omg

jag mötte magda på bion och vi tittade på en 15 åldersgräns film, my bloody valentine, i 3D som vanligt. hatar dig magda kommer aldrig gå på bio med dig världens läskigaste och äckligaste. jag grät jag höll för öronen för ögonen HAHA ASSÅ ÄCKLIG FILM! :( läskig också, damn asså..
vad ska jag säga mer?
xoxo

hahaha

okej mamma och pappa åkte för längesen till resturangen men il gusto va stängt så dom åkte till salt, där e jojje och nu vill alla att jag ska komma så mamma hämtar mig snart, sen ska jag va med magda! älskar dig malle haha maggiiie
xoxo

yesterday

hello. igår sov jag till ett tror jag, sen åkte jag och mamma till stan. köpte lite saker, tvättade bilen och åkte hem. vi grillade med grannarna men när myggorna tog över så stack jag hem. hade hår inpackning i en timme, duschade och chillade framför datorn med cookies! nu ska jag till resturang men jag vill inte så jag ska säkert stanna hemma. ska fixa mig nu. we'll see what happens. tack alla för ni läser min blogg!
xoxo

frågor del 1 tills jag får mer

När och varför ska du flytta till USA? släkt, mer möjligheter där. när? nästa år eller om några år.
Spelar du i något lag i basket just nu? ja, i årsta.
Tycker du att det är tråkigare med basket nu eller är det dina skador som hindrar dig? först var det ju mina skador, men sen eftersom jag vilade mer och mer blev det bara tråkigare.
favorit program på tv? ellen degeneres, the hills och ellen. ellen är ju ellen degeneres tv serie som hon hade för längesen.

azzurri

det är inte en enda dag jag glömmer er
il mio cuore batte per te


snik pik!

oh jesus christ, jag såg på sneak peeken på det nya avsnittet, the hills alltså. eller avsnittet kommer om två dagar. det var när speidi gifte sig, heidi och spencer. då kom kristen cavallari in. oh-my-god. då säger jag en oh my god som janice i friends gjorde förut. spännande! jag skriver mer om min dag imorgon för nu ska jag njuta av mina cookies!
xoxo

frågestund!

frågestund allihopa! jag svarar på frågorna när jag har fått tillräckligt med många
xoxo

ufo?

jag svär på ala hamdollas död jag såg ett grönt ufo jag skiter i det var inte en såntdär flygande raket jag lovar, det var inte en fallande stjärna, för det var grönt, och vad, vem dog, en ailien eller? ok antingen en ailien dog eller det var ett ufo. mitt hjärta jag lovar det slutade slå ni vet inte hur rädda jag blev, och undra varför min hund vaknade när det kom och satte sig? jorden kallar till vårt hus eller? nej hur går det nu igen, rymden kallar till jorden? till uppsala? till mitt hus? abow jag tror jag är ett..... offer.. jag läste ju sagan om rymdskeppet idag i skolan men hon drömde allt men tänk om alla som läser sagan kommer få besök av ett ufo och aliens hemma hos dom? jag svär på gud om det kommer tillbaka jag kommer slänga mig under sängen, asså var det ett tecken eller? shit jag kommer dö jag kommer dö jag svär jag kommer dö. lyssna om ni har dator där uppe och ni läser det här, jag har inte gjort något, EY JAG HÖRDE EN DÖRR SMÄLLA IGEN, SÄKERT ETT RYMDSKEPP!!!!!


min dag..

kom hem för en timme sen ungefär. jag & hunden va på flug jakt. nu sover hon. ni vet efter inlägget då jag ville sova? jag gick faktiskt och sov på en soffa, i två timmar! vad väckte mig? två babblande kineser. ja. jag vaknade av att jag trodde dom skulle spy upp, dom pratade så konstigt.. inget taskigt! men man trodde dom skulle spy upp.. kanske kinesisk eller japansk skåne dialekt? sen gick jag och mamma & shoppade, sen kom kenneth och venus, sen gick kenneth när vi skulle äta så det blev en ladies night out! haha lol. jag måste bara berätta en sak! jag och min mamma vi är förtjusta i märket burberry, och mamma är deras stamkund där haha, iallafall, vi gick till NK för att titta lite, sen såg jag världens finaste väska, och ja, en skit stor såklart, jag älskar stora väskor som nästan är som bagage, haha. iallafall, den väskan
kostade 5000! herregud. femtusen, jag blev shockad, på riktigt. sånna väskor kostar annars över 10 tusen. åh.. fem tusen? nästa gång det är stockholm, så är det hem med burberryn. och en klocka som jag har blivit kär i som venus ägde ska jag snacka om, leopard och kristaller. mums. klickar ni på bilderna blir dom större. vad tycker ni? kommentera!
xoxo!

!

JAG VILL SOVA JAG VILL SOVA JAG VILL SOVA
MAMMA KAN DU KOMMA UT UR MÖTET NU SNÄLLA RARA ÄLSKLING A
NEJ JAG VILL SOVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
xoxo


bday

mamma fyller år idag!!!!!!! <3 grattis älskar dig
nu sitter jag i stockholm med en dator. mamma e på möte, sen ska vi ut och shoppa!
(lite kort inlägg men..)
xoxo

tattoo

hej! idag vare en ganska lugn dag i skolan, sovmorgon först. sen hade vi torbjörn på so:n.
idag hade vi besök av en 83 årig man som hette sioma zubicky, tro det eller ej men han överlevde kriget som hitler var i, han var hitlers slav eller något. han har även skrivit en bok om det. på armen hade han en tatuering med siffrorna 146021 som då han hade fått i den tiden från kriget. han är jätte snäll, han har sagt att han inte hatar någon, och om han skulle hatat någon skulle han ha blivit som nazisterna, hata hata. hmm.. smart, men.. jag hatar folk, vissa. så är det bara. det är synd, men haha jaja.. sen vare subway med gustav efter skolan, sen gick jag till jojje för pappa va där. sen shoppade jag ensam mohaha, flipflop, bikini + shorts och linne. ska sova snart. men ska visa er tatueringar jag ska göra i sommar. första bilden är britneys tatuering, den vill jag inte ha, men jag vill ha något där vid nacken, en text på spanska.
den andra är nicole richies fot, den vet jag inte än, men vi får se. tredje är gisele bünchens hand, eller hand och hand.. men ja, där, en ofylld stjärna. handled heter det! haha. bilderna är klickbara.
xoxo

crazy

kobe är galen http://www.youtube.com/watch?v=7hWJkdUMiMw
xoxo

the hills!

roligt att jag märkte att jag hade missat två avsnitt från the hills idag, det var bra, för jag hade inget för mig så jag satt och tittade på dom. sen var det ugly betty. annars har jag inte gjort någonting, duschat och ätit.
jaja, vi får se vad som händer imorgon. har matteprov. blev godkänd på engelskan, fick 52/55
och blev godkänd på jahood (jude) provet.
xoxo
four years babygirl

sho

alrighty, tåget igår var ju kul.. fem timmar, njaaa.. satt med nikos och georgios. det var några tjejer på tåget som va skit keffa asså haha omg, vi ba kom in i matchen, retards dom ba e va vilken match? vad menar ni? är det match?
å herregud.. 93or va dom, eller 94or.. basketballare hahha basketballare..
idag vare en rolig dag i skolan.. nej haha, vi fick iallafall besök av mats wahl, typ jätte känd. hans glasögon va så gulliga, som två fem kronor haha. jag gick till grekernas gård och jannis, jannis och menni och flera. vi spelade lite basket, sen kom mannos och skrek att min pappa va jude sen stack han. asså mannos nakos är största jahooden i världen jag lovar. fast vi skämtar ju bara hehe.. jag stack till mormor, åt, sov tre timmar, mamma hämtade mig köpte hem sushi och sen tittade jag på cityakuten när george clooney gjorde comeback babyboi. nu ska jag dricka så himla mycket vatten så jag spräcker, åh gud jag älskar vatten nu för tiden! speciellt evian vatten.  källvatten är gott alltså..
hundra dagar idag.. :)
xoxo


mmmm

eftersom inte videoklippet funkade för er så för två inlägg sen skriver jag upp själva youtube videon.
http://www.youtube.com/watch?v=OmTACEkHBt4
xoxo

silver

hejhej, nu sitter jag med min massör aidin, han  masserar mitt sexiga huve.
han e min kusin tyvärr men jaja nu ska jag berätta om vårt silver. AIDIN DU KAN SLUTA NU.
tack. iallafall, vi vann första matchen med två p, alltså 33-31 mot alvik. spännande som fasen.
sen torska vi med 14 mot göteborg. hade vi vunnit sista vet jag inte om vi va värda guldet ändå.
men.. iallafall silver var absolut inte farligt"!!. nu ska jag packa, shoppa, äta och dra.
xoxo

turn it up

mina systrar, älskar er
<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/OmTACEkHBt4&hl=sv&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/OmTACEkHBt4&hl=sv&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>

gbg!

hej alla! göteborg har varit bäst, och är fortfarande bäst för jag är kvar här nu ju.
killarna har vunnit alla matcher och jag har blivit bra med vattenflaskorna haaaha..
första matchen vann vi med 89 - 2, den andra med 104-5 och den sista med lite tuffare motstånd vann vi med 56-19.
vi leder serien nu med 249-26, och idag har vi två matcher, en klockan sex och en klockan nio.
hoppas vi vinner hela skiten! nu ska jag shoppa..
xoxo

göteborg

imorgon! snart ska jag och mamma köpa saker tills imorgon. jag har varit hemma, är ju sjuk, så.
jag har tittat på the whole ten yards idag, två gånger på tvn. älskar den så mycket, jag pissar på mig när jag ser den, så rolig asså. speciellt lazlo, som e gamlingen. rekomenderar verkligen!!!!!!!
titta på trailern snälla. lazlo är då han med glasögon, JAAAAAAHAHAHA
http://www.youtube.com/watch?v=bBWStFZJX0s
xoxo

turen vände sig

haha jaaaa, jag spillde te över mig själv men hahahaha jag dog av garv ändå. det var så varmt! fast jag hade tur, jag hade mitt te i plast ''glas'' med lock över, men ändå så.. jaha.. haha! just nu har jag inget för mig så jag skriver i bloggen. men, jag har en fråga som jag vill att ni ska svara på! tycker ni att rätta landet vann ESC? vinnaren var alexander rybak från norge.

sjuk!

man vaknar kl fem över ett, och slår på tvn. där är ellen degeneres som intervjuar george clooney, min all time favorite.
en sak jag aldrig glömmer var i fyran när jag och tjejerna åt i matsalen, sen skulle vi gå, jag och zandra. jag var ju såklart kär i george, och vi pratade om killar, så då sa zandra till resten av tjejerna, ååå.. jag är kär i en 12 åring!
då kommer jag helt seriöst.. ååå.. jag är kär i en 44 åring..
aaaaaaaooouuchh... ja han har ju blivit nominerad två gånger till världens sexigaste man så snacka inte!
efter det, så var det ellen show. ja, ellen degeneres nya show och gamla. sen öppnar någon dörren där nere och doften av subway kommer.. mm.. mamma hade köpt subway, sallad och macka till mig..
gott folk, det är inte illa att vara sjuk!


mina dagar

hej! förlåt för att jag inte har skrivit på länge nu!
jag vet inte vart jag ska börja men, iförregår åkte jag till sjukhuset för o hälsa på mormor.
hon hade inte fel på hjärtat, yay! vi fick vänta 3 timmar i hennes ''rum''. jag sov alla de timmarna, jobbigt.
sen kom magda och sov över hos mig, bråk på morgonen haaaaaha eller jag slog sönder henne.
igår när hon gick hem åkte jag och pappa till stan för att skjutsa julia och mamma, sen köpte pappa min tröja jag ville ha! <3 sen tvingade jag honom till rusta bara för jag ville titta på smink som han inte visste förens vi kom dit. men sen köpte han också vettiga saker. OCH JAG FICK INTE MIN ÖGONSKUGGA! för 10 kr.. FRÅN ELIZABETH ARDEN! OKEJ, ELIZABETH FRICKIN ARDEN! det var tre ögonskuggor också!! men dom såg liiiite andvända ut så hmm nej.. sen var jag och hanna barnvakt i 9 timmar.. yes.. nio timmar. 9 hours.. vi fick EXAKT 282,50 kr. ja asså.. vänta nu kom hanna! ok så. haha.. men vi fick pengar till pizza också. sen sov hon över hos mig, sen sov hela huset så jag fick titta på film helt ensam hehe.. ehhhhhhhhhhhhhhhehe.. jaja vi ska shoppa nu hejdå!
xoxo

kryssa nudå!

äta ( )
plugga ( )
avsnitt av the hills ( )
sova ( )

det ska jag kryssa in snart!!!!!
mat, ge mig mat <3


franzzz

hello there my fellow friends. förlåt att jag inte bloggade igår men jag blir så trött på skolan så jag orkar inte skriva i bloggen! det är kul att jag börjar ladda upp bilder här nu också. mmm. idag va jag och magda på stan dårå. läskiga killar i bussen men vi klarade oss. eller ja, jag klarade mig iallafall, magda jagade dom ett tag hem sen! :) haha nej men så farligt var det inte men dom tittade mycket. haaaaaha deras hår var som elvis hår. nice!
magda köpte mig en fin mörkblå eyeliner till mig. men jag ville inte ha den, eller jo egentligen men inte att hon skulle köpa, sen går vi och köper den för hon tvinga mig jag lovar.
nej jag är hungrig! ska äta nu.
xoxo

outfits

hej allihopa. jag tänkte visa er outfits som jag ÄLSKAR. först är det ju matthew kollektionen från h&m.
okej, sidenblusen är 798 kr. plånboken är 298 kr, och shortsen är 398 kr.
såååååå fin outfit, vill bara käka upp den på en gång.
sen har vi lauren conrads outfit som jag verkligen älskar, den är så fin. vet inte vad jag ska säga om denna men, åh.
den tredje, är också lauren conrads outfit. en annan förstås. den är rockig, snygg och ja, det klär henne riktigt snyggt.
om ni vill veta vart ifrån lauren köpt sina kläder så kan ni kommentera inlägget, så skriver jag tillbaka.


trött på vädret

.. ja, rubriken säger allt. det regnar hela tiden. skit jobbigt, man kan inte göra något ute!
i usa regnar det varmt, varför regnar det inte varmt i sverige för? skulle ha gått ut hela tiden då.
iallafall, det är ju ett stort snack med att jag flyttar till los angeles snart, och jag bryr mig inte om ni tycker att jag skryter eller något, jag blir lyckligare när jag flyttar, så heyyy whatsup, alla vill ju va glada eller hur!?
jag har iallafall tänkt att skriva blogg när jag kommer dit. alltså i denna blogg. men vi får se hur det blir med den saken, för  nu ska jag äta och sen ska jag nog titta på the hills lite. sen kommer magda.
xoxo

:-)

ok jag ska sluta nu, hejdå jag ska sova!
(jag råkade titta på the city som sög) inte ens värt o kolla på the city! eller? vi får se. kanske kommer gilla det sen.
facebook nu, sen jag lovar jag ska sova.
xoxo

ayy caramba

efter att ha sett hela säsong ett av the hills så är jag nog redo för sängen. ska & vill sova nu.
har tittat på lite sidekicks också. den jag vill ha är $449, som motsvarar exakt 3992 kr. sen ska man ju ha blinget på också, så att ja ni vet ;) nu ska jag sova. eller?? ja..
här kommer en blingad bild!


yay

okay sooo.. jag köpte ett par gulliga skor med klack som jag hörde senare. ja, ni kanske inte fattar men.. om ni ser på bilden så kanske ni förstår. nu ska jag iallafall mysa framför tvn och titta på nya avsnitt från the hills! love that. tittade också hus i LA nyss med mamma, nice price. a step closer to my dream..

shoes!

wadup.. snart ska jag till stan med mama och pappa. ska shoppa!! med mamma då hahaha pappa ska köpa andra saker.
blir nog ett par skor, klänning(ar)? vet ni vad, när jag kommer hem visar jag på bilder. om jag köpte sakerna! eller skorna kommer jag köpa om dom finns kvar på h&m.

wasup

gjort idag? hmm.. kulturdagen med hanna, äta på il gusto, maddogs träning, gränby centrum, fixa mig och föreningen för dimmes överaskningsfest. hjärtattack? haha ohja :)

baby

you don't know how it felt when we had a fight two years ago. i know i was a little kid with some bad ass words. but we made it through, and for me it was like passing a test. a big test. and it sucks when we don't talk, cause i have no one to talk to. we've had are ups and downs. you've been there for me, and i try my best to be there for you whenever u need me.
you can put the blame on me whenever you want to. i wouldn't mind it. i've known you for such a long time that it feels like we share the same blood, like we're sisters. you don't know how lucky i am, u don't. lucky in the best way ever. lucky to have you, lucky to be your friend. it feels kinda weird though, that we're over 3000 miles away from each other, but still so tight. and it feels so damn good that we're tighter than we ever used to be. we can talk about everything without having a problem. whenever you need me, i'll be here. hayley, i need you like a heart needs a beat. i love you baby girl. i love you.


SM GULD!!!!!

SUNDSVALL DRAGONS! :D:D

USA

sorry för att jag inte har bloggat på sistonde, men jag orkar inte. nej jag är inte upptagen alls, in a matter of fact ska jag egentligen plugga, men jag kan inte. jag hatar skolan, har aldrig känt större hat för något. för någon kanske mer men inte för ''något''. jag kan inte sova, imorn ska jag och klassen mötas 10 över åtta, central stationen. curling & friskis och svettis? nej jag tror inte det va. eller jo det gör jag nog, för vi ska göra allt det. fan ta gränby skolan och deras äckliga aktiviteter. på två månader har det varit såhär: museeum, 3 timmars fritt, tillbaka till skolan, en lektion. simma, fyrishov, tre timmars fritt, skolan, två lektioner. innebandy match, tre timmars fritt, tillbaka till skolan, en lektion.
okej vad e meningen med att gå i skolan då? nu ska jag iallafall tänka på the united states of america.
hejdå!

hollister&co sidekick coachella starbucks smoothie chanel los angeles bbq pool party beach
ååååååååååååååååh hejdå innan jag pussar dig
men först får ni en text här från rysslands national sång (patriot som jag har blivit, 25 %)

Slavsia, Otechestvo nashe svobodnoe,
Bratskikh narodov soiuz vekovoi,
Predkami dannaia mudrost' narodnaia!
Slavsia, strana! My gordimsia toboi!

Hej

Hej allesammans, det är Hanna som skriver, hgustafssons.blogg.se! Nadia var i stockholm idag, hon köpte jätte fine kläder och en concealer. Jag kom hit och sen gick vi ut och spelade basket. I 43 minuter, hehe. Vi filmade oss själva hela den tiden,egoister som vi är.. Sen åt vi hamburgare också, och så sminkade Nadia mig. Som blev lite misslyckat på slutet. Fast jättebra i början. Men Nadia är bäst på att sminka, hon var bara lite '' trött '' idag (:
Nu ligger vi i sängen med varsin dator och lite så. Puss!
Älskar nadia, hon är bäst <3

RSS 2.0