wasup

wasup? ey gissa vem som sjöng national sången????????????? asså innan uppsala hade match, SHIRLEY CLAMP!!

wasup

wasup? ey yo i got some bad news.. :( uppsala förlorade med två p mot solna. 3 matchen spelas i solna på fredag. torsk? nja. det var 2700 männizkor där jao. åkte dit med urho och pappa, åkte till två sushi ställen som var stängda så vi parkerade vid föreningen istället och tittade på basket, åkte till mcdonalds ungefär halv elva, köpte mat, hem och nu sitter jag här. uppsala maddogs jao.. jag har blivit deras team manager nu, när dom ska till göteborg. vi ska åka tåg, sen ska jag, pappa, mattias, urho, stavros och jojje sova över hos daei. alltså pappas morbror davoud :) omg jag kommer dö, men mindre än tio meter från deras hus bor deras dotter, pappas kusin, där får jag bo om dom mobbar mig!!
holla

wasup

wasup? festen var tråkiggg, ja svär. men stavros och flo rida (min pappa) gjorde allt bättre. sen blev det kul. jag har även märkt att när jag kramar efi luktar jag som henne i flera dagar. earth hour funkade ju jätte bra (innan vi åkte till festen) pappa jagade mig runt hela huset för han släckte allt, och jag tände. orka suedi systemen nu för tiden. haha asså seriöst tänker ni med era rumpor eller!? just nu har jag ont i foten, fick det igår bara för att jag har en fet knöl någonstans i foten. det gör ontttttt, och det är äckligt. för det har svullnat upp. men igår dansade jag en gång och det gick bra, gjorde inte ont :) jag ska nog skriva mest i denna blogg, har saknat den och det är tråkigt o inte skriva. nadiajulia.devote.se funkar inte så bra haha. jag ska skriva nu vad jag behöver ha, som önskelista.
  1. northface jacka, en sån som efi har. OM NÅGON VET VAD MODELLEN HETER KOMMENTERA!!
  2. ny eyeliner
  3. locktång
  4. jeans

wasup

wasup? im back.
igår blev det katastrof ute med magda haha asså hon är galen den tjejen, ramlar ner för staker och jag vet inte vad.
idag är det fest, föreningen. vet inte hur det kommer bli alls. aja..
jag rekommenderar en sak!!!!!!!!!!! maxfactors mascara, false lash effect.
man får längre ögonfransar än i reklamen på tv.
holla

wasup

wasup? just so yall know... jag och julia har en ny blogg.
nadiajulia.devote.se
holla

wasup

wasup? måste bara säga att jag är helt galen i denna tjej

wasup

wasup? känns som om jag har tagit en paus från bdb och bloggen. jag är helt enkelt trött på datorn haha.
jag och julio ska göra en egen blogg, eller ja, devote om jag ska vara på pricken jao. det ska vara en ''sno stilen'' blogg. ni fattar väl? japp, det är det. och om min design, så igår rörde jag lite på min blogg och allt blev fult o äckligt så jag ska fixa den så den blir fin iallafall. imorgon är det nyår jao! asså för iran och andra länder. presenter eyy hahahaha.
jaja
holla

wasup

wasup?
tips för er alla som vill ta hand om era anzikt
jalla habibi lyssna eller dra

  • innan du går och lägger dig, smörj in dina läppar med balsam, och gör samma sak på morgonen innan du sminkar dig.
  • köp servett borttagnings medel. jag har en jätte bra från nivea, refreshing cleansing wipes. den tar även bort vattenfast maskara.
  • smörj in ditt ansikte innan du sminkar dig. speciellt när det är kallt ute, så din hy inte blir torr. efter du har duschat, gör samma sak.
  • har du torr hud som jag och vill ha en bra foundation, fråga dom på kicks ex. jag gjorde det och blev till och med sminkad, bara av att fråga. letar du efter en bra foundation för torr hud blir du sminkad i foundation. i concealer och f så blir du sminkad i båda. jag har nivea stay real som är jätte bra, både lätt att applicera, den gör dig mjuk, och så vidare, och det känns inte för mycket. det känns inte ''tungt'' heller. det är en lätt och bra foundation.

wasup

wasup? jag har hört att audrina patridge ska göra egen tv show! det stog på perez hiltons hemsida idag. super glad.
hoppas den blir jätte bra.
holla

wasup

wasup? du måste va iranie för o fatta detta, hon skulle förhöra mig till bild provet
mamma - en människa med normalt färgsinne kan se cirka 10 miljoner färger, yani babat faghat 2 mitone bibine.
AAAAAAAAAAAAAHAHHAAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHA MORDAM

wasup?

wasup?
jag önskar att en dag kunna leva där jag och min familj vill. nära släkten, nära allt det vi vill. ingen annan.
jag önskar att jag har en ljus framtid där jag finner mig själv lycklig och tjänar på det jag gör.
jag önskar jag kan få köpa allt det min familj önskar sig.
jag önskar jag kan få köpa broadway till mamma som jag sa när jag var liten.
jag får önska hur mycket jag vill.

wasup

wasup? ännu ett inlägg :D
jag sover här med min mamma och vi tittar på lite kläder och så.
jag måste bara skriva att jag älskar min mamma mest av allt i hela jorden och hon är min number one kärlek i hela världen!
och  baba man midonam shoma ino mibini, hasodi yokhti. kommeru in i rummet en gång till kommer jag boxa ner dig :) dostet daram också bosse djonam.. 0,005 procent. :)
holla

wasup

wasup? ja, många inlägg idag. menmen, jag ska skriva lite om dagens tankar.
  • coolaste reklamen på TV6, eva longoria, zlatan, roger federer och tony parker är med i den.
  • audrina patridge, lo bosworth och freida pinto har facebook.
  • sommar

wasup

wasup? tittade på slumdog millionaire nyss. så jävla hemsk. otroligt hemsk asså. i dunno what to say.. 8 oscars? haha inte ens värd en.. pappa köper sushi, mums.
holla

wasup

wasup? kom hem för typ en timme sen, var hos mormor och morfar med talah som har brytit hennes svans. aw baby. söt. tittade lite på min facebook o så, sökte på min miss förebild, audrina patridge. jag har bara haft förebilder när jag var liten. asså kvinnor och så. män haha dom har jag alltid! asså en god o bra förebild liksom. jag älskar verkligen audrina patridge. hon är jätte stark, vacker, bra stil och så. stark då menar jag inte att hon kan bära ett ton eller något. hon är stark inombords. positiv också. hon har en egen officiel blogg också om ni vill läsa. www.audrinaxo.celebuzz.com och hon är så otroligt vacker! efter ett tag satte jag mig vid tvn och där var hon hahahha abow.. jag ska ladda upp några bilder på henne nu. ps, jag har en frågestund på min bdb nu. haha oj, talah bajsade inomhus nu! hahahaha omfg. och om ni frågar vart ni har sett audrina, är det the hills. holla

wasup

wasup?
titta på detta klipp, jag är så stolt över henne.
det är reklam först, men sen så kommer det på henne och hennes pappa.
http://www.accesshollywood.com/body-image-month-hayley-hasselhoff_video_187694


wasup

wasup? sitter och leker med mitt hår. har klippt det. hon som klippte mitt hår var bozna! jag blev fett glad haha. jag lyssnar på musik, akon. låter inte snyggt när han sjunger reggae, som han gör nu för tiden. nu lyssnar jag iallafall på sweetest girl.
grovaste minnena. imorgon kommer nog danny och tj över och äter. om wally tillåter dom. haha tro mig, det är så. om dom inte har träning osv.
''den som lovar något i idrott, är inte så smart'' - tj jackson
holla

wasup


wasup? kom hem för två timmar sen, mamma och jag shoppade jao. blev en tröja från vero moda, en från gina tricot, och en liquid eyeliner som är så tunn, as bra. 49 ögonskuggor, (en palett) en roll on ögonskugga och läppstift. japp, läppstift. läppstift som är typ ljusrosa. inte idomin rosa haha ew. asså, rosa, fint. min heter light pink.

bara för uppsala vann nyss mot plannja, med 1 p så bjuder jag på en bild på mig själv.


wasup

wasup? sitter här och sjunger. finns inga bra låtar längre! halo har mördat mig. den är så bra men jag orkar inte sjunga den. musik tips tack? var på stan nyss, kom hem för nästan en timme sen. markos, jacke och viktor skulle till joje och äta, jag ville också men jag åt så mycket idag så jag åkte hem istället. har inte gjort något idag. kanske tappat tre kilon efter ha sprungit runt smuts skolan med en sko och jagat jannis. daniela tyckte jag var skit duktig idag på svenskan, ha ha. så det så! det var roligt att vara duktig vet inte varför. känner mig lite förlamad i midjan, fick en HÅRD smäll av dimme med en fet snöboll. jag svär om jag inte blev sur. så jag sa jag är inte med, därför försökte dom på ella och hon fick i sig också haha. sen ser jag en snöboll komma emot mig i typ femhundra km i timmen, men den kom på svenska boken fett rädd jag blev.
mamma kommer snart, ska till lindex, där vid coop forum. annars, musik tips tack?
skriv erat namn så skriver jag något om er i min blogg.
holla

wasup

wasup? började dagen med att chilla i ljusgården med efi, sen kom vasso. dom drog till lektion, jag drog till basketen.
sen hade vi daniela, utbrott. killarna kallade elias norski och då fick daniela verkligen utbrott. hon sa att vi inte skulle kalla varandra för norski, greko, malaka osv. viktor, jacke och dimme stannade hos daniela och pratade. haha stackarna. sen va det roligt, vi var hos daniela lite efter när vi slutade och chillade. vi pratade lite och så. jag jagade markos lite också i hennes klassrum. jag fattar inte saken med honom? han ska kaxa sen blir han helt rädd när jag reser mig upp. helt plötsligt får han det här i hjärnan, han och bosse ska flytta till italien, han ska skapa ett lag och coacha & markos ska vara spelaren. okej? inte för jag förstog men ok.. ljusa framtidsplaner. språk, jag och clara hade partaj jao. vi hade marcella. fett jobbig men vi stack efter ett tag för ja va snabb och clara fuska = vi får gå! :) ey nej inget skolk, hon hade inte mer papper som vi skulle skriva på haha. så vi drog till mcdonalds, jag hade gratis meny sak. två st. rodan var där med hannes som tror han är blatte. så jag försökte toffla honom mitt i mcdonalds, men han sprang också iväg som markos. tuffa killar va!? jag vet.. hittade ett hårstrå i min hamburgare men sen tappade jag bort det som bevis så jag tog ett hår från mig själv och la det på köttet sen kom clara och ba det kommer en ny. haha. aja det var en east coast hamburgare eller vad den heter, äcklig. main, de va som korv senap i den ja svär. matte, gjorde prov, gick sisådär. livskunskap, fetaste häftet som frågade om vi drack, samlag, marijuana osv. för UPPSALA KOMMUN. ya right brahhh. gick till bussen, promenad med lille markos där han berättade om min pappa och han, o italien. shit! sprang med jesper och gustav till bussen, sen åkte jag till mamma och hem. ALLA som jobbade där, iaf kom in o sa hej, dom spelade basket förut. nice.. mm men jaja. ska gitta, hanna var här nyss. vi hade fett tråkigt men sen blev det lite roligare framför tvn med chips. <3 love'n peace
holla

wasup

wasup?

Visste du att jag..

 (x) Är kär i någon just nu

 (x) Cyklat utan händer

 (x) Tycker att sommaren borde komma nu

 (x) Hatat kärlek

 (x) Har/haft converse

 (x) Känt mig som ett as

 (x) Älskar att gunga

 (x) Gillat någon så att det gör ont

 (x) Är höjdrädd

 (x) Kysst dig själv i en spegel

 (x) Hoppat från ett fönster

 (x) Viskat i någons öra

 (x) Hamnat på sjukhus

 (x) Förlorat någon du älskade

 (x) Dödat någon

 ( ) Bakat sockerkaka

 (  ) Velat dö

 (x) Lyssnat på samma låt en hel natt

 ( )  Ätit godis istället för att gråta

 (x) Skrikit hora/bög till någon

 (x) Varit ordlös

 (x) Har hatat värme

 (x) Har skrivit på någons arm

 (x) Har dissat någon som ringt på din mobil

 (  ) Varit otrogen

 (x) Har hatat någon som du egentligen älskar

 (x) Har ångrat dig

 (x) Varit svartsjuk

 ( )  Har hostat blod

 (x) Hoppat omkring på stan

 (x) Tycker om kladdkaka

 (x) Har ätit middag med någon du tycker om

 ( ) Tror på det övernaturliga

 ( ) Har hatat dina föräldrar

 (x) Ätit jättemycket och sedan spytt

 (x) Har spelat gitarr

 (x) Skrattat åt dig själv

 (x) Sjunger i duschen

 (x) Skrikit dig hes av panik

 (  ) Blivit strypt

 ( ) Har sett någon dö

 (x) Har vibrerat av nervositet

 (  ) Blivit slagen seriöst

 (x) Har skrattat så du gråtit

 (x) Sprungit och gråtit samtidigt

 (x) Fått för dig att du är homo men kommit på att du inte är det

 (x) Haft solen i ögonen med ett leende

 (  ) Slängt porslin i väggen

 ( ) Hatat hela världen

 ( ) Sjungit till Håkan Hellström med någon du tycker om

 ( ) Tycker att pengar är viktigare än något annat

 (x) Gillar inte då folk tjatar på dig

 ( ) Drömmer ofta mardrömmar

 (x) Skulle kunna dö för någon

 (x) Har ett smeknamn

 (x) Somnat på golvet

 (x) Blivit kysst av någon som du aldrig trodde skulle kyssa dig

 (  ) Hånglat på tunnelbanan/spårvagnen

 (  ) Åkt buss genom halva Sverige

 (  ) Kastat dig framför ett fordon

 (x) Älskat någon som inte vet om det

 (x) Skrapat upp knäna

 (x) Tycker att krig är idiotiskt!

 (x) Tuggat på ett grässtrå

 (x) Varit nära döden

 ( ) Hållit i en orm

 (  ) Varit så full att du inte kunnat gå

 (  ) Trott att du varit odödlig

 (x) Kastat din telefon i vattnet

 (  ) Vaknat av att du gråter

 (x) Känt dig som ett får

 (x) Haft läppstift

 (x) Har gråtit i någons närvaro

 (varmt regn ja x) Älskar regn

 (x) Önskar mig ett liv med en speciell person

 (  ) Har slagit till någon så att personen tappade andan

 ( ) Har en studsmatta hemma

 (x) Har sett en film mer än tjugo gånger

 ( ) Gillar att städa    
 (x) Har varit lunarnörd

 (x) Har gråtit av lycka

 (x) Kan över tre språk

 (x) Har bra självförtroende

 ( ) Tror att jorden går under snart

 (x) Tror på gud

 (x) Är en negativ jävel

 (  ) Drömt att du varit död

 (x) Har en fobi

 (  ) Har ätit kattmat

 (  ) Är dålig på att säga nej

 (  ) Har någon gång känt dödslängtan

 (x) Avskyr matte

 (  ) Tycker om att spela piano

 (x) Är en dagdrömmare

 (  ) Har varit på hultsfredsfestivalen

 (misstag mannen kött e livet, fast ja var för kycklingar x) Är/har varit vegetarian

 (  ) Har tittat på stjärnorna med en varm känsla i bröstet

 (x) Hade gosedjur som liten

 (x) Har förlorat en nära vän

 (x) Ska flytta så snabbt som möjligt

 (  ) Knaprar ofta alvedon

 (x) Skriver dikter och/eller andra texter -

 (  ) Är emot abort

 (x) Borstar aldrig håret

 (  ) Har/haft tandställning

 (x) Faller nästan alltid för fel personer

 (/)  Tycker om Britneys musik fastän du aldrig erkänner det

 (  ) Äter godis på skoltoaletterna

 (  ) Har strippat i cam någon gång

 (x) Skulle kunna ge vad som helst för någonting/någon just nu

 (x) Gillar muskler

 (  ) Hatar mjölk

 (  ) Har gjort något ytterst pinsamt på fyllan

 (/) Ser på family guy

 (  ) Har gått/ska gå på bal

 (  ) Har snusat

 (  ) Verkligen hatar att gå till tandläkaren

 (x) Har dansat på scen

 (x) Gillar att kasta folk i snön och snömula dom tills dom ber om nåd

 (x) Älskar någons leende

 (x) Har syskon

 (x) Älskar ost

 (x) Har kramat dig själv


wasup

wasup? sitter och lyssnar på halo som vanligt, abow. ska till skolan snart. chill dag. så att alla vet, har jag slutat i stadslaget. breddlag är typ, almtuna, berga, dommaringen och sävja osv. stadslaget är ett lag som dom bästa av ett lag kommer med i. det var så jag fick mejl om förut. vi representerar uppsalas 95 tjejer jao.
jalla nu kommer pappa med talah, ska ta på mig lite kläder och tagga.
HALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOH
hahahhaha
holla

wasup

wasup? jag vet inte varför men jag sitter och lyssnar på den hära ella ella ella dodododo.. :)
abow haha vänta ska byta låt. det blev halo med beyonce som vanligt. så fin. borna har skapat ett spotify account till mig! glad. dagen började väl med att vi hade so, ganska läskigt o få veta hur alla lever. trollkarlar, schamaner och medicin män.
sen gympa, där jag och stina boxades. haha asså.. araber mot iranier funkar inte. jag sparkade sönder henne! nej, men en spark fick hon. det var kul. sen brandalarm, vi sprang ut med våra saker för vi trodde det skulle vara falskt men det kom rök så alla sa att vi skulle hämta sakerna för det kom rök. efter det hade jag håltimme. satte mig med efi, som berättade att mr. jenny inte ville att hon skulle lägga in hennes jacka i klassrummet.. men alå?? hörde hon inte? värdesaker får man inte lägga in för alla haffar. cp ungar.. fick as ont i magen för jag inte tål äckel maten i skolan, så ingen mcdonalds för vissa inte sa till mig. fick feber, men gick bort sen. fick en kaka av maria så jag skulle få lite energi till provet. innan provet hade vi engelska. när kristoffer gick ut så hoppade alla på jannis för han är så jobbig. alla boxade honom! hahaha pippad i ett hörn. sen när han skulle smita så välte han ner typ alla stolar. nästan han själv också. iallafall. provet gick inte så bra men ey jag vill inte lära mig om maskar. men abow haha gissa mask bajset i framtiden kanske kommer hända! bozna satt bredvid mig så jag fuskade två gånger. bara. okej!? viktor väntade på mig där utanför och vi stack till ike. några hade gympa så vi tittade på. dom körde arvika. ganska duktiga faktiskt, men korgen var as låg. jag tränade lite med viktor tills bozna och resten kom. jag stack hem, sov och pappa kom hem med mcdonalds för jag var as hungrig. gick och sov igen haha. två cheeseburgare! med stor pommes och mumz cola zero. ya! iaf, lyssnar på musik nu. förlåt för långt inlägg.
holla

wasup

wasup? jag glömde säga, sirius bandy vann igår mot edsbyn eller vad dom heter. jag var bänkad på golvet med familjen när det var sudden death. läskigt. sen sätter sirius och dom vinner! det som är coolt är att edsby/edsbyn har 4000 invånare och 2000 av dom, alltså hälften av alla, ALLTSÅ 50 % är delaktiga i bandy. det är coolt. väldigt. hahaha seriöst, men det är konstigt!

wasup

wasup? kom hem nyss från match och mcdonalds. vi vann matchen. plannja ledde 2-11 ganska länge, men sen vann vi med fyra poäng. bråk? nja, små bråk. 2-3-4 stycken. dannys kommentar var bäst, som han sa i mikrofonen. oj oj oj! haha. gullig! matchen var skrikig som fan! trummor, megafoner osv. hannas kusin lotta började grina haha aw. dom bjöd på cider, små plock mat, dummle och cheesecake. eww men iaf den blev lite god sen. det var också omogna, äckliga, dåligt uppfostrade tjejer på matchen. vissa kanske vet vem jag menar nu men asså abow snusk. ey yo asså imorgon har jag prov, NO. biologi. ey vem vill lära sig om maskar? inte jag. believe me! men saken är, det känns som att det man inte vill lära sig, typ biologi eller trä/sy slöjd, man får en känsla av att man blir känd senare i livet av det. coolt att vinna gissa mask bajset? eller VM på att sy eller hugga av ett träd? ey.. hahahaha skön! jaja, ska sova nu.
holla

wasup

wasup? viktor e brownie ja ska säga deeeet abow haha fett brun röd. men jag är sur på honom, grovt, så vi byter ämne.
vi hade kortaste matten idag för jon var på studiebesök på mammas jobb. basketen var väl okej, när aina town kom garvade jag ihjäl mig och börja sjunga och mobbade dom. menmen. jag och shajwan börja bråka o slå varandra för o få uppmärksamhet o get locked up hahahahaahahahhahahaha HAHHHAHAHA ja luft boxa henne hon ba ramlade. pappa hämtade mig och vi åkte hem, chillade, åkte till gymmet och jag började gymma. två holländare hjälpte mig, runt 20 års åldern. dom tittade lite på vad jag gjorde, fixade lite mina knän osv. nu tittar jag på sommar kläder från forever21.
jaja,  få se vad jag gör sen.
vem kommer till matchen imorgon? uppsala - plannja, kl 19.04 fyrishov

holla


wasup

wasup? kom precis hem, haha nu släppte jag min luft rap :) jag har ätit gooood soulvaki. glass med choklad sås också.
fixade mig efter att ha tittat på en sorlig film, men jätte bra. mina ögonfransar blev perfekta eftersom att min biotherm kräm orkade jag inte o hämta, så jag tog min tan kräm. och den blev ännu bättre, jätte bra. den gjorde mina ögonfransar dubbelt så långa som jag hade trott haha. blev lite chockad jao.
och resturangen hette alexander men ya know vi kallar allting andra saker. hemma hos oss heter det alexandria yeah! morfar bjöd oss och våra grannar.
måste bara säga att talah blev siden mjuk och len. hennes tassar när hon gick ner för trappan förut lät jätte högt, men nu låter det som en björn bebis. sen hade vi mys time i soffan tills hon fick ryck och boxade ner mig med hennes mun. det gör ont jag lovar. imorgon är det skola om jag inte dör igen. mår inte bra, men wharrevaah. fick huvudverk nu när jag sa det. om ni letar efter låtar, tycker jag ni ska lyssna på halo med beyoncé. den är bra yet pretty cool.. asså, hon sjunger konstigt, i olika toner. haha ni fattar om ni lyssnar. nu ska jag gå och få lite spa av mamma. skönt, sen ska jag sova för jag är så trött att jag kommer foza på ditt huve. jajajjajajajjajajja hejdå habibties HAHHAHA
holla

wasup

wasup? igår tittade jag på lite fotboll. real mot atl. madrid. skönt att real madrid avgjorde sen, matchen slutade 1-1. heinze e feeeeetans sexig. okej han e ful men ändå abow asså hahaha. både och aight? jag är fortfarande sjuk men i got to suck it up för jag ska äta på resturang idag. alexandria jao! hoppas dom har meze. sen ska jag planera med danny om när dom ska komma hit. han säger att han vill fika. mobbad. ska duscha talah snart, pappa ska klippa hennes klor som har växt, hon ser ut som ett monster! asså ni ska se hur söööt hon är, idag när jag åt så vred jag nacken och hon vred den fan till golvet. haha gullig systern min. eller hon är äldre än pappa. 49 år! OKEJ ASSÅ DET ÄR EN HUND.
hehe. tro inget annat. där är gabriel iván heinze. han ser ut som en häst, som min andra baby och hans lag kamrat, sergio ramos. haha jag är äkta pimpstah from the hoodstah ya know what im sayin?? HOLLA

wasup

wasup? eyey sitter i bornas rum nu :D han har fet dator med bas och allt så spotify, lyssnar man på det jao man tror man e på beyonces konsert. HALOOOOOO!!!! idag kommer viktor hem, lillen. borna hade även två chips paket här. eyy.. dont put those stuff infront of my face.. sitter och tittar på madeas saker också. hon e bääääst, hennes filmer asså abow! skriver sen. ja e fortfarande sjuk. :(:(
holla

wasup

wasup? här ska ni få ett skönhets tips jao, eller ja, smink. om ni vill gå till en fest ex.
ansiktet:
tvätta ansiktet först, och ta på någon sminkborttagning med. ja, ni fattar, tänk när ni har smink och ni ska ta bort, gör det nu också även om ni inte har på er smink. varför? det är för att om ni har haft på mascara och tvättat bort det slarvigt, kan ni fortfarande ha lite mascara på. och om ni andvänder ögonfrans böjare går dina ögonfransar av. inte allt, menmen. små hårstrån. glöm inte att tvätta bort nacken och där vid halsen också, för där brukar man ha på foundation.
torka av ansiktet och ta på en hudkräm eller ansikts kräm på hela ansiktet.
foundation: ta en svamp, och om ni vill, kan ni sätta på erat foundation på svampen och dutta på vänstra och högra sidan av era kinder, sen på näsan, hakan, halsen/nacken, under ögonen, och på pannan. om ni har en concealer som ni andvänder under ögonen går det lika bra, bara det inte är för ljust och foundationen blir mörkare. kom ihåg att andvända en foundation som är pyttelite ljusare än er. ni duttar concealern eller foundationen under ögonen, dutta och dutta. resten bestämmer ni själva. och juste, ta även på ögonlocken.
ögonen: om ni vill, kan ni ta en ljus ögonskugga över hela ögonlocket, ända upp till ditt ögonbryn. det ska vara en hudfärgad, men om ni vill vara extra festliga går det med vilken färg som helst, men det passar inte alla. ljus rosa passar jätte fint. ta sen en ögonskugga ni gillar själva och ta på ögonlocket, men inte hela. ni vet där det blir typ, ja, en cirkel eller hur man säger? ni kommer förstå. hur tar ni på ögonskugga annars? ända dit. ta gärna en glittrig, jag har en glittrig brun, sen tar jag en grå glittrig med en liten ögonskugga borste och tar där vid slutet av ögat, på vänster sida av ögat så tar du längst ut åt höger, och ja, höger, vänster.
mascara: innan du tar mascara, kan du böja dom med en ögonfrans böjare. om du inte har en, kan du ta en kräm. din hudkräm kan du ta på fingret lite och liksom dra upp som om ditt finger var mascara borsten. och ni vet när man ska slinga håret? då får man en borste med. om ni inte andvänder den kan ni andvända den som en ren mascara borste. det funkar jätte bra för att separera osv. när ni har tagit på mascaran hur ni vill, kan ni borsta med sling borsten. jag tar två mascara produkter, en clinique, vet inte vad den heter men den är ganska liten, och man kan få dom i tidningar eller hem i ett paket som ett erbjudande. själv fick jag hem 3-4 stycken, men inte samtidigt. sen andvänder jag en till, maybelline. den är rosa och ett grönt lock. liten borste men bra ändå. ta ända till dina ögonfransar slutar för att få extra finare ögonfransar.
eyeliner: du tar på din eyeliner innan mascaran och ögonskuggan. vitt är jätte fint, men andvänd gärna svart. sen finns det ju en eyeliner, vattnig som man har en burk och ja, pensel ungefär haha. en liten. ni vet hur man gjorde kines ögon när man var liten? gör så och sen ''ritar'' du på. det kan du göra med en vanlig eyeliner penna också.
bronzer/blusher: jag brukar faktiskt andvända båda. först kan du blåsa upp dina kinder så du ser ut som en elefant, haha, sen kan du bara borsta på, på och på. sen på din panna, och mellan näsan och munnen. sen på näsan, och hakan. se till att dina kinder intie blir för bruna, men dom ska bli jämna och fina. du ska se solbrun ut. sen tar du på blushern, rosa är finast. då suger du upp dina kinder, och tar från, ja, där du har dina polisonger ungefär, kanske lite högre upp, det beror på. sen drar du neråt.
läppar: ta först på en färg som passar dig, läppstift. sen tar du på ditt gloss. har du inte läppstift så tar du bara på ditt läppglans. jag tipsar verkligen jasmine lipgloss från face stockholm. ganska ljusbrun och lite lite lite rosa i den. fint!

holla

wasup

wasup? eyey jag är sjuk, förlåt om ni läste igår och ni såg jamen det där läste jag igår ju! ok ja ska sluta hålla på, men ni fattar ja skrev inte igår. orkade inte. idag vaknar jag och åt grekisk frukost och mannen sista gången jag gör det okej? det jag åt äter man för middag! lyssna, jag står halv elva på morgonen och steker calamares.. ey.. haha. friterad bläckfisk. men svenne sitt inte där o spy upp o tro att ja e galen. shit aså. sen lagade jag fetaste tzatsiki såsen, abow.. lyssna hahahaha jag tog meze yogurt och fixade gurkan, blandade med fett me olja, asså feeeett. de va för mycket. jag fick ont i magen haha. tittade på den hära, dans filmen.. aja.. kommer inte ens ihåg vad.. JOOOOOO, stomp the yard! den var två timmar men det var en evighet. tråkig värre, men sen när dom vinner batteln fall en tår ner. sitter och lyssnar på musik nu. talah sover, ska nog brottas med henne. eller nej, för då ska hon ta fram hennes gula boll. jag är ensam hemma! min bror e ute och kör en bil. jaja, vet inte om jag ska till matchen idag. abow, 3 missade matcher på tre år. får inte ske eyy..
holla

wasup

wasup? bloggade inte igår. eller jag tror inte det iallafall. idag åkte jag till skolan med en fetans ont i magen. gympa sen, jag och nadia hade kul :D fick vakta killarna också, mm tjejerna med men killarna är ju dom som fuskar på gympan. sen var det språk, vi tittade på film. en omogen banan ringde berfin hela tiden och la på. sen fick jag nog och gick hem till mormor och morfar, fick ont och jag febrade osv. så imorgon får jag vara hemma med borna. han kommer slå sönder mig haha han brukar slå mig med sin el gitarr. sen får han spööö så.. :)
juste jag undrar, vill ni att jag ska typ skriva upp skönhets tips eller mode tips? :)
holla

wasup

wasup? allt bra med er då? de e fett bra med mig för min bror har kommit hem! tråkig dag idag, fick feber på slutet. när mamma hämtade mig från skolan så fick jag mat panik, fett hungrig. vill ni veta vad jag åt? jag har slagit rekord eller något, åt mer än josh. jag åt, två cheeseburgare, stor pomfritt, stor coca cola zero och chili cheese. damn, was it something i said?.. jag ser dig hörru, stäng munnen och lek inte chockad. jag heter nadia, jag är alltid hungrig.
jag och borna har dött av garv idag typ hela tiden. iallafall jag. mormor och morfar är här och vi har ätit och nu sitter alla nere och snackar. vi får se om jag kommer imorgon, för nu när jag pratade om mat fick jag ont i magen. jalla hejdå ja pallar inte skriva mer.

holla

wasup

wasup?
idag har stina:
kvävts
hostat upp blod
spytt upp
hostat som en hund
spottat
druckit fett med vatten
pruttat medans hon rapade och hostade (asså viken arab foz)

idag har nadia och parker:
försökt rädda stina
gjort magmetoden på stina
hoppat på stina så hon inte dör

blivit äcklade av stina

hjälpt stina

bankat på stinas rygg


holla


wasup

wasup? vaknade typ elva halv tolv idag, åt god wok och gjorde mig redo för att åka iväg och titta på match.
åkte till fyrisskolan för o titta när mina ungar spelar.
domarringen - enköping var typ en jätte jämn match, jag tycker dagens spelare är parker. på en halv minut blev det en retur, en steal och 6 p. nice! domarringen  vann med 50-41. nio poäng alltså. sen gick jag, julio, amanda och thato till fyrishov för att titta på sallén dam mot bg fryshuset. det tog ungefär 20 - 30 minuter att gå dit för vi segade så mycket. ja vi tog kort, gaaanska många. två kameror hade vi, haha. sallén vann 56-40. jag trodde BG skulle vinna (08 stockholms lag i basketettan) för mer än hälften, ja nästan alla spelar i landslaget av deras tjejer. sen var det U20. gick och köpte kebab med pommes med julio och satte sen satte vi oss igen.  U20,  dom vann också, 90 - 86. jämnt jämnt.... ja det var väl min basketdag det.
holla

wasup

wasup?
här kommer det två frågor till.


hanna: hur många har du varit kär i?
svar: håller inte räkningen

julia lundgren: (med väldigt bra frågor)
Favoritmat? sushi 
Favoritfilm? wild hogs, sen tycker jag att 3D filmer är roliga också
Favoritämne i skolan? saker som har med NO att göra, förutom tekniken.
Favoritdjur? hund

RSS 2.0