yo

wasup? kom hem för typ 20 minuter sen. skolan var keff :( bara kul med håltimme. det blev inte heller bättre när jag glömde SO boken & vi har läxa tills imorgon. jag planerar med julia just nu om hur jag ska göra. haha mohaha. sen vet jag inte vad som händer idag, ska plugga ihjäl mig & sen kommer viktors mamma o hämtar talah :( dom ska ha henne i några dagar. kommer flippa! på riktigt! min baby ska vara borta! utan mig!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej, fin blogg! kollade igenom den lite och såg att nån hayley hade visat dig en video och hennes pappa var i juryn? var det hasselhoffs dotter hayley då eller? såg deras nya tv program igår, meet the hasselhoffs tror jag det hette, riktigt bra program faktiskt, ska nog följa det på youtube, kollar du på det också? jag antar det eftersom du verkar känna henne eller nåt :P men kram på dig

2009-09-17 @ 16:11:39
Postat av: Nadia

Haha, ja, vi har känt varandra sen jag var en bebis. och japp, meet the hasselhoffs HAHA.. det är roligt att titta på. jag förstår inte vad du menar med det första dock.. men, hennes pappa är jury i americas got talent ja.

2009-09-17 @ 17:23:26
URL: http://wasup.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0