev så mycket, men nu är det jätte kul, på något sätt, eller ja, när man orkar & har något att skriva om.
5. Om du fick välja bara tre saker att ta med dig till en öde ö, vad skulle du tagit då? min familj (ha ha- haaa.. smart jag e) pengar & kläder.
6. Varför brukar du nypa mig? nu vet ni alla. jag nyper folk. mycket. jo julia, jag gillar o nypa dig för du är så dum ibland. och gullig!
7. Varför gillar du Bik Bok så mycket? jag har inte varit där på typ två månader :/ men dom har så snygga kläder!
8. Är den där bröderna grimm grejen din favoritfilm? haha nej, faktiskt inte.
9. Vill du äta upp min hund? n-e-j
10. Sommarplaner? hemligt. haha, inte kul när alla vet. men julia, du vet!
11. Vill du ha en magnet med delfiner på från Rhodos? spelar ingen roll ;)
12. Hur många husdjur har du haft? två chinchillas eller vad dom heter, men precis när jag kom hem när jag föddes så lämnade pappa tillbaka dom, för dom åt delar av våran TV & vägg..
13. Favoritbloggar? kenzas, jlundgren & flera.
14. Är min blogg bäst? eeeeeeeee...
15. Bästa fotbollsspelaren? det är mellan tre spelare. andrea pirlo, vincenzo iaquinta & daniele de rossi.
16. Bästa basketspelaren? svårt val. har ingen aning.. nu säger jag en tjej, seimone augustus.
17. Vilket är ditt favoritmönster på kläder? Rutigt, randigt, blommigt eller nått annat? inget! haha inga mönster. kanske e snyggt ibland på mig, men har ingen favorit.
18. Varför är din hund så gullig? TACK! TAACCKK, DU ERKÄNNDE! vet inte, hon e så söt den där tjejen.
19. Har ditt sommarlov varit bra? sämsta frågan. nej.
20. Är det här sista frågan? den suger.


boring

idag tillbringar jag hela min dag hemma i sängen. finns ingenting o göra. verkligen trist! oj vilket kanon sommarlov.

inlägggggg

igår var det bowling på kvällen i stan. ee, nej inte roligt. folk som var där: pappa, jag, viktor & urho, dimme, nikos, stavros, mannos, georgios, kostas & jannis. blev roligare efter en & en halv timme, då jag såg lite av italiens match. dom förlorade mot egypten 1-0. jag var så sur så när georgios kom för att irritera mig så råka jag ge honom handflatan. jag var så ledsen. hahaaaaaa.. sen var det max med alla förutom jorge (georgios) och  jag var så deppig som jag kunde vara. sen fick vi skjuts hem av nikos, och jag somnade när jag kom hem. eller två tidningar läste jag först, menmen.. kort inlägg, men idag kanske det händer något. hoppas allt är bra med er!
xoxo

inlägg!

hejhej alla :) ensam hemma just nu, it's all good i guess. vill ni veta vad jag gör? jag lyssnar på backstreet boys. don't hate! nej men dom var ju faktiskt mina favoriter när jag var liten, tänkte precis på dom, så sökte upp dom på spotify & voila! ganska många låtar jag har plaserat in på mina favoriter. minnen alltså, minnen, som i spanien, hade dom konsert på vårat hotell, jag var ju liten då. så min bästis där, haha han jobbade där, han bärde upp mig på scenen och jag fick pussa dom alla! okej, nej, inga bra minnen. eller joooo ;) hahaha.. iallafall jag tycker så himla synd om mamma idag, hon och hennes jobb är på älgsafari. mina damer & herrar, något nytt i världen har skapats, eller gammalt. men antagligen visste inte mamma och resten av the irani crew om det. åh herregud.. haha stackaren ringde mig och sa gud vad jag saknar dig, jag kräktes nästan när jag såg älgerna, men alla andra tyckte det var så coolt & gulligt. haha jag kissade nästan på mig. jag ska ringa henne nu. hon svarar inte, någon älg har säkert trampat ihjäl henne. förlåt! jag ska inte vara så taskig, men vad.. älg safari? nej, jag ska rulla vidare. imorgon får jag nog skriva mer. ha det så bra allihopa!
xoxo

skönt!

hejhej! skönt att vara ute nu efter 2 dagar hemma hela tiden. idag vaknade jag och vilade tills min bror vakna. sen åkte vi till mormor och morfar för lunch. kyckling & ris! när jag och mormor vilade efter lunch så pratade vi om $. cash. vad ska jag säga.. hon sa att om jag gick runt i huset och leta så skulle hon ta en penna och slå den mot ett bord om jag kom nära något jag skulle gilla. så ser jag två kuvert där det står till nadia & en till borna. jag flippade! när jag öppnar mitt - har jag där 100 dollar. alltså 800 kronor. jag blev så glad så jag sprang runt deras hus tills jag blev så andfådd att jag inte ens kunde andas! yaaa!! :) glad gübbe. nu är jag hemma iallafall. ni ska veta att jag blir så glad när jag får kommentarer av folk, speciellt dom jag inte känner, för det är extra kul o veta att andra också läser min blogg!
xoxo

jag dör

så rolig video alltså! förstår ni bra engelska så titta på denna, börja från 1.15 minuter.
ni kan sluta efter en minut eller så.
 

adam senn

i the city chattar med mig, tro det eller ej. han har en officiell facebook, och ja, jag skrev liksom hej, hur är det? då svarade han, då skrev jag mitt hjärta stannade, trodde inte du skulle svara, sen skrev han tillbaka och han är så trevlig! :)

3-1

och där vann italieeeeeeen! först 1-0 usa, sen 1-1 giuseppe rossi efter typ någon minut efter att han hade kommit in, sen daniele de rossi 1-2 sen bryschannnn, giuseppe rossi 3-1. alla vid namn rossi blir aldrig rosstiga. okej förlåt för mitt dåliga skämt mohahaha! bjuder på någon bild på mig själv, även rossi & de rossi. kan inte sluta säga rossi. miniatyr bilder kommer nu, så ni får klicka på dom om ni vill se större bilder. ibland blir det så att man inte kan se miniatyr bilder i större storlek, så om det inte går så får ni leva med små bilder. & bilden på mig, cameran tar fel, det är grönt där det är rött på ögonlocket. förstår ni? :)
 


italien taggad

italien - usa kl 20.00 kanal 2! taggad taggad taggaaaad! ska gå och sminka mig grönt, vitt & rött, fixa snacks och jaaaa!
skriver säkert mer imorgon. på med buffon tröjan, för här kör vi!

xoxo


cityakuten

sista avsnittet idag, känns inte alls bra. serien startade 1994, jag är född 1995, så jag har växt upp med programmet.
mammas allra favorit tv-serie sen den började, hon har inte missat ett enda avsnitt, inte jag heller! nej jag vill inte att det ska sluta :( klickbara bilder där under.


the boss


DAGENS FRÅGA

tycker ni lauren passar i hennes nuvarande frisyr (brun page) eller i sin gamla, blont?
xoxo

värsta sommarlovet?

hejhej. ursäkta för typ inga inlägg förutom detta idag. men jag har inte orkat med någonting! pga vädret. och det är sant. det har gått 2 dagar nu efter skolavslutningen och hittils har det varit det dåligaste sommarlovet ever. haha nej inget har hänt, men vädret förstör mitt humör. men, jag ska sluta säga så, det är 2,5 månader kvar så. aaaaj, blir det bättre eller?? en jäkla banan fluga flög in i min näsa. igår tittade jag iallafall på oceans 12, och idag efter jag hade vaknat var det tretton som gällde. sen nu har jag väl inget för mig, vill bara att klockan ska bli nio eller tio så jag kan sova. orkar inte sova klockan tolv eller ett idag, jag vill bara sova nuuuuuuuu! men nej jag kan inte, usch jag kommer döööööööööö..
xoxo

beroende

hejhej, ursäkta för ett inlägg idag! ja, ett. mamma och jag var ute och shoppade idag, shopaholics ni vet. och jag fick med mig smink, bara smink.. ett läppstift från loreal paris, som doutzen kroes älskar och autografen är på den. läppglans från isadora och läppglans från loreal eller isadora också, bronz puder, borttagnings medel och mascara. det var liksom allt tillsammans. ja, plus ett läppglans då. när vi var ica så fick jag syn på mina tre favorit filmer, ja, det är liksom ettan, tvåan & trean. ocean's 11, 12 och 13. ska titta på 12an nu. har sett alla filmer men varför inte ha the collection hemma? haha. sen köpte jag en till film med george och renee zellweger. fyra filmer blev det. är ju george clooney obsessed så.. fyra filmer med hans ansikte i! det är bra att ha :) nej, jag ska fixa käk & mysa med mamma! ha det så bra, imorgon skriver jag nog mer.
xoxo

the hills

detta klipp har jag sett länge på, för typ två veckor sen såg jag det från början. eller tre. vill verkligen se vad som händer!
kristin är galen. galen.
 
The Hills - MTV Shows

BBQ!

hejhej! saker hände trots allt. vespan funkade inte så jag & hanna cyklade till ica. åkte först till uppsävja för att se om någon var där, jag såg bara fem lärare. kefft, kommer sakna birgitta andersson :( haha. jag och hanna trampade på vidare. jag hade hennes cykel för jag bangade på att cykla på min egen. det var minst 7 små pyttesmå röda spindlar på min cykel. vi fick med oss hem kyckling, två baguetter, en tidning, sprite & coca cola zero! till mamma såklart, eftersom som sagt så har vi gäster som kommer om vilken minut som helst. jag sminkade hanna sen, lite lila emo look där asså.. sen sminkade hon mig, typ grön ögonskugga som jag fick av henne förut. det blev så fint, på något sett! trodde inte det skulle bli snyggt för att det var grönt. menmen. ska fixa mig nu, sen är det grillning som gäller! BBQ. jag är så himla sugen på en sallad från salt resturangen, sallad scampi. tiger räkor med sallad och sås. ceasar sallad alltså. och juste, nu när det är sommar har jag planerat, eller ja, precis nu när jag skrev om BBQ, att jag vill ha en liten tjej middag. amerikask stek.
xoxo

sommarlov!

hej på dig! (bulent accent). nu är det äntligen sommarlov. känns inte som det. skolavslutningen var lite skum tyckte jag.
men ändå var den snabb. ska bli skönt att få vila i två och en halv månad nu, verkligen. sola & bada. idag fyller iallafall min bror år, så vi ska ha gäster sen och fira honom. 20 fyller han nu. big boi. nej, jag har inget att skriva om, det är tidigt nu och inget speciellt har hänt bara det med sommarlov. jag ska ta och käka något, sen ska jag supa mig med hallonsoda! gott folk, hallonsoda har ingen alkohol i sig! bara socker. BARA socker. så tro inget. haha. hoppas ni alla får en bra sommar, och hoppas alla har det kul!

dagens fråga; vem ska adda jon på msn?


leva utan kenza i en vecka!?

hello there! eftersom jag kan ladda upp video saker, så kommer jag säkert ladda upp flera video inlägg (inte på mig) på låtar, trailers m.m.
imorgon  är det skolavslutning men jag är inte så himladens taggad alltså. vet inte varför.
är iallafall supermegaduper glad för youtube i bloggen nu! HAHA :) det är en sak som har hänt med henke larsson, hans bror avled när dom mötte danmark. han är ingen spelare, menmen.. tyckte synd om honom och hans familj. så, veckans ''tanke'' går till henke larssons bror. rip anthony.
en annan tanke som jag har tänkt på är, hur ska vi kunna leva utan kenzas blogg i en hel vecka medans hon är i kreta!? :( buuuuuuuöö.. vi får se, kanske går snabbt ;)
xoxo


bahram

min sexiga iranie pojkvän

tack så mycket amanda!

tack så mycket amanda som lärde mig hur man postar upp en youtube video.
tack så heeeeeeeemskt mycket!
bballerss.blogg.se

dagens låt


rolling stones

hejhej, idag var det en rooolig dag asså. nej inte städa skåpet, men TEATERN! vi slutade ganska tidigt idag, typ klockan 20 över tio? så jag och julia gick till gränby centrum. hittade ett fint halsband, för tio kr! från h&m. det var rea. mötte upp borna på stan, vi tittade på kläder och jag hittade ett linne från rolling stones som jag vill ha på mig imorgon. nu är jag hemma, eller har varit det i två timmar. har inte ätit något, man hör verkligen min mage kurra! ensam hemma, borna stannade kvar på stan, så jag ska nog laga något åt mig själv, och titta på ocean's 12 sen kommer mamma och hämtar mig, vi ska shoppa, som vanligt!

clumsy cause im fallin inlove..
xoxo

vem?

snälla svara nu! jag vill veta vilka av dessa två tjejer som är snyggast.


dagens låt

konstigt nog, blir det en soundtrack låt. bara melodi, men skit bra. verkligen! love it.
http://www.youtube.com/watch?v=INqNKICEozQ
xoxo

chillax bro

efter att jag sov tre timmar 17-20, så ska jag bara ta det lugnt och titta på en film där george spelar i, vet inte vilken än. är faktiskt peppad av hans nya film, som kommer ut 2010 kanske? the escape from tehran. flykten från tehran, som ligger i iran! abow gangsta! inte första filmen då han får prata persiska och spela i iran. nejdå.. :) okej toan kallar brüshan, sen är det mys & film!
xoxo

-

den som skrattar bäst skrattar sist, girl i hope you gave it all to make my life a hell, cuz i just made yours.
xoxo

sur!

här har ni lite info om mina lektioner.
sv: film, roligt :)
gympa: jobbade bra, var med, lämnade in simnings saken för att få g, skulle fått g, men fick inte?
språk: skolkade för jag var så sur, gick med viktor, anes och jannis till mcdonalds.
rast: skit tråkigt.
matte: jon e dum så jag pallade inte göra något
engelskan: skolkade för jag var så sur pga jon
NO, teknik: jag orkade inte med dagen så jag gick hem
HAAAAAAHA ASSÅ GRÄNBY SKOLAN ÄR SÄMST ALLA LURAR MIG FRICKING MIDGET HUVAR
chill out, andas ut & in.
okej, idag har jag bara haft en dålig dag för jag minsann glömde mitt lycko armband hemma, det med ormen, jag visste det. idag jag ba jag har inte på mig den ja kommer dö, men pallade inte ta på mig. så vad hände?
annie lurade mig, fick inte G, jag skolkade tre lektioner, jag fick damp på jon, så jag gick hem, eller nej vänta. på vägen hem så missade jag bussen så jag fick springa en station, från central till samariter hemmet för att hinna. bussen var bakom mig hela tiden men nej jag fick inte komma in så khalas lite äkta turk speed på vägen, jag hann.
svär på gud jag kommer slänga mig framför bussen nästa gång en lärare skojar med mig.
xoxo

azzurri

för ett tag sen, vet ni säkert att jag älskade italiens landslag, fotbolls landslag. jag älskade dom verkligen mer än något, och gjorde allt för dom. efter någon månad åkte vi till italien för MIN skull. för att jag älskade italiens landslag. två landslags spelare fick man syn på, och hjärtat bultade snabbare än någonsin. när 2009 kom, tänkte jag inte ens på italien vilket är synd, jätte synd. för dom fick mig känna mig stolt över den jag var, och vem jag hejade på. jag blev förälskad, och jag var hade aldrig varit gladare i mitt liv. även om jag inte skriver så mycket om italien nu, ska ni veta, att dom finns fortfarande i mitt hjärta, och jag har inga planer på att släppa iväg dom. jag älskar er, i do. il cuore batte blu per sempre, grazie per tutto.
klickbara bilder

e

ingen rubrik. sitter med bornas mac och tar bilder. kom hem från fyrishov med magda för en timme sen. haha galen dag med maurizio asså. det är fyrishovs kock, han var rolig. eller nej, han tittade inte ens på oss men hans namn, italianooo. dom skrek, maurizio, maurizio, två pasta! igår bloggade jag inte, var inte vid datorn. nu sitter jag bara här, chillar. imorgon ska jag ge järnet på gympan så jag blir godkänd (ÄVEN OM JAG SIMMADE IDAG). alla lärare lurar oss i gränbyskolan när dom säger att man får G-VG om man gör si och så, men så är det faktiskt inte, inte alls. nu får ni en osminkad bild på mig.
eller det syns ändå inte men haha. jaja.. jag andvänder bara mascara. det är skönt! slippa känna sig helt kladdig och överdriven. nej, så vill man inte ha det. det gjorde jag förut, men nu är det bara ett lager mascara och svish ni är klara! xoxo

oh brother where art thou

hey! eftersom borna kom hem idag så åt vi sushi hemma, såndär 53 bitars! mums. men mådde illa av laxbiten för en citronbit hade landat på den, och det smakade inte gott. herregüd. ja men då var vi här igen. nej, ska kika lite på kenzas blogg sen blir det film igen, oh brother where art thou.
mr clooney, over here

- oh so i win an oscar and it's mr. clooney
haha döda mig långsamt vad söt du e george. vet ni att jag har gillat honom sen jag var två år? två år?
sedan 1997??

SULEMAN MIRZA

http://www.youtube.com/watch?v=zaBsshIYT2w
otroligt roliga snubbar, spola fram lite till den andra killen har kommit också.
xoxo

rubrik

igår var jag inte med magda, hon mådde inte bra. så hanna kom över, och efter typ en timmes slitande med att fixa cyklar, så körde vi iväg till ica. jag minsann hade inte cyklat över ett år. vi köpte snacks och mat o hyrde film, sen trampade vi tillbaka hem igen. mamma lagade maten, vi åt, sen var det movie time! vi tittade på världens bästa thriller/action film, taken. trailern finns på något inlägg innan den här veckan. idag tittade vi på twilight. nu är hanna borta, & jag mår inte bra för jag har ätit för mycket chips. ska nog lägga mig ner ett tag och vila. snart kommer bror hem och bor här i alla sina fina år. ingen helsingborg mer.
xoxo

freågestund del 2

gör det alltid ont i dina knän? altså varje minut, eller hur ofta? just nu gör det faktiskt ont, ganska ont! för igår var jag och hoppade runt omkring hela tiden så.. :)

gör du ofta saker som du senare ångrar? bra fråga, vet faktiskt inte. eller, ibland. beror på vad, exempel igår, skulle jag fuska på en sak på tekniken, men jag ångrade mig. haha.

kommer du sakna många när du flyttar? ohja

handlar du oftast för egna pengar eller dina föräldrars? jadå vad ska jag säga, alla pengar jag har kommer från dom så.. haha, men det är 50/50 haha

brukar du spara pengar, eller slösa? s-l-ö-s-a

xoxo

godkänd

jag är godkänd i:
engelska
svenska
so
teknik
&  mer vet jag inte, för jag har inte frågat. vet inte om jag vill fråga, för jag nöjer mig med dom fyra ämnena.
man kan fråga vilka man e godkänd i. det gjorde jag.
men om man simmar så blir man godkänd i gympan. det ska jag göra imorgon eller på måndag.
vi får se när, men då är jag väl godkänd där också, för jag är 100 % på att jag ska simma!
det är skönt o liksom göra något som man vet om man gör det, så blir man godkänd.
exempel, jag ville aldrig simma. men nu vill jag det, och jag vet nu, att om jag gör det, blir jag godkänd (även om vi börjar med betyg i 8an) can't wait! liksom, get it over with.
vilka ämnen är ni godkända i? :)
xoxo

-

hej mamma

yesterday

ok. pappa och jag åkte till gränby igår för o fira georgios. det var inte så kul i början men sen var det bäst när jag och mina juhas gjorde saker som att titta på jannis mobil, fanns fina bilder på folk där asså..! sen så gjorde vi massor med saker. på kvällen, eller typ halv tolv gick jag, efi & vasso till mcdonalds, fuuullt asså! blev shockad hehe. vi hade pappas mastercard med oss, så efter ett litet tag (vi glömde koden) fick vi maten. dom lärde mig hur greker äter, och hur dom dricker te? hahahaha. vi gick tillbaka sen efter ett tag åkte jag och pappa hem med taxi, det var kul för taxi chauffören var iranie, och pappas kompisar var hans kompisar, och hans kompisar hade pratat om den här mannen så pappa sa hela tiden ahaaa är det duuuuu? hahaha. nu väntar jag på magda, sen får vi se vad vi ska hitta på. ingen bio, menmen!
xoxo

parteyy.......

neeej? jalla kom precis hem. kissnödig efter att va varit på mcdonalds med efi och vasso kl tolv, drack cola, te, allt möjligt.
det var så roligt idaaaaag med parthena maria och menni + killarna. skriver mer imorgon för mina tår e som is och jag måste på toa!!
xox

rip

okej haha vi tittar på bröderna grimm i skolan, och åååååååh jag har alltid älskat heath ledger, innan han dog också. förra året var det då han dog. va så ung stackare :( iallafall, jag dör av garv, titta efter 9.22 minuter (amanda &julia) http://www.youtube.com/watch?v=Vjo33KbIc58&feature=related
rip heath, blir bara ledsen när jag ser hans ansikte i filmen!!

trött

arlanda från morgonen till kl fyra. träffade susanna kallur och sofi fahrman. middag nu, sen hem och sova! orkar verkligen inte skriva så mycket, men imorgon kanske? om jag hinner. ska på georgios student fest
xoxo

yaaa

duscha, dricka grönt te, sova! ingen skola för mig imorgon, arlanda blir det istället. vet ni att jag sov 13 timmar och 30 minuter igår tills idag? för jag la mig klockan sex, trodde jag skulle ta en tupplur men nej minsann jag vaknade klockan halv åtta på morgonen istället :) det nya the hills avsnittet är så dåligt.. nejnej.. mer drama med KC, kul. men inte resten. lite tråkigt! och nu när lauren ska försvinna så blir det konstigare. och audrina ska också försvinna, göra sin egen reality show som hon beskriver ''i'm spicing it up a little bit, it's also going to be more adult''

can't wait!
xoxo

:(

min älskling, min hund ska alltid bli attackerad. för ett par veckor sen kom våran idiot till granne och trampade på henne och sparkade på henne så hon börja blöda, jag såg det allt och tro mig jag grät nästan, blev så sur så tog in henne och nu pallar jag inte prata med den där fula grannen. idag bet en gammal retard hund henne på ryggen, asså jag älskar min hund. den som skadar henne jag svär på gud, ni kommer dö.


i will look for you, i will find you, and i will - kill you.

http://www.youtube.com/watch?v=IzcB2vOfOeQ

sönder

hej, vad är sönder? MIN MAGE. jag lovar jag har haft ont från dagen startade då jag inte ville till skolan för min mage, tills nu. eller nej nu åt jag så det blev bättre. åkte till fyrishov i onödan för jag skulle inte simma så jag skulle tillbaka till skolan, så jojje och hans fru fick skjutsa mig. så snälla asså. på so:n skulle jag gå in på datorn för o hitta en nyhets redovisning, jag hittade om den sista kvinnan som överlev/överlevde (dålig svenska) titanic. hon var den yngsta också. hon dog igår, blev 97 år. gulligt va att för två-fyra veckor sen hade hon dåligt med ekonomin så stjärnorna och bästa vännerna leonardo dicaprio och kate winslet kom och gav henne 30 000 dollar. aw.. :) gulligt. syslöjden var rolig, hahahaha markos ringde pappa och pappa sa: markos när jag ser dig kommer jag döda dig. sen sa han jag tycker synd om dig för du går på syslöjd, han tycker det e för tjejer hahahahahahahahaaaaaaaaa. sen vikde vi tyger, och spelade spel. efter det vare basket men jag skulle inte va med så jag åkte hem för min mage. åt mat o nuuuu sitter jag här!
xoxo

RSS 2.0