watching tv

wasup? :) tittar på ellen degeneres nu, min älskade älskade ellen! favorit. kom ut ur duschen nyss, sitter fortfarande i handuk. ska äta tacos nu, sen blir det väl stockholm då.. kommer sakna blogga, haha nu när jag har blivit så aktiv. tycker jag iallafall. nejmen, time to put some clothes on! ha det bra allihopa.
xo

good night, and good luck.

hej! imorgon åker jag till stockholm hela dagen med borna, ska nog sova över.. vet inte om jag kommer blogga. något inlägg blir det väl? sen kommer jag hem, och sen nästa dagen - stockholm med julia. grönalund.
nu ska jag bara tvätta bort mitt smink, borsta tänderna, och gå o lägga mig. ja ni hörde, jag har smink idag. eller, kanske för att jag fick testa på fiberwig mascaran på åhlens. annars sminkar inte jag mig, längre. ibland bara. jag ska bara säga, en sak, jag sa inte alls wow när jag tog på mascaran. julia gjorde det dock, men inte jag. tycker inte det blev.. fint. eller jo, ögonfransarna blev otroligt separerade (vet ej hur man stavar) men, kändes som om jag inte hade på mig smink ändå. jag måste ha lite tjocka ögonfransar när jag har mascara!!
xo


usher - gone too soon

det här rörde mig otroligt mycket. sitter och gråter just nu, och då menar jag verkligen gråter. sitter & grinar.

JOE OM OMER


joe

asså damn joe shut the hell up. ok sorry, i know, jag älskar dig man! men ibland tar du det allt för långt. nyss efter michaels död, sa du att du & katherine inte alls var skilda, men du var otrogen mot henne och skaffa dig en till dotter, och du flyttade ut ur huset, och katherine ville inte vara med dig. ni skilde er. damn shut up. sen sa du också efter hans död, att du misshandlade aldrig dina barn, okej, få se. la toya flydde ut ur huset när hon var 16, du hotade att du skulle döda henne, michael sa att du skulle åka någon annanstans och få skydd, han skulle hjälpa dig. michael sa att han svimmade, kräktes, för du misshandlade honom, sen sa han att du satt i soffan med bältet i handen om bröderna gjorde ett steg fel när dom dansade, och nu påstår du att du aldrig ens hör rört dom så att det skulle ha gjort ont? och nu HELT PLÖTSLIGT säger du att omer är hans son? efter DNA testet och allt?

"Yes, I knew he had another son, yes I did," Joe Jackson said.
"He looks like a Jackson, acts like a Jackson, can dance like a Jackson.
 This boy is a fantastic dancer," he added.


joe shut the hell up before i smack you in the face. på andra videon, kan ni HÖRA hur han ljuger, och ni kan SE hur han försöker gömma sig. jag vet, jag är helt kär i joe, haha, men jag är emot hur han ljuger osv. sista videon, är när hans mobil ringer & han svarar. hahahahaha.


funny


-

haha, tydligen så var videon tagen i en bio, i usa. visste inte det. inte lika roligt, men whatever! hahaha!
ska ladda upp en till video snart.

dansen från the proposal


-

oh girl cmon, is it so necessary for you to do all the things i do?
it's tough being a role model every single minute of my life...

my day

hello! vaknade hos mormor och morfar idag, typ halv tolv. sen kom mormor och läste tidningar med mig i sängen. klockan ett hoppade jag ur, borstade tänderna och slog på tvn. tittade på run's house kanske i 1-2 timmar? haha rev ruuun, fett skön. sen åt jag lite pannkaka, och gick ner till busstationen för att vänta på bussen, som julia befann sig i. jag & julia åkte till stan, käkade äcklig mat, eller hennes var väl god. men min sushi var helt paj. som isbitar! äckligt kalla. men miso soppan var goood. vi gick runt lite till, och sen gick vi till bion. efter en timme eller så, gick vi in. the proposal blev det. den roligaste biten var väl när margaret (sandra bullock) skulle dansa i skogen med granny :) efter filmen, så skjutsade vi hem julia och körde förbi mcdonalds för att äta. nu sitter jag här och är väldigt glad, för allt detta med vem som ska få MJ's barn, är klart! HANS MAMMA FÅR BARNEN! :D okej jag hade hoppats på janet, eller katherine. som är mike's mamma. inte debbie rowe. undra vad som skulle hända då? herregud, omg. vill inte tänka på saken. hon skulle ta prince och paris. men inte blanket. varför? blankets mamma var en surrogat mamma, så ingen vet vem hon är. debbie är inte hans mamma. då skulle barnen splittras :( men nu är allt bra igen. tack & lov.



LOS ANGELES, July 30 -- Late pop star Michael Jackson's mother Katharine would retain custody of his three children under an agreement announced Thursday between the Jackson family and the singer's ex-wife.

Under the deal, which will be presented to a Los Angeles judge for approval on Monday, Debbie Rowe would have visitation rights with the two children she had with Jackson, 12-year-old Prince Michael and 11-year-old Paris.


But Jackson's ex-wife will not have visitation rights with Jackson's youngest child, 7-year-old Prince Michael II, who was born through an unidentified surrogate mother.


hemskt!

jermaine och michael. tittar ni på michaels huvud, brinner det.. japp. glömmer aldrig hur han sprang ner för trapporna och snurrade medans dom släckte elden. sjukhus, allting. hemskt..

paris

gick inte så bra att hitta en riktig bild på henne, liksom på internet. just den bilden som är på deras cover.
därför tog jag en bild på henne med webben! förstår ni nu varför jag köpte den? åh gud.. hennes ögon!
ja. jag har blivit kär i en 11 årig flicka. hon är så vacker!


magazines

hej! stan med hanna blev det, chinesisk buffé först. 75 kr bara! alltid när jag och magda åker, är det 120. jesus. vi satt kanske i en kvart och sen stack vi, haha. vi åt inte skräpmat, men vi åt fastfood! ok alla som är lite smarta förstår. hanna köpte fem tidningar, och jag sex. jag köpte hola! till mamma, och ja, paris, blanket & prince var med på omslaget också. haha jackpot! sen köpte jag någon tysk tidning för paris var med på omslaget (förlåt, jag är beroende, jag vet) och bilden var så himla vacker! ska hitta den och lägga ut bilden på bloggen. sen hittade jag hello magazine också. och vem var med på omslaget? paris.. herregud :) när vi åkte hem, eller när vi väl var framme var hanna sur för hon skulle till sin farmor och farfar. jag sminkade henne i grönt, gräs grönt, blått, rosa och guld hahahahaha. hon blev fett sur. nej, hon skrattade bara. snart ska jag äta, och ta mig till mormor och morfar. imorgon blir det bio, med julia!
xoxo


och allt slutade med att..

...hanna fick sova på golvet. fick så himla mycket skuldkänslor! menmen. hon är hemma nu, sen kommer hon tillbaka så vi kan åka till stan. hon skulle säga hejdå till sina föräldrar som åker till landet! och imorgon åker hon! det är otroligt,att jag är vaken så tidigt. helt otroligt. tror jag ska sova snart, igen, haha. igår skrev jag ju skämt som rubrik, men sa inte vad det var. jag glömde. detta hände när jag, mamma, borna & hanna satt på burger king.
borna: nadia ska du på stan?
nadia: (tänker väl att han vill att jag ska köpa något) aa, vadårå?
borna: håll ögonen öppna..
och då tänker jag ju, jaha, en ny kollektion kanske, någonstans?
efter kanske 5-6 gånger då jag har frågar, va, men vadå? då säger han bara nejnej, jag säger bara - håll ögonen öppna. sen får jag nog och frågar honom hårt.
borna: annars ser du ju inget?
så otroligt kefft att jag börja skratta ihjäl mig. den var så tråkig.
xoxo


<3


skämt

hej! klockan är snart ett, och jag ska sova nu. i talahs säng. med hanna. trångt, men jaja. och ja, min hund har en riktig säng som människor har! vad, min princessa ska få det bästa! iallafall, efter bion så kom hanna hem till mig när jag rastade talah för hon var hos grannarna. hon hade även trampat på en orm. eller, ödla-orm. typ? keff. alla barn höll på så mycket så talah blev typ skit stressad, jag och hanna med. asså jag lovar jag hade lust och kasta träd på dom. och jag vet att jag vill ha barn, men vad, dom kommer inte vara så jobbiga. och den meningen kom hanna på, för vi tänker exakt lika när det kommer till grannarnas barn. hoppas, på guden, att ingen läser detta nu. sen startade hanna ett bråk med hela huset där mittemot, tills hon fick svaret ja att hon fick sova över hos mig. sen kom emma också, och vi snackade om folk, läskigt att veta hur mina kompisar, eller kanske förra kompisar har blivit. förra och förra, liksom dom har ändrat sig skit mycket nu. det är läskigt, på något sätt! keffa tjejer alltså. nog med det.
vad tycker ni om blondinbellas nya hårfärg? passar hon mer i blont hår, eller i brunt?
xo

whatever works

hejhej alla! kom precis hem från bion, jag, mamma & grannen åkte. vi tittade på whatever works som woody allen har skrivit.
så rolig, men sorlig också. fast jätte rolig. haha jag kan ladda upp trailern.

luktar foz

hej alla, hanna har fozat i talahs rum. ja, talah har ett eget rum, haha. egen säng som vi har, har hon också :)
vi sitter här och lyssnar på lite musik. allt från g-unit till mariah carey till miley cyrus, haha. idag vet jag inte vad jag ska göra. ska sminka hanna för hon ska till mina grannar mohaha. sen ska jag kanske på bio. men pallar inte, för jag vet inte vilken film alla snackar om. igår, eller a idag då, klockan 1-2 på morgonen kom china town hit. haha, ja polisen kom. borna ringde dom för det var massor med tjejer som kom och äggade husen, sen trodde borna dom hade stenat vår bil, men det hände inte. så polisen kom och väckte grannarna osv. sen gick borna ut och snacka med dom.
nadia - kan du fixa hannas högtalare, dom funkar inte.
borna - så, nu, varsegod.
hanna - hur gjorde han?
borna - jag höjde volymen
HAHAHAHAHHAHAHAHAHA, det är helt klart att 20 åringar är smartare än oss små ungar :)

smile even though your heart is aching

jermaine, don't cry.. som paris säger, '' don't cry, daddy has gone to live with the angels now''

den första bilden är när han ''confirmed'' till pressen & median, att michael har avlidit..
den andra är när han kastar rosen på kistan..

funeral

nu har jag lust att ladda upp lite bilder på begravningen. min favorit är nog på marlon & paris, och på jackie & prince. klickbara bilder som vanligt när dom är små.



1. bilden är på paris, prince & blanket.
2. faster janet och paris
3. bröderna
4. paris pussar blanket
5. vackraste barnen
6. bröderna som lyfter michaels kista, tro inte att jermaine ler, han gråter.
7. farbror marlon tröstar paris
8. faster janet, paris, faster latoya, blanket, farbror jackie & prince
9. paris och farmor katherine, bredvid finns blanket.
10. paris tröstar blanket.
11. farbror randy kramar prince.
12. tito, randy & jackie
13. faster janet, blanket och paris.

gränby

hejhej! hanna ringde mig, hon hade inte sett min blogg än. jag berättade om gränby, så jag, mamma, hanna & borna åkte. vi hade kul! jag köpte två posters, en deo, eyeliner & vässare till den. hanna fick med sig läppglans, jag tvingade henne. kostade ju bara 29 kronor hehe..he. från loreal. sen köpte hon deo också, och typ högtalare till ipoden som borna också köpte. men inte likadan. sen åt vi korv, jag och hanna. sen åt vi burger king haha, ingen visste menmen.. iallafall. när vi skulle hem, så såg vi typ emma som höll på med kaninerna i buren, så borna ba, har ni höns? haaaaaha jag fick skratt anfall. imorgon ska jag och hanna till stan, ska köpa en hatt..? okej mobbad. skriver mer sen, eller imorgon.
xo

hanna

hej hanna, ring mig när du ser det här. jag vet att du har ringt mig typ femtio gånger, men mobilen är uppe och jag är nere! haha, ring hem till mig. för jag ska ta med dig till gränby.
xo

klippt

omer bhatti är inte michaels son. helvette! fan.. även om dom bodde tillsammans när han var liten i åtta år bodde dom med varandra, dom var bästaste vännerna & han kallade honom för hans son. damn it! men hur kan dom vara så otroligt lika? herregud. snälla säg att aftonbladet ljuger och inte vet sanningen!? det här dödar mig. jermaine hade välkomnat honom till familjen, och dom skulle behandla honom just precis som paris, prince & blanket. shit.. jag ska ladda upp en video nu, på honom. men lyssna. blanket är michaels son, även om blanket och omer är jätte lika, så är blanket inte omers biologiska bror. jag vet att det är svårt att tro, efter denna video.                                                                                             

tack!

ville bara säga tack till mina medlemmar på facebook, på något sätt betyder det mycket för mig, och jag blir glad.
många xo till er! god bless

102 medlemmar!

hejhej alla. borna köpte pizza som jag, hanna, borna och mamma åt. jag åt kebab tallrik. efter det så cyklade jag och hanna till ica för vi såg att vi fick 100 medlemmar i min facebook grupp som ''handlar'' om michaels barn, liksom att hedra dom för att dom är så starka efter deras pappas död. nu har jag 102. vi köpte ett glittrigt ljus, där det stog 1 på. för 100, haha. sen firade vi. hällde upp tre glas mjölk, och lagade kaffe till mamma. sen gick alla ner och fikade. pappa är i stockholm, så han kom inte. haha. idag fick vi förresten ett telefon samtal, irans äldsta människa, morfars morbror, avled igår. vid maten idag ringde mormor. jag blev så himla ledsen, fick ner en tår. han var så söt & snäll. 106 år blev han. peppar peppar :) han var så cool! jag lovar. en för tre år sen, tog han i pappas hand och klämde den, pappa fick fett ont haha han tittade på mig och ba, rädda mig!!! nu kommer det en bild på kladdkakan med ljus iallafall. xoxo

frågor by hanna

1. Vad vill du bli när du är stor? Jobba med asså. jag har alltid velat bli skådespelerska sen jag var typ fem.
2. Vilken är din favoritmjölk, röd grön eller blå? grön :)
3. Hatar du mig? :) ja :)
4. Älskar du mig? ja
5. Ska du tatuera dig någon gång? ja, fast jag får inte för mamma. även om jag blir stor. menmen, jag ska :D
6. Isf var och hur ska den se ut? vid sidan vid magen, vid revbenet.. fett svårt o förklara, jag visar bild snart. det ska stå på skrivstil - i'll reach out my hand to you, i'll have faith in all you do, just call my name - and i'll be there.
7. Var ska du bo när du är stor? någonstans vid CA, los angeles
8. Är det kul att jaga din hund? :) ja, vi brukar bråka sen slutar det med att hon pruttar och springer iväg.
9. Favoritfärg? blå
10. Hur många har du varit kär? tror du jag håller räkningen eller?
11. Favorit frisyr? långt, med vågor. hippie!
12. Favorit klädsel? rockigt
13. Vilka bloggar läser du dagligen? kenzas
14. Varför blir du yr? jag sover för mycket, så jag hinner inte äta.
15. Visst är jag bäst? :DDDDD för du suger

bild på vart den ska vara, men den ska börja längre ner.

hanna

hej alla, nu sitter jag här med hanna. vi gör inget speciellt, vi tittar på saker & så.. igår tänkte jag skriva ett till inlägg, för det hade gått en månad efter hans död. men jag kunde inte logga in, och det var på kvällen. så nu skriver jag det. love you!

den nya designen osv.

vad tycker ni om min ''nya'' blogg, om jag ska säga så? tycker ni den har blivit snygg? :) och jag behöver även ha hjälp av mina läsare nu. jag har ganska svårt att få in bra inlägg, liksom att skriva mycket, och så. folk säger att jag ska ladda upp dagens outfit bilder, men jag kan inte göra det, eller jo jag kan men det är inte kul.. på något sett. kanske kan göra det ibland? men nu vill jag iallafall att ni ska svara. hur ska jag förbättra min blogg? du har chansen att påverka min blogg :)tack om ni svarar! älskar kommentarer, vem gör inte det? xo

claudia lynx fråga

jag hittade dagens bild, som är på claudia lynx. världens vackraste kvinna (på riktigt), som är bästa vän med tito, jackie & janet jackson. hon spelade även en låt med michael. claudia är född i iran, och nu bor hon i los angeles. hon är 27 år.
min fråga är, vad tycker ni om henne? är hon vacker, eller ful? jag tycker hon är skit vacker!

ojoj

jag fick en chanel väska från min farmor.. en tote bag! i vit.

dang it

hejhej. jag vet inte vad jag ska säga, jag la mig klockan fem igår.. okej? och magda sov senare. och för det vaknade jag halv fem. asså på gud haha kommer döda mig själv. men nej det var skönt. magda gick hem vid kanske, elva? hon sa hejdå och sånt men jag var ju helt död så.. mamma kammade mitt hår nyss och det är helt kefft nu. för mina lockar är borta! nu måste jag duscha för att dom ska komma tillbaka. jag kan inte borsta mitt hår för hälften av håret var tovor. fett ont det gjorde! men jaja, vad ska man göra :) jag älskar min blogg! så himla fin. tack så mycket magda, och jag hade jätte kul med dig igår/idag, haha! nu ska jag lämna tillbaka filmerna på ica. eller nån ska göra det. antingen får jag cykla dit, eller någon annan. annars ska jag ut med talah, hon är jätte ledsen.. vet inte varför. lever riktig rock'n'roll life hemma asså! :) för jag vaknar ju typ när ni sover haha.. xo

talah tittar på tv

hello! jag, magda och talah tittar på tv. tro det eller ej, sen nu när tjejen börja gråta tog hon ner huvet på filten som en deppig min. magda fixade min header, bakrunden fixar vi snart. älskar den nu. snart ska vi gå och lägga oss. vi tittade på taken idag & en till fett dålig film asså vi sluta kolla på den efter 14 minuter. vi åt god mat, och åt mycket godis. vi tittade på madeas film istället, för den hära bruce muce filmen sög. iallafall, hanna fyller år idag, grattis! skriver mer imorgon.
xoxo

info om ipoden :)

haha inte info, men jag gör om den helt, sen kommer dom icke MJ låtarna först, så ni kan få lyssna, sen kommer mina låtar. så ni inte behöver tjata. det blir tio låtar, sen kommer dom.

sama dagen

yo! idag gick jag till sama, för vi skulle till stan. jag fick med mig teen vogue och en smoothie. jag hade fett med pengar men jag köpte inget.. finns typ inget. efter att jag & sama vandrade ganska länge, så gick vi till kebab house. vi åt, sen åkte vi hem till henne där hon lagade mat och så, asså.. nora har attityd! haha, sötnosen slog mig fett mycket! sama har blogg också, samasaleh.blogg.se, iallafall, mamma hämtade mig med talah, sen gick vi + sama, hem till mig. vi lira lite basket och så, för hon ville lära sig. sen fick hon ryck och slog mig sen ramlade vi båda och sånt. jag är rädd för henne kan jag erkänna, haha sama du är farlig. snart ska jag få sallad, sen ska jag titta på the hangover, baksmällan alltså. imorgon kommer magda hit, vi ska titta på harry potter på bio med mamma hahaha, hoppas den är bra. kenza sa att den hade ett väldigt dåligt slut iallafall. jaja, jag ska fixa om min ipod nu på bloggen, sen blir det mys film.
xoxo


låtarna

okej, dom pratar ganska mycket i vissa låtar. och vissa sjunger inte ens, och vissa stannar efter några sekunder. men det ska jag fixa nu! så, om ni tycker att låtarna är konstiga, sorry. & pussycatdolls låten var helt konstig, en kille sjöng den. men den var iallafall bra. gillar hans röst. undrar vem det kan vara. hmm.. nu ska jag iallafall bjuda på michael jackson bilder. och på hans barn. så otroligt fina bilder. klickbara bilder. stjäl inte bilderna ifrån mig tack. kommentera om ni ska kopiera bilderna. OCH VÄNTA PÅ ATT JAG GODKÄNNER JA ELLER NEJ. förlåt för jag är så petig, men kom igen, folk brukar alltid ta saker ifrån mig. inte kul, eller hur? nu säger ni, men du tog ju själv, ja men jag har frågat ex en facebook ägare om jag får ta eller inte. får jag, då tar jag. inte, då gör jag det inte. men jag har alltid fått göra det menmen.

ipod till bloggen.

hej alla! jag är super glad, för jag har ipod till bloggen. jag försökte innan, men sen orkade jag inte. men nu gjorde jag det. super lätt & snabbt. behöver ni ha hjälp med det, säg till mig. och nu har jag ju kanske 10 michael låtar + jackson 5. om ni inte orkar lyssna på honom, klicka fram tio gånger så kommer det säkert bättre saker. typ tre mer låtar? haha eller fyra. vem vet. sen kommer det vissa saker som dom bara pratar i och så, men det är saker som jag pissar på mig av garv för. det är egentligen videor men, vem vet om det funkar på bloggens ipod också? ska se, vänta.. haha.. oh shit.. en låt, går skit snabbt.. den e nog spolad och så. men och :) love it! OCH DEN ROLIGASTE FUNKAR OCKSÅ! bra. omg. medans jag fixade ipoden, så skulle min bror på toa. för typ fem minuter sen. sen går han och tittar på mig, (våra rum är bredvid varandra) sen hör jag toalett dörren öppnas, sen blev det HELT tyst. då tar jag datorn som skydd för att inte titta på honom, sen tittar jag efter ett tag, då såg jag honom glo på mig med sina ögon helt öppna och mitt hjärta stannade! sen garva han ihjäl omggggggggg sen skrek jag bara JAG HATAR DIIIIIIG... haha..
xoxo

ett utav de finaste talen jag har hört i mitt liv.

I hurt. I stand here trying to find words of comfort and solace... trying to understand why the lord has taken our brother to return home from such a short visit here on earth. When you left us, a part of me went with you and a part of you will live forever within me, but also... within all of us. Michael, I will treasure the good times, the fun we had, singing, dancing, laughing. I can remember we would come home from school and grab a bite to eat and we would try to watch 'The Three Stooges', and mother would come in and say it was time to go to the recording studio.I also remember a time Michael, when I went into the record store and there was this man purchasing a lot of CDs. And he would go and grab another batch of CDs. He was an old gentleman, short afro, buck-crooked teeth and his clothes were rumpled. I walked up behind him and said ‘Michael, what are you doing in this store?' and he turned to me and said ‘Marlon, how did you know it was me?' I told him 'You're my brother, I can spot you everywhere, regardless of your make up. I know your walk, I know your body language, and the shoes did not help. Michael wore the same shoes wherever we went, but I guess that was his way of trying to experience what we take for granted. We would never ever understand what he endured. Not being able to walk across the street without a crowd gathering around him. Being judged, ridiculed, how much pain can one take? Maybe now Michael they will leave you alone. Michael I love you, I will miss when we said our goodbyes. I would hug you and say I love you and your response was ‘I love you more'. You have finished your work here on earth and the lord has called you to come home to him... I have one request Michael, I would like for you to give our brother, my twin brother, Brandon, a hug from me. I love you Michael, and I'll miss you.

omer

nu gör jag inte mer än att hoppas att omers DNA ska visa om michael är hans pappa eller inte. omer bor i norge & 25 år.
dom är så himla lika, och när det var begravning, satt omer bredvid janet och latoya. bilder kommer nu. klickbara bilder.

basket.

jag är tvingad att spela basket. ingen tvingar mig, eller jo, jag. jag vet inte vad jag utsätter mig för, och jag kommer bli galen snart. jag har alltid varit duktig på basket, men efter några månader i basketklassen slutade det hela med att vara duktig. nu kan jag inte ens finta bort en spelare, jag skjuter men missar för jag inte kan sikta. jag har muskel problem, vilket gör så att jag inte kan göra alla styrke övningar som alla andra gör. jag läser på alla bloggar/bilddagböcker, jag kom precis hem, joggade, styrketränade osv. jag får tårar när jag läser sånt. för jag ligger efter. jag har alltid haft så mycket press på mig som möjligt, att jag har blivit stressad vilket ledde mig till mag ont, och det var därför jag knappt kom till skolan. jag skolkade också, för jag mådde så illa av att komma till skolan och tänka, nu ska jag hålla i en boll och skjuta. jag älskade basket, sen gillade jag basket, sen hatade jag basket. alla pengar, och alla sekunder av mitt liv som jag har slösat bort för basket, kunde jag ha gjort så mycket annat. varje gång jag har svarat min telefon och sagt - '' nej jag kan inte, jag har basket träning'' så sa jag det med ett leende. för det var det bästa jag visste. nu är det det värsta jag vet. alla är ju bra på en sak, ni är bra på basket, men inte jag. om jag kunde, skulle jag ha slutat på basket för en jävla lång tid sen. men jag vet inte vad jag offrar då, tills senare. jag är för feg för att lämna basketen. men ska jag vara ärlig, hatar jag basket. jag kommer ihåg i femman & sexan jag bad att vara inne på rasten för gunilla, för att titta på NBA resultaten. ex, vem som vann slutspelen. sen.. blev jag mvp.. mest värdefulla spelare.. jag drog upp alla efter träningarna så jag kunde få spela försvar en gång till.. jag offrade allt. även mina knän. jag offrade alla mina bästa vänner. och jag offrade mig själv. slutar jag spela basket, sviker jag så många så jorden kommer säkert gå under. det blir ingen north carolina basketball collage längre.

yes man

whats poppin. jag ska titta på film nu, yes man med jim carrey som jag brukar skratta åt ofta. har inte tittat på hans filmer på länge, så det ska bli roligt :) vet ni varför jag inte skriver så mycket på bloggen? för jag sitter vid datorn hela dagen och gör nästan ingenting, så jag har inget att skriva om. så förlåt, förlåt & förlåt. men om ni vill ändra på det, kommentera frågor som jag kan svara på, då har jag saker att skriva om. men nej, nu blir det film. så det här korta får räcka.

''i'm a nice person! i just took a shower! and washed my hair thourly!''
hahaha jag pissar av garv. vissa saker jag skriver i bloggen säger ni säkert -
va? eh, okej? men det finns vissa saker jag inte vill dela med mig..
för jag vet att det finns folk där ute, som härmar mig. jo, tro mig.
god bless

tito & marlon

tito: this old man he played 4, hes the one the girls adore..
marlon: oh pretty baby oh ya!
tito: this old man - he knows the score.
HAHAHA


rör på dig!

något i mitt liv hände idag, tack gode gud. igår ringde julia mig och frågade ifall hon ville till stan med mig imorgon, alltså idag. ja sa jag, sen sovde jag över hos mormor och morfar, vaknade och åkte med julia. fick med mig en michael jackson cd skiva! som hade två cd skivor i sig :) spelas nu, högt hos mormor och morfar, och ja o mormor dansar. i en affär spelades thriller och bad, så jag gjorde moonwalken och det funkade. DET FUNKADE!! jag och julia fikade sen, när jag öppnade min cd börja jag o grina och julia blev helt blank i ögonen för hon såg mig bli blank i ögonen, hon är en sån. hahahhaa. jag fick med mig ett par jeans också, en hoodie & jeansväst. snart blir det mat. är vegetarian idag, men mår illa om jag inte får i mig kött. så jag måste få en kycklingsklubba idag. mormor blir glad, hon säger att jag måste äta kött haha. nu spelas black or white. måste dansa.. upp nadia, upp..


be strong baby!

nu sitter jag här nere, ensam i mörkret och deppar. sant så sant. denna gång, är det för paris. hon är så stark. min älskling där. jag önskar verkligen jag kunde hitta henne, träffa henne & säga saker till henne. hon är otroligt stark, och hon kämpar. hon är så vacker, paris katherine. jag vill verkligen träffa henne och muntra upp henne, säga att hon är en otrolig fin tjej, som klarar allt. tänk er att ha en pappa som michael, sen dör han. tänk alla fans som michael har & hade, för vissa har tagit självmord. vissa för hans musik, men även vissa för det otroligt stora hjärta som mike hade. sen tänk på att det är hennes pappa. jag kommer absolut inte säga att det var hennes pappa, för han kommer alltid leva inom henne, och alla andra som älskade honom.  paris är bara 11 år, men har gått igenom mycket. jag hoppas hon vet vilken fantastisk tjej hon är. och jag önskar verkligen jag kunde träffa henne, och bara berätta det. gumman, jag älskar verkligen dig! är du så stark som du är nu, kommer du klara allt som kommer i framtiden. jag lovar dig. bilden är på henne och marlon, det var en annan bild jag ville ladda upp på henne när hon var liten från en video. det gick inte, så jag gör det senare.

sömn är viktigt :)

igår somnade jag vid 5, för jag tittade på en film som var fem timmar. den längsta jag har sett. filmen hette, the jacksons - an american dream. den visades på kanal 4 för några dagar sen. en otrolig bra & väldigt sorlig film. jag vaknade för 20 minuter sen. jag måste ha 8 timmars sömn, annars går det inte! ett kort inlägg blev det nu, för 20 minuter i sängen är ju väldigt roligt.

xo


-

hej alla. idag har jag gråtit för mycket! varför? jag har tränat på min moonwalk och ramlat på bagaget som jag inte såg när jag dansade hahaha :( sen så tittar jag bara om på alla hello tidningar & klipp där michaels familj är med i.
jag har en till video som jag vill ladda upp. ni behöver inte alls bry er om det, men jag vill ha dom i bloggen. en annan sak vill jag säga, jag kommer liksom ladda upp massor av michael jackson saker dom här dagarna, så om ni inte gillar det, blir det som en blogg paus. om ni förstår vad jag menar? :) här kommer det sorligaste ever. marlon säger så fina saker.. gråteeeeeeer hela tiden.

haha magic johnson & kobe bryant

mitt liv är om MJ dessa dagar, så titta på videon.


paris jackson


mafia

en kväll så blev min tatuering helt poff.  nästa dag poffade den mer, så jag börja gråta. det jag tänker berätta nu kanske inte ni förstår, men om min mamma läser detta så gör hon det. vi gick till apoteket, och en snygging kom & hjälpte oss.
han pekade på ett ställe mittemot där vi var och sa, gå upp dit, till tredje våningen, om nån frågar vem som skickade er dit, säg the chemist guy. vi gick dit, sen kom vi in i ett classy room. väldigt snyggt. sen kommer det ut en tant och frågar vad som har hänt, hon jobbade för honom, en gamling. mamma berättade och tanten slog mig på huvudet. sen sa hon att jag var vacker. när hon skulle in, så såg jag lite in i rummet, en gammal gammal GAMMAL man, med en guldring på fingret, och en fetans cigarr. sen kommer vi in, han var över åttio, fixar min arm lite, plåstrar om & sen ska han berätta om hans liv om att han har varit i iran & yada yada yada osv. sen fick vi betala 70 euro, 700 kr +, som egentligen ska vara gratis. hon sa, ni kommer få pengarna från försäkringen, men säg inte att ni har tatuerat henne, säg att hon har ätit något o hela hennes kropp har kommit ut från munnen. då får ni pengar. RIKTIG MAFFIA! JAG VAR SKIT STOLT, FÖR JAG VILL BLI MAFFIA & DET DÄR VAR MITT FÖRSTA JOBB! alltså, varför skulle vi säga chemist guy? sa vi hans namn skulle han ha blivit mördad hahahhahaha, sen när vi åkte, så såg vi PARKERINGS TURKEN!
1. parkera bilen hos en turk som ska få pengar, parkera för tattoo ställe
2. gå & tatuera dig
3. få en inflammation
4. få ett falskt namn så ingen mördar dig
5. stick upp till maffian
video som han e med i http://www.youtube.com/watch?v=j7qLkk0p3VA


.


en sak till bara..

det ar over 40 grader & jag tror jag kommer do om jag gar ut.

the man with the air guitarrrrrrrr

haha igar var det en gamling vid vart hus som spelade luft gitarr och jag dog.
imorn movar jag och mamma till ett nytt hus, alla andra aker hem. jag, mamma, kusiner, mammas fastrar.
sa darfor kanske inte jag skriver mer pa bloggen. vi kommer va i en annan stad, lite mysigare :)
pappa ar o kor jetski med romano, en biff som ar skit skon pa o aka jetski.
jag ska twittra lite, sen ska jag ga o shoppa med borna. vi hors senare.. mkt senare.
xoxo

internet cafe

hejhej, nu sitter jag har igeeeen! idag har jag inte gjort sa himla mycket. jag har kort bil, med min bror denna gang som faktiskt har egna tricks, och det gar mycket battre. igar shoppade vi forresten ganska mycket. en vit maxi klanning och vita jeans fran zara, tva trajor fran emporio armani, och massor med mer. en ring ocksa! hjarta med massor av kristaller pa. idag hade jag sa roligt med borna i poolen. otroligt kul assa. juste, igar sa blev jag sminkad av mitt favorit marke. MAC. hon ba satt dig har, assa en tjej, sen sminkade hon mig otroligt fint. sa ja kopte lite smink ocksa. vi var i valencia da. snart ska jag och borna GA, GAAAAAAAAA till bathamnen. till min vackra hjalteman pojkvan. nej men en kille pa en resturang, o herregud vad snall han va. ex, en liten kille ramla fran stolen o han barde honom omg jag smalte. riktig raddare. och gissa vad vi kopte for nagot igar!?!? OL! BEER! men inte vanlig ol, DUFF BEER SOM HOMER SIMPSONS BRUKAR DRICKA PA TVN! :D:D:D pa bilden e de i burk, men vi har i flaska. skit coolt. fan det e fullt med norskar har. iaf, snart ska ja kopa glass o tagga till bathamnen.
xoxo, juste, happy canada day!


RSS 2.0