Top songs

nu har jag valt tre album, och jag ska välja dom tre bästa låtar från varje.
vi börjar med thriller.

1. thriller
2. the girl is mine
3. wanna be startin something


sen tar vi bad
1. speed demon
2. bad
3. fly away



och den tredje är dangerous
1. keep the faith
2. give in to me
3. gone too soon




..

this has got to be the most boring day of my life. ingen vill gå o knacka på dörrar & säga trick or treat, ingen vill göra något.. tydligen har alla mognat upp & det har blivit pinsamt med halloween.. jaha, okej, nu förstår jag :-) det är för pinsamt.. right on.. azx.. yall go and smoke or drink or whatever yall do these days, i'll go and give candy to lil babies comin knocking on the door.

What's going on?

You see, war is not the answer
For only love can conquer hate
You know we've got to find a way
To bring some lovin' here today


<3

igår som jag inte skrev, fyllde randy år. the little man in the fam! :-)
som janet sa en gång i en intervju.. ''randy jackson the OG''
haha yeaaaaaaaaaaa
happy birthday randy, i love youuuuuu


Faaast

hejhej! jag sitter och tittar på E! just nu. idag har det inte hänt så mycket, har duschat, chillat & ätit. haha. mums. mamma ska hämta mig, vi ska åka till gränby nu & köpa en ny plattång till mig. min nano fricking plattång är så sämst, dom färgade ni vet, jag har en grön. dom är sämst. jag fixade mitt hår en gång typ i en timme, sen efter tio minuter allting lockade. sämst. jag andvände spray också. axzhole. jag ska visa er sen vad jag har köpt, när jag har kommit hem. måste ta på mig hot clothes, mami is coming, ya dig? :-)

Peace

Ache

hejhej. kom hem från stockholm för kanske en timme sen eller mer. vi åkte dit för typ jätte många timmar sen och hade kul. jag och mamma gick till zara, jag köpte en t-shirt med piff & puff på, och ett par jätte söta ballerina skor paljett rosett på den. jag får visa en bild sen. sen rörde vi på oss & gick till louis vuitton. där fick jag en speedy väska, och i love it. köpte den klassiska färgen. sen körde vi mot uppsala, jag, mamma & borna och vi köpte sushi, åkte hem och åt. nu är jag helt depressed för att karen visade bilder från michaels grav, där man inte får gå in i, i forest lawn. hon får ju gå in, i mean, it is karen after all. jag grät så mycket när michael kramade henne i filmen.. nej jag grät inte alls, men jag grät inom mig. det är jätte fint.. vet inte om jag får visa bilderna, så jag kommer nog inte göra det. iallafall, man går in i själva ''byggnaden'' och då är det ju som en kyrka, så det var inte alls utanför som jag & flera andra trodde. sen går man frammåt & då ser man en vit kista där, fast mycket bredare, men det är inte som en kista, om jag har rätt och ser rätt är den antingen gjort av trä eller något som är glansigt.. glansigt vitt trä kanske? haha.. iallafall.. sen så är det två små trappor upp där familjen och vännerna har lagt lite saker, bilder, blommor & brev. trapporna är ju sten, glansigt sten som kan finnas i badrum & så. jaja. det var det. jag såg philip idag, kenzas bästis. söt, haha. jajaaaaaa hejdå.

Dangerous for my health


sovgott!

This is the moment, this is it.
igår sov jag klockan två eftersom att jag tittade på this is it galan live.
okej låt mig bara säga en sak.. jag sa till mig själv jag vill inte se jackie, jag vill inte & jag vill inte.
sen såg jag honom med marlon och tito, jermaine var med sin fru där, men inte med dom.
sen flippade jag totalt. sen kommer dom och ska ge en intervju.. omg.
jag ville spy upp, jag darrade, jag råka slå min fot hit & dit
jag började kvävas, svettas, allt möjligt.
det kändes inte sant att se dom
prata live, röra sig live.
it was magical


This is it

jag dog av garv fem gånger. asså.. ni skulle ha sett filmen. fett rolig, okej, sorlig.. men rolig ibland. vi satt i mitten, rad 1... haha men det var inte alls farligt, skit bra! jag, mamma & magda. HAHA jag dooog när dom sa ''a little more booty'' sen michael skrattar o ba ''booty, that's funny'' sen så sa kenny, låt michael prova hans karusell nu, nåt sånt, sen den åkte typ lite och michael ba weee...ee.. HAHAHAHAHHAHAHA asså geez. det klippet är roligast, från wee och sen framöver. omg. i died twice. fyfan vad jag blev ledsen när han sa jackie, jermaine, tito, marlon, randy, i love you. iallafall, jag blev kär i hans ed hardy sweatpants. åh, i want them. fyfan va fina. haha det var två bulldogs på dom, haha. imorgon ska jag till ed hardy, få se om jag hittar något. jag ska till stockholm imorgon förstår ni, så jag vet inte om jag kommer blogga. magda ska sova över nuuuuu också, så.. :-)
omg magda älskar orianthi nu. varje gång hon kom på ja ba ORIANTHIII! sen kom kenny ortega, bäst. sen såg jag mike, han kramade karen två gånger.. jag älskar karen, hon är jätte snäll. okej jag ska sluta babbla nu, för ni förstår inte vad jag pratar om.. men holler!

<3

igår togs denna bild. och varför är det så att jag måste gråta när jag ser dom? inte när jag ser jermaine, han är jag van med att se på.. men jackie? marlon? tito lite halvt? Lord have mercy. sen har det ryktats om att jackie ska vara med på oprah imorgon? NEJ sluta. den som har spridit det, om det inte är riktigt fttttfffffffffffffffff sluta. shit. it aint funny. vill ni att jag ska gå & fika med elvis och michael, okej då kan ni väl sprida ut vad ni vill. im not gonna make it dawg..


What's this?

detta gör mig alltid glad.. asså hahaaa så söt. i know, en dödskalle. men hahaha titta bara.


sovgott!

sovgott! idag sover jag lite tidigare eftersom att jag måste till mormor & morfar med borna tidigt imorgon. sen ska det bli lunch hos dom!! m-m-mm. jaja, godnatt.. haha.

&
music monday: orianthi - according to you
ja, det är hon som är med i this is it & jag har beställt hennes album, kom ut idag.
check her out, hon är grym! jag har snackat med henne flera gånger!
dude i am sooo blessed :-)


David

för ett år sen skickade hayley denna till mig, det är en kille som är 9 år och sjunger ben. han heter david. Gud vad söt han är. och som ni ser, sjunger han ben haha.. och han gillar jackson 5 :-) amen


..

maybe i should stop it..


yo

wasup yall. förlåt för typ två inlägg so far. men asså jag har verkligen inte pallat sitta vid datorn idag.. har hänt mycket! borna sålde din macbook PRINCE HAR EN SÅÅÅÅÅN BUUUU :-( iallafall, sen gick han och köpte en likadan dator? nej haha men den är MYCKET mindre, im telling yall. FETT liten. damn. sen köpte vi en ny kamera, awww när jag öppnade den så såg jag att det var en sån jag alltid velat ha! jag skrek haha, det är en kamera for the whole fam. eller borna har en redan, sen har jag den dära fat ass kameran.. men jaja. sen har jag iallafall pimped my nails, svarta från igår & sen neon rosa, gula & gröna prickar på dom. hows that? abowwwww ni ska veta, jag & borna o mamma tittade på hollywood homocide, en film med harrison ford och josh hartnett eller vad han heter, och sen kommer SMOKEYs låt upp! OMGGGGGGGG jag flippade, sen så kommer GLADYS KNIGHT UPP I FILMEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FATTAR NI? jag skulle varit på hennes konsert för några dagar sen.. med tito.. hon uppfann jackson 5 som ni kanske förstår. iallafall, sen skulle harrison, vet inte vad han hette i filmen, ta en taxi för han fick göra det, han var popo. (polis) och sen så var taxi föraren SMOKEEEEEY! OH MY GOD LORD HAVE MERCYYYY! jag dog tre gånger, om inte fyra. smokey robinson i love you. sen när filmen slutade kom my girl på, vem sjunger? THE TEMPTATIOOOOONSSSSSSS!!!! sen pratade dom om motown i filmen asså blinnnngg va skön. annars har jag väl tittat på kardashians hela dagen. jag är fett glad att kourtney valde att behålla bebisen. den kommer snart!! ploppar ut.. hahaha lol jaja, sen tittade jag på david gests show, om ni inte vet vem david gest är så var han som en extra jackson bror, katherine raised him! fast, hans egna mamma gjorde ju också det men.. och hans bästis e tito, men titta på denna som dom visade på hans show, AAAAAAAAHAHAHAHHAHAHAHAA JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖR HAHAHAHAHHAAHHA, jaja ska sticka hahahaha så rolig hahahhahaha. holler!


<3

jag fattar bara inte hur fan (sorry) kan säga att khloe är ful och tjock. fyfan. asså, FY-FAN. förstår ni vem ni ens snackar om? min bror sa shit vad tjock hon är, och jag ville smälla till honom på direkten. asså, SERIÖST. hon får mest skit i kardashian familjen för hon ser ut som hon gör, folk kallar henne för transa för dom tycker att hon ser ut som en, dom säger att hon är en tjock, ful, fet mothereffer transa. ska jag vara ärlig? :-) jag skulle döda för att se ut som henne. jag är vacker som jag är, men Lord, good Lord ni ska se henne. kom & snacka efter ni ser hur hon är innuti först, then u can judge. azz. hon är sååååå fin, vacker & grymt snäll. ni ska se hur hon är som en syster, alltså, min dröm syster. hon är exakt som mig, okej ni måste se lite TV program innan ni vet hur hon är haha men hon är min dröm syster. (efter paris mohaha)
khloe alexandra odom kardashian, I LOVE YOU!!


4 months..

fyra månader sen stannade ditt hjärta. fyra månader sen stannade mitt hjärta.


Hot mama

seriöst, jag ska va ärlig, jag skulle inte ha tyckt elvis var galen ifall han gifte sig med priscilla för hur hon såg ut. D-A-M-N vad vackeeeer! Lord have mercy.
vad tycker ni?


Say byebye!

lil wayne till fängelse.... nu måste min homie rev al sharpton gråta glädjetårar!


<3

Like stranger in Moscow, Lord have mercy.. We're talkin' danger..


Åhhh

stog det randy skulle det ha blivit ännu bättre men tittaaaaa vilken sexibomb


Shame on you


Neverland

jag kommer ihåg denna dag haha.. jag hade stått minst en timme för att platta håret med min dåliga plattång. GOD vad dålig den är..



sovgott!

jaja.. tittat på bad boy 2, found out att john lennons son är halv asiatisk.. found out att när han var liten brukade han vara med michael, ätit sushi.. sova!! eller nej måste dricka fett med vatten först.
jaja.. EY titta vad jag gjorde nu då..
om inte hans ögon hade varit i sepia bild... ughhh.. äsch googla hans ögon :-)
dom är mycket myyycket mörkare.

& sen till sist så.. HANS LOCKAR. jag har dom, men inte på bild. kan ta nån dag.

holler


Singing tips

om ni kan engelska, och ni vill bli sångerskor.. varsegod.


1. Choose a good singer to sing along with. One who is adventurous with their vocal range.
2. The best thing to drink before singing is water.
3. Always stand up to sing, it allows more air into the lungs.
4. Before playing and recording your effort along with the song, loosen your vocal chords by singing the do re mi fa sol la ti do scale.
5. Sing a song you already know well and project your voice.
6. To project, imagine you are singing to people at the back of a hall. You want them to hear you.
7. To make the voice louder without screaming whilst singing, push down with your tummy muscles and the voice will be stronger. This will take practice, but is worth the effort.
8. Strength is needed (using the tummy muscles) in the last words of sentences, as they must be cut off and not phased out weakly with the lack of breath.
9. It is always possible to use tummy muscles to exhale that last bit of air needed to finish the sentence.
10. Notes can be reached with confidence if correct breathing is used for projection. There is much less chance of wandering out of key if done this way.
11. Vibrato can be achieved with projection, and then breathing the sound at the end of the word, rather than holding the note.
12. With practice, you can pop the breathing in and out ever so quickly to make a great sounding vibrato. Notes will then sound more musical and take on a professional sound.
13. After practicing and feeling more fluid with the voice, play the song required, and turn on the recording machine.
14. Sing along to the end, and then listen to the playback.
15. If the vocals or the singer on the music is too loud and drowning the other out, adjust for a better all round mix. (Turn down the mic volume, or the volume on the song).
16. Sing along again, then listen. If the mix is fine with your vocals just above the singer on the music, go for a 'take.'
17. Listen to the playback carefully and write down all the words that sound wrong.
18. Play the song without recording your vocals this time, and concentrate on those wrong sounding words. Listen carefully to the singer and after repeating the song until you feel you have it properly in your head, record yourself again.
19. Playback and check for your progress. You can repeat this until you have got it right.
20. Do not practice the whole song whilst making mistakes on words thinking you can learn them later, or you will have a barrier on those words and will find it much harder to alter the way you sing them.
21. Learn to wiggle in a word to make it sound more interesting, but stay within the key. It is similar to singing harmonies when other notes can be sung in conjunction with the main note. Experiment!
22. The use of a recorder to check if you are singing in key, is the best way to learn how to stay in pitch and will show up any mistakes before you are stuck with them.
23. If you are not tone deaf, you will progress very quickly with this method.
24. Correct breathing and confidence makes a good singer.
25. Technique and fluidity in going up or down a scale to the highest and lowest edge of the vocals, makes an excellent singer.
26. Practice daily and there is no reason not to sound like some of the best!


Tips

* Always loosen up your vocals with vocal exercises.
* To gain confidence sing a song you already know.
* Make sure to do breathing exercises each day and before singing.
* Inhale, pulling the tummy muscles in, the chest should expand, (your shoulders should NOT move up).
* Exhale, pushing the tummy muscles out, the chest should go inward.
* This may not be the way you breathe now, but it is the correct way to breathe and practice can make it subconscious.
* Before going to sleep each night practice this way of breathing.
* Any time you think of it, practice breathing correctly.
* To aid with the practice of this breathing technique, (which is also used for meditations) place hands on the tummy to feel the correct movements. A belt can also be worn to push against.


Warnings

* When singing heavy vowels at the end of a sentence like: A as in sad, sing it more like sard. The long drawn out A sound does not make a nice sound. This applies to the EE sound also. Make this sound more like A as in say. Breathe the note out and it will sound better.
* Do not sing too much at the start. Vocal chords are like muscles and need to be built up for strength and agility.
* Do not scream instead of breathing properly. That is not projection or singing.
* Do not drink milk before singing as that causes mucous to form.
* When singing for long periods of time, it is worth taking a swig of honey cough medicine, or sucking on a cough sweet.
* Remember not to sing with a sweet in your mouth, or you might choke. And anyway, you will not be able to form the words correctly.


Things You'll Need

* Buy a tape recorder with a built in mic, or find one that a microphone can be plugged into. (A karaoke machine works also.)
* You can also use the record function of your mp3 player if the quality is good.
* A portable CD player is needed to play the singer of your choice or the songs you wish to learn.
* Lyric sheet of the song you will be playing.
* Music stand for the lyric sheet.
* Cough medicine or lozenge.


Halleluja

I did my best, it wasn't much
I couldn't feel, so I tried to touch
I've told the truth, I didn't come to fool you
And even though
It all went wrong
I'll stand before the Lord of Song
With nothing on my tongue but Hallelujah



:-)

hejhej! vad händer med er? jag har bara chillat idag. snart kommer mamma hem från umeå, om en timme och två minuter. can't wait! vet inte vad jag ska skriva haha, som vanligt. iallafall, när mamma kommer ska vi köpa sushi & sen ska jag titta på upp :-) YAAAAAAAAAAAY! den dära gamla gubben med killen som huset flyger upp med ballonger blablabla.. i'm such a kid. haha jag har ett hårt skal, men innuti är jag en liten femåring i en godis affär när jag tänker på disney :-) ya dig? great. disney is my middle name. jag har mejlat med seth riggs idag. howard sa att han ville intervjua mig så vi kunde gå vidare med lite voice training.. så coolt. asså michael & janets voice coach. hmm, han var ju ray charles också.. och på tal om ray charles så drömde jag om honom igår. aw. han gav mig råd & sen höll vi händer och då grät jag. jag kände mig som en såndär tjej som fick gå på scenen och krama michael. i was flippin out! jaja, that was my day.

xoxo, gaaazzipp guurl. skoja, xoxo iallafall haha

update, VAFAAAAAAAAN MAMMA KOMMER KLOCKAN NIO, JÄVLA TÅG ELLER VAD DET NU ÄN ÄR KOMMER FÖRSENT. vänta bara jag ska ägga alla tåg

:-)

hejhej! vad händer med er? jag har bara chillat idag. snart kommer mamma hem från umeå, om en timme och två minuter. can't wait! vet inte vad jag ska skriva haha, som vanligt. iallafall, när mamma kommer ska vi köpa sushi & sen ska jag titta på upp :-) YAAAAAAAAAAAY! den dära gamla gubben med killen som huset flyger upp med ballonger blablabla.. i'm such a kid. haha jag har ett hårt skal, men innuti är jag en liten femåring i en godis affär när jag tänker på disney :-) ya dig? great. disney is my middle name. jag har mejlat med seth riggs idag. howard sa att han ville intervjua mig så vi kunde gå vidare med lite voice training.. så coolt. asså michael & janets voice coach. hmm, han var ju ray charles också.. och på tal om ray charles så drömde jag om honom igår. aw. han gav mig råd & sen höll vi händer och då grät jag. jag kände mig som en såndär tjej som fick gå på scenen och krama michael. i was flippin out! jaja, that was my day.

xoxo, gaaazzipp guurl. skoja,

<33333333333333333333333


Shit

För er som inte vill ta vaccin mot svin influensan, y'all stick to that. titta på denna kvinna, hon tog vaccinet & titta vad som hände.. hon kan inte gå eller prata normalt, men hon kan gå normalt baklänges & springa normalt, och när hon springer pratar hon även som alla andra, alltså helt normalt.


OMG

HAAAAAHAHAHA.. här är jag och min lillebror blanket.
på Gud det är något som inte stämmer.. haha om magda får se denna bild kommer hon hoppa upp och ner.



sovgott!

hejhej alla, igen! jag tänkte bara säga att.. i'm off to bed!!! vi ses imorgon, hollaaaaaaaaa


:-)

hejhej!! ursäkta för dagens inlägg haha men jag har bara kännt för att lyssna på musik, så.. jag håller på o tittar på lite disney couture smycken som jag verkligen vill ha. otroligt fina.. fast det är från kidada jones kollektion jag vill köpa ifrån. quincys dotter. ska visa några bilder, men den första mickey mouse halsbandet har inte kidada designat.

finns massor med mer fina saker jag vill ha, haha, men här får ni iallafall se vad jag kommer fråga mamma om!


GRATTIS

ma lil brother turns 14 todaaaaaaay!
jag har kännt anes 9 år, och nu går vi också i samma klass.
jag nyper honom varje dag :-)


jag tog en jätte fin bild på honom men den går inte o ladda upp..

 


You sang to me


JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.aetv.com/jacksons?bcpid=44914892001&bctid=45507566001
ni måste titta! man kunde inte klistra in! det är trailern till brödernas nya TV serie. ÅHH! ni skulle veta, jag grääät... åh herregud..

My heroes. I love them so much, I really, truly do.
''We're the Jackson 5 til the day we die''


Viva forever

BAM! spice girls & pavarotti haha fett braaaaa


PLANET EARTH

HÄR ÄR DEN


HAAAAAAAAHHAHA

okej jag ska sova men snälla check this out, dom dansar till janet.

HAAAAAAAHAHHAHA OOOOO CHILD


Hahaha jag dör


JAAAAAAAAA

starbucks ska öppna i arlanda! Gud älskar mig & jag älskar Gud. åååh jag kommer åka till arlanda varje vecka för att på smaken av frappuccino i munnen igen.. med grädde & choklad... ååhh..hh..cchhh.. mumss..sss.... Gud u know I love u, ma maaaaan!


<3

“You'll be in my heart, no matter what they say, you'll be right here in my heart, always”


sovgott!

''We're all here because of him, and may that continue with him leading the way''


hmm

ni vet väl att brody är kims halv bror?.. hahaha HAHA det är faktiskt coolt.. kim, kourtney & khloes mamma har två barn med brodys pappa. kylie & kendall.


Kardashiaaaaan

MIN BABY FYLLER ÅR!


Joseph Hall

hörrni ni måste titta.. igår tittade jag på detta på TVn och MANNEN.. MAAANNNEN vilken duktig kille. dom låter exakt lika! okej men jätte lika.. haha. i domar saken finns piers som jag avskyr, förlåt, men ni måste veta hur han är (jag vet mycket eftersom hayleys pappa är ''domare'') sen finns sharon osbourne, HAHAH LOVE HER! ozzys fru, sen finns david hasselhoff, hans dotter är min bästavän. HAHA lyssna på jerry springer ''elvis lives, i knew it, he was just hiding out''


hey

förlåååååååt för igår haha men när jag kom hem sov jag i fyra timmar, så ni kanske förstår.. iallafall. jag sitter & lyssnar på we've had enough, sen ska jag spela lite bas. musiken var bäääääääääääääässsst idag! hahaha kaos asså, jag, niels, shajwan, olivia, ella och viktor i ett rum, vi släckte & när jag flashade med mobilen så såg jag att niels försökte gömma sig i en ''garderob'' i rummet? HAHHAHAHAHAHAHA va söööööt. var typ hemma kl fem idag. herregud.. första gången jag missar bussen! nu lyssnar jag på you can't win, HAHA jag älskar the wiz, bääst. love diana ross. och mike. så härlig låt. iallafall så ska jag chilla nuu.. julia mobbar mig för mina naglar :-( förut mobbade alla mig för att jag inte har naglar men nu har jag och då tycker alla det är äckligt hahhaa.. jag ska visa en bild jag tog idag.


Chanel on my nails

Hejhej. Jag och mormor sitter och tittar pa fresh prince. Haha dom lagade lunch till mig assa mormor och morfar, sen dom lagade pasta med FJORTON kotbollar je-su-s. Haha jag ska iaf titta klart. Jag mobilbloggar just nu sa jag pallar inte skriva. xoxo

sovgott!

hejhej! jag kom precis ut från duschen. yaaaaaaaaaaaaaaaall jag duschade i 40 minuter God ddddd.. haha, jaja.. ska sätta på mig min pyjamas & sen gå och läsa freaky green eyes. först ska jag fixa mina naglar.. y'all should see them right now, crazy. och om ni undrar vilket instrument jag snackade om där nere så spelade jag bas. den är mörk blå & sexig. hahaha. försökte hitta bild men det gick åt skogen. jaja, vi får väl ses imorgon! hejdå :-)

AAAAAHAHHA min blogg är så tråkig :(

I want you back

G|--------------------------------
D|-------------240-----------0-123
A|0----------24------------24-----
E|--------------------------------



mina fingrar bränns, det gör ont & det låter skit.
vart är du jermaine???? i need ur help


..

shit yall lyssna på denna låt, amazing


sovgott!

hejhej. alla har gått hem nu, och jag är exhausted. ska gå & lägga mig nu. imorgon är det skola & nej jag orkar inte ha fysik haha asså det är det mest komplicerade ämnet jag har varit med om, no joke. istället springer jag runt hela skolan & försöker komma in genom fönstret till lektionen, okej, mitt i lektionen. så tråkigt är det & jag fattar ingenting. alltså, på riktigt. jag fattar ingenting. som mike sa med hans turneer, så säger jag samma sak när det gäller fysik ''i go through hell'' haaaaaha. och vill ni höra det bästa? jag har fysik två gånger imorgon.. yall heard me. twice. not once, but twice. tittade på lite kardashians idag, keeping up with the kardashians, samma avsnitt som jag har sett typ fyra gånger, och sen kourtney and khloe take miami. finns det vackrare systrar? ring mig isåfall, tack och hej & sov gott. va i helvette talah sover och pruttar typ femtio gånger samtidigt. my dog is special.


<3

om ni undrar varför jag inte skriver så mycket idag så är det ju för att vi har gäster som sagt. varför? mormor fyller år! och mammas kusin! AWWWW MURMUR <3 grattis till båda. back to howard. asså ni vet inte hur jag känner mig just nu.. howard mccrary.. seth riggs.. looooord i am livin ma life. seriöst. asså.. HA, detta är ju läskigt! howard kom på vissa melodier till keep the faith som jag lyssnade på för några timmar sen i bilen. michael ville ha dom för att det lät skit bra & passade perfekt. han var vän med james brown.. ja, var, james är med mike nu.. <3 i still cant believe this. det borde finnas mer personer som howard i denna värld. howard, james & michael.  


Family matters

HAAAAAHA ni vet family matters? steve urkel? iaf, det gick på tv förut typ hela tiden när jag var mindre. vad ska jag säga, howards son spelade där.. what is goin on with ma life? HAHAHA iallafall, han spelade EDDIE!!
eww.. han spelar i saw filmen, den nya.. ewwwwwwwww äckliga filmer asså


This is Howard



Dear Michael,

My Daughter Sarah woke me up this morning at 7am to tell me of your passing. I was hoping this was some type of publicity stunt that only you or Houdini could pull off.

I remember the first day we met in the summer of 1979 when my family as on tour with your family. The Jacksons and The McCrarys. Did you know we used to be called The McCrary 5? Oh never mind, long story.

When my sister Charity introduced me to you with my brothers Alfred and Sam

 at that swanky Texas house party you asked me if I was married and I told you I was separated from my wife Chaye and we were going through a divorce. That's when you folded your hands and said, "I will be praying for you." Then you introduced me to your beautiful cousin Jackie and folded your hands again and said, "I'll be praying for you."

10 minutes later you went to the other side of the room and made the praying gesture and smiled as you pointed at your cousin. I remember you doing this two more times before finally saying good night again saying I will be praying for you.

Michael right now I am praying for you. I am praying for you beautiful parents you introduced me to at The Omni Hotel in Los Angeles on your 45th private birthday party the evening your sister Janet asked me to play 'Triste' and her fiancée Mr. Dupree seemed a little upset as she held both my hands to thank me from her heart for 2 or or three full minutes for playing one of her favorite songs. It was so good to see Jackie that night and Tito and Randy too. Latoya was looking so beautiful as well. Every member of your family are so beautiful and gifted. I remember meeting up with Jermaine at Cocscos and as we shopped together we would talk all about you.

Do you remember that Christmas morning at your home in Beverley Hills when you and your children wanted to hear the children sing?

Seth Riggs called me and at your request asked me to arrange a choir of 12 children to sing at your home on Christmas morning.

I called my sister Charity and we contacted 12 of the best singing kids we knew, of course some of them being our own family members.

We had less than 48 hours to rehearse an coordinate this private production before the children got into the limousines from me and Tammy's home from Sherman Oaks to be convoyed to your Beverly Hills Estate.

Seth proudly was there that morning to vocalize all the young ones as I conducted as the children sang with charity accapella, 'Heal The World, Silent Night, Santa Clause Is Coming to Town ( Jackson style)' amongst other songs as they sang on you staircase and you and your children and family sat in that grand foyer combined with the Cathedral like acoustics I could hear additional voices of angels that morning. It was a sacred moment for us all.

As you hugged Charity and I to thank us we did a group hug with Seth and sumptuously enjoyed The Christmas Buffet you prepared for all of us. For these children it was a Christmas dream come true. If any of you children are reading this letter please share what that morning meant to you.

Your children Michael looked like cherubs.You were such a loving father.

Michael I could never understand how could  the press could be so ruthless towards you. You are Michael The Angel.

I will never forget when I had the joy to work with Andre and Sandra Crouch on your Dangerous CD at Westlake Studio and we were recording the background vocals on 'Keep The Faith' and as Andre was conducting we came to an impasse for over 20 minutes until Andre turned to me and said, "Howard fix it!"

So I gave out the parts to the ascending figure of the word 'FAITH' leading to the release and you jumped up and down in the control room saying, "I Love It!"

It was that day you invited me up to the green room with my son Darius who was 12 years old at that time .He was part of a new TV sitcom called Family Matters and you told him, "I hear you have been hanging out with Bobby Brown, he is not a good influence. Here take my number and call me anytime. If you need someone to talk to or spend time with, I'll be there. The only thing is when you call don't ask for me or they won't put you through, ask for Norma Jean, it's the code name."

For the rest of that day at West Lake Studios he spent with you and was in heaven.

All the way home he held your private phone number in his hands aglow and raving about his new awesome friend.

As soon as we got home he asked if he could call you and I said yes of course.

So very excitedly Darius dialed the number and ask for Michael...click! Then he remembered the code name, called back and asked for Norma Jean...click!

Even still to this day he talks about that wonderful day he spent with you at the studio and learned the lesson of how important it is to follow instructions.

Once again and lastly when you went to trial in Santa Barbara and it seemed like the whole world turned their backs on you at another session producer Bruce Swedien pulled my sister Linda and I to the side and said,

"Howard and Linda , don't believe The Press. Michael is an angel... he would never hurt the children."

I never stopped believing in you or the pure soul that you are. I remember when you thanked my sister Charity and I for bringing 10 busloads of ministers and some of their members to support you during your trial at The Santa Barbara Courthouse. We had singers singing on behalf of you innocence and ministers interceding on your behalf for justice.

Thank you for graciously hosting all of us at Neverland not once but twice as we came to show you how much we loved you and believed in your innocence.

It is an outrage what some people will do for money. Greed, Delusion, and Anger is something you wanted to see our world healed of. Michael it's not too late. I know there are others like myself who believe in your dream that we can have a better world if we only Keep The Faith.

As I began writing this letter the sun was shining in Hong Kong and now as I close we are in a Typhoon...strange but Michael...I am not surprised you were always bigger than life and now we know that you are.

You and your music, your smile, your dance, but most of all your message will live in our hearts forever.

You not only are 'The King of Pop', you are also...'The King of Hearts'

We Love You Michael !


yo

hejhej. ursäääääkta så himla mycket. men asså i am pretty busy. just nu har vi gäster. en utav dom haha kommer jag ihåg när jag var liten (asså våra kusiner, jag kommer ihåg detta som jag sa när jag var liten) han hade långt hår och hade opererat näsan, så jag viskade till mamma och sa, är inte han jääätte lik michael jackson? hon skrattade och sa schhh.. nu sa jag samma sak till henne och hon skrattade och sa don't start. HAHHA. dom är så likaaaa.. han är typ 30 något, och hans mormor tycker jag är så vacker så hon börjar nypa mig fett hårt i kinden. JULIA & MARIA.. haha dom är kära i mina kinder. iallafall så skrattar hon exakt som latoya.. nu sitter jag och lyssnar på marlon, snart ska jag sätta på TV:n och titta lite. asså jag har suttit och tänkt här.. allt är såååå.. asså jag drömmer. howard ska ringa seth nästa vecka & se vad han kan göra.. vet ni ens vad det betyder? jag är rädd.


I keep on dancing and dancing.. and dancing, until there is only.. the dance - Michael Joseph Jackson

jag dööööör

man ser inte bra, men man ser.. paris kramar om elizabeth i hennes rullstol AAAAAAAWWWW, dom var på halloween horror nights i hollywood.


Livin the dream

fick ett meddelande från HOWARD MCCRARY, okej? HOWARD MCCRARY. han undrade om jag ville att han skulle presentera mig för seth riggs. jag hade vänt mig till howard om råd, och då sa han att jag skulle skriva ner mina insperationer & vilken sorts musik jag gillar och så. sen sa han att om han ville skulle jag få träffa seth riggs. alla sång galna personer har säkert hört namnet.. michaels sång coach.. stevie wonders sång coach.. ray charles.. janet.. vanessa hudgens, barbara streisand, josh groban, madonna, prince, whoopi goldberg.. tina turner.. diana ross.. cher..
ni får videon där nere när han övar med michael..


can you say update?

hey. gissa vad jag åt idag? till lunch? vet ni vad wok är? HAHAHAHA förlååååt jag ska inte äta mer wok.. eller jo det ska jag, men.. haha. addiction. jaja jag tänkte bara skriva lite nu, snabbt, sen ska jag duscha. sen ska jag boka saker från amazon. orianthis CD skiva, åh jag är så stolt över henne :-) och sen två böcker. moonwalk och michael jackson conspiracy. kanske något med jackson 5 också? i don't know.. säkert flera CD skivor. jag skriver sen!! xoxo

Why don't u stay

igår var jag ju lite deppig men när jag somnade drömde jag om jackie. God knows what makes me happy.. haha. awwww vi stog och kramade i flera minuter & jag lät inte honom gå.
vad är mitt fel egentligen? haha


Extended


sovgott!

I hated every minute of training, but I said, "Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion."


L o v e

You mean everything to me
You've been with me from day one
Even when I thought nobody was there
You were there
You're my best friend
I love you like no other
There is no feeling like this in the world
If you can relate to what I'm feeling


..

i aint feelin too well


fett kort om min dag

bråk i skolan (var inte inblandad tack & lov)
åt pizza
tittade på idol, mikes tema, vissa sög.. eller många.
hanna sover över

im out

sovgott!

oh shiiit! alla hade skrivit på twitter om sex årige pojken som var i ballongen & flög ända tills den landade i colorado, men nu skrev larry king på sin twitter att pojken inte var där. så han är försvunnen. jag sa till mamma att hon skulle ropa på mig när dom sa något på CNN live, och då ropade hon på mig för typ en två minuter sen. pojken har försvunnit. OMG shit haha.. aja.. geez. sovgott yall.. bless yall. hope they find the lil kid

gravity..

how yall doin? som ni kanske ser har jag fixat om min ipod på bloggen. om ni vill ha jackson musik får ni gå lite mer frammåt. första låten sjunger john mayer. gravity heter låten. EN jackson låt kommer efter eftersom att det är typ min favorit favorit låt, so far. alltså favorit favorit favorit låt. idag var jag hemma igen. asså denna vecka har varit knaaaaaaaaaaaaas. mår konstigt haha. jaja.. sht happens. men sen mådde jag bättre så jag åkte till stan med hanna & köpte lite tidningar. jag åkte bara för att få köpa harpers bazaar som janet är med i. så vacker min älskling. sen åt vi på fugu, sen kom mamma och åt med oss o sen åkte vi hem & sjöng happy bday till tito HAPPY BDAY MA BABY. hahahaha okej hmmmm.. jaja. iallafall. okej jag ska tagga. imorgon ska hanna sova över lookin forward to it. holla

HAAAAAAAHAHA

too much hahahha fett rolig, snoop dogg lagar mashed potatoes med martha stewart


Never can say goodbye


<333333

imorgon fyller tito 56 år. awwwwwwwwwwww TITO ur getting old ma maaaaan. AW haha titoooo toriano adaryll. aww min man hahaha skoja ska sluta säga aw. mannen när jackie fyller år jag kommer flyga till encino för att säga grattis sen sticka tillbaka. jackie <3
NEJ detta handlar om tito, aight? tito grattis. GEEZ. en jackson fyller år! förlåt. men jag är helt haha..


sovgott!

sovgott allihopa! snöade fett mycket idag men sen så smälte det :( spelade inte bas idag.. bassss. jaja. sovgott God bless yall!!

<33

denna har jag letat efter på youtube, kom för typ några veckor sen.. fett seg jag är. mina vackra pojkelilojkar <3


hey yo

hejhej! kom hem för typ 40 minuter sen.. har pluggat dessa minuter hemma så. iaf, vi åkte till mcdonalds sen åkte vi runt hela uppsala typ.. haha. fett skööönt, vi lyssnade på john mayer hela tiden. så skönt. älskar jooohn. så bra. iallafall, vi åkte åkte och åkte, sen blev det hem. har pluggat lite matte & så. min matte läxa. ska nog gå & sova snart. jag är jätte trött och imorgon ska jag vakna väldigt tidigt. asså.. herregud ni vet inte hur kallt det var idag. och när jag säger kallt mannen.. oooooh my god! jag hade knappt någon känsel alls i min kropp! så jobbigt. yeayea. hopefully är det väl inte så imorgon då. c u

brb

hejhej! har precis ätit tacos.. ska till mcdonalds nu HAHA nej men en glass. med borna & johaaaaaaan okej måste tagga

Don't waste your childhood

I have been here 14 years. I've been here, on this earth for 14 years. I have seen people trading guns. I've seen an old man getting killed. I have seen people doing drugs infront of people. I have been chased by a drunk man before. I've seen people I do not know hitting their children hard. I have seen a prisoner escape. Heck of a childhood, huh? I've seen many things you've never seen before, or you'd even imagine happen. For everything that happens I ask myself, what is going on with our world? I look back. I look back when I was a baby. All I can see is myself sitting in a car round-a-go in San Francisco. It was just standing there, still. I was crying. As I grew up I was a little kid dancing and having fun. Everything seemed to be perfect. Just a few years later, I wasn't the ordinary 7 year old girl. Or five. I could read and speak english better than swedish, I had dreams, I had a future to plan. I grew up too fast. And here I am. I am 14 years old. Sometimes when I go through tough things I tell myself that I am 14 years old. How did I get here? Should a 14 year old go through these things? Shouldn't like, 40 year old people deal with these stuff? I was 12 when my dream was to become the second female basketball player to play in NBA. After hard work, blood, sweat and tears I finally gave up. I abanded the dream. Did I tell you that I was only 12? And I had such high hopes? Really now that I think of it, I grew up too fast. I was used by hearing that I would fail as an actress from my best friends. I never gave up. Til this day I have not given up. Who would want that when you are 10 years old? To become an actress and win an Oscar.. So it took me what, a year to learn how to walk? And two or three years to learn how to talk? I know, I was a slow kid. So I only had 2 or 4 years to jump in the mud or eat snow that a dog peed in? I guess.. and everything affected me, everything I saw effected me. I used my hands as guns to hit people, I wished for people to die, and yes I did hit people hard. Nothing of what I am saying is making sense, I know. Maybe if I never saw those things I would jump in the mud til the day I was 13. But no, I never did. Because I grew up too fast. I'm afraid to be 30 years old. I don't want that day to come. There will be nothing I can do again. Really, what I want to do is to hop in a mud and throw sand in someones face and laugh. Like you should be doing when you're five or seven. When I was in that age I would go to a grocery store just to curse to some kid I hardly knew. I would cut my Barbie's hair and chop her head off. Now I'm 14. I have nothing to do. All I can do is watch my friends get drunk or smoke things they shouldn't be smoking. I can either do that or throw sand in somebodys face. You know why? When I think of it, I'm not 18. I am four years younger. I'm a baby. I am a kid. I am still, a child. But will I be capable of doing those things I was meant to do when I was a baby, everyday? I wasted my childhood on things that weren't good for me. Really, I'd like to be five again. Because when I saw that prisoner escape, I never thought I would be like that. But I turned out like that. I escaped from my childhood to be grown up, and now I hate it.

få se


So amazing

hey! idag stannade jag hemma för jag hade ont i ryggen & halsen var konstig, sen fick jag ont i magen. nu sitter jag & lyssnar på kanye. damn jag förstår inte varför man gör saker som man gör. jag syftar alltså på kanye. ni vet allt på VMAs. han var full som ni kanske förstår. säger man.. och sprit flaskan gav han sen till joe & var stolt att michaels pappa höll i den och tittade på den. jag har bilder på det sååå dont tell me im lying. asså ni vet att magda säger att jag är lik michael? jag förstår inte men jaja. aa, iaf, någon dag sen såg mormor en bild på michael och hon trodde att det var jag. hon har alltid gillat michael och vet hur han ser ut.. och hon trodde att det var jag. sen var det en video som visade att omer kunde va michaels son för han hade en klyfta i hakan, på eller i haha vet inte, men då stog det på videon ''säg inte att omer inte är hans son, michael satte dit en, jag vet, men titta på tito & taryll'' tito har inte en klyfta, men taryll har det. så då sa dom, då kan omer också vara michaels son isåfall. okej och nu kommer det. jag har en klyfta. så magda säger att vi har likadant hår, läppar & ögon och ögonbryn, och näsa. alltså innan han opererade. ska jag visa henne min klyfta då?


sovgott!

sovgott alla! fett trött jag är. ska bli skönt o sova.


michael - you've lost your...je-ne-sais-quoi
diana - my what?
michael - your je-ne-sais-quoi
diana - what's that?
michael - i don't know, but you'll find it missing!

I just can't stop loving you, and if I stop, then tell me just what will I do.

jag kan inte sluta titta på honom.. vad är mitt fel? jackieeee... ur killing me


JJJJAckie


Forever came today

idag var det roligt i skolan tack vare ella eftersom hon proppade in hennes hörlurar i mina öron hela tiden så jag kunde höra på paul mccartney sjunga med michael. jag ritade en bild på jackson 5 och jag kallar det för ett fint mästervärk. regardless if you like it or not. haha nej jag skoja allt fick se ut som en pannkaka. det som såg ut som dom var deras afro, breda byxor, randys congo trummor, jermaines bas, titos elgitarr & .. michaels mikrofon. bara det att elgitarren såg ut.. som en.. vet inte. pannkaka får det bli. sen kom ella & ritade magrutor på jackies tröja. jag såg inte ens vad det var. först sa jag en kackerlacka, sen sa jag en bomb, sen sa jag en granat.. sen sa hon magrutor. jahaaaaa.. okej :-)
''hey iggy, eat your fogami with a cold salami''
jackie jackson


Go ahead Smokey


Killing me softly..

snälla kan man vara sötare eller


pot


sovgott!

nu ska jag ta & sova. har gjort massvis idag, åkte till gränby, till mormor & morfar, rappat, filat naglarna, tittat på film osv. haha det var min dag. nejmen.. juste! jag gjorde min bok sak också. till svenskan. yay. har också sett massvis med bilder på twilight bella, kristen stewart röka marijuana framför paparazzin ute på dagen. ni kan söka på kristen stewart smoking pot på google, så kommer det fullt. eller jag kan visa er efter detta inlägg. imorgon slutar jag halv ett eller halv två tror jag. ska bli fett skönt :-) aja ill holla at yall later
åååååh jag försöker ladda upp bilder på mig men det går inte. så ni får denna gamla bild ni säkert har sett femtio tusen gånger.


Miami is for us Kourtney, Miami is for us.

finns det något bättre än att sitta och chilla i pyjamas? matter of fact - yes.
sitta i pyjamas, chilla & titta på kourtney & khloe take miami? ännu bättre.


Blanket

helt seriöst tror jag att denna bild är den sötaste på blanket. jag klippte ut den lite.. han rider på grace. & det gulligaste av allt är att han har flätat håret.


put ur lights on


RIP

RIP stephen
33 år


Carlos Santana


sovgott!

nu ska jag lägga mig. jag har fett ont i fingret & är suuuuur för det :-( it hurts so bad.. såhär skrev jag på min twitter You know I don't think it would have made any diffrence at all if somebody dragged my nail off, cause we're talking real pain here. mm så känner jag. jaja, haha sovgott.. vi ses imorgon. God bless

I bless the rains down in Africa


Nelson

jag kommer ihåg när nelson mandela vann förut, typ vad var det.. barnens pris? nej.. vad hette det.. MEN NI VET VAD JAG SNACKAR OM alla som gick på uppsävja förut, eller hur? jaja. iallafall, han skulle komma till våran skola då. alltså ni kanske tror ni ser fel, men nej det gör ni faktiskt inte, nelson mandela skulle komma till vår skola, min skola som jag brukade förstöra genom att hälla vatten på golvet med hoppet att min musik lärare skulle ramla & bryta ryggen. fett coolt tänkte jag då när jag låg på soffan i vårt lilla rum vi kunde plugga i vid klass rummet. för då läste jag en serie om hans liv. men samtalet mellan rektorn och någon som jobbade för nelson blev paj då han verkligen ville komma men var för gammal för att flyga. han mådde inte så bra den tiden tydligen. istället kom anna maria från spanien eller colombia eller vart det var ifrån och pussade alla på pannan.. men det kom tills idag jag verkligen tänkte på att nelson mandela skulle jag kunna ha träffat.. utan att veta hur stor han var. hur känd han var. i was going to meet him without knowing that he was a freedom fighter.


heyyo

hejhej!! kom precis ut för duschen. åt sushi idag också.. nu är jag fett trött. jag har fortfarande så otroligt ont i nageln. det var helt okej idag innan jag gnuggade fingret i håret när jag skulle smeta in schampoot hahaha.. jaja. geez u guys it hurts so bad i can barely touch ittt for god saaaaakes!!

vad jag köpte idag

här kommer lite bilder! och alicia här kommer en bild på tröjan :-) det var mer michaels bilder på den men lite jackson 5 också.. så haha jag kallar den för min jackson 5 tröja.
OMG TITTA PÅ BILDEN NÄR JAG VISAR MIN RING WHY THE HELL ARE MY FINGERS TWO DIF. COLORS? titta där nere vid naglarna.. omg





Detta är på riktigt

okej folket detta är for real, marge simpson är en playboy. alltså hon är med på playboys tidning också, the COVER of playboy. and no this aint no joke.


Okay...

juste, obama vann peace award igår förresten! :-) men det har ingenting med videon att göra, men här kallar han kanye west för en jackass.


hola

hejhej! kom från stan typ för tre timmar sen eller något. jag fick med mig massor av saker. en jackson 5 tröja, en dödskalle ring som jag & julia har velat ha länge, en nit clutch, svart nagellack (igen, igen, igen & igen) och smokey eye ögonskuggs paletten! fett glad haha. sen åt vi på fugu, fett goooott. då kom typ massor med palestinska & persiska demostranter och skrek på gatan. mina fingrar är lackade & klara, ringen är på & jag sitter o glor på min tröja.. vad glor jag på? jackie.. goodness gracious.. nej men nu gör jag inte mycket faktiskt hehe bara chillaxar maxar, ska titta på TV lite, sen ska jag väl.. fortsätta o chilla antar jag? OJ SHIT HAHA HAR INTE SKRIVIT PÅ EN HALVTIMME! shit förlåt haha men asså jag tittar på en intervju med janet & tyra, förlåt hahaha hejdå

I love you endlessly..

Ima go and dream about Jackie, holla
 


I should umm.. go to bed

yeah holler. hejdå, är så himla trött. måste bara säga grattis till john lennon, the legend. han skulle ha fyllt 69 år. RIP.


painful

this is too painful to watch. först gråter han, mitt hjärta spricker, sen så blir han glad och dansar :-)


<3

I Love You More Than He
But I Love You Endlessly


trött

hejhej. matchen vann uppsala med 10 p, och jag är sjukt trött med nagelont. jag & julia ska på stan imorgon så jag skriver säkert mycket mer sen. sallén möter solna och tjejerna möter blackeberg.. undra vilken jag ska gå på? ingen får det bli. vi får se. nu ska jag bestämma mig vad jag ska köpa imorgon & det kommer jag säkert att visa er i ett nytt inlägg snart.

"We were at the table eating, and some little kid came up, saying 'Oh my god, Michael Jackson and Madonna!' She goes, 'Get out of here. Leave us alone.' I said, 'Don't you ever talk to children like this.' She said, 'Shut up.' I said, 'You shut up.' Yes, that's what I said.''

heyyall

hejhej! ska på match nu, uppsala mot 08. torsk.. ellerhur? haha ska ändå åka har ingenting för mig. kanske mobil bloggar där & när jag kommer hem skriver jag lite mer. have a nice day

sovgott!

sleep tight yall im off to bed. ni ska få se en skit rolig video på lebron när han dansar till bee gees.


Orianthi Panagaris

bra? nej. bäst? ja.
(okej förlåt efter jennifer batten)


Best NBA bloopers


3T ft. Michael

detta är min favoritlåt med dom, ASSÅ jag började sjunga denna låt sen jag var.. fyra kanske? det låter som en lögn MEN jag ljuger absolut inte, jag har hört denna så många gånger, när jag fick ta reda på att det var 3T flippade jag uuuur. michael fans, lyssna på denna, spola fram lite. det är det finaste han har varit med i. han finns inte med i videon, men han sjunger. & här kan ni se taryll också!! han spelar piano, i blå skjorta. deras pappa är tito. alltså är michael deras farbror. dom är SÅÅÅÅÅÅÅ himla lika honom, vet inte varför jag tycker det men..

 


Taryll

hejhej. jag har varit ganska så stressad idag & ledsen för det som hände med taryll. jag dör för han & hans bröders musik. tack och lov att ingenting mer hände än det med näsan. i thank God deep down from my heart. jag köpte ett nytt nagellack idag, blått. mörkblått från mavala. tog lite tid innan jag gick till gränby centrum med julia dock för hennes cykel pajade så vi fick gå till vaktmästaren & fixa den och såklart så ska ju staffan vara där med hans pudlar överallt, på sin mugg, på sin tjocktröja där det står pudel istället för puma & såklart ska han ju äga två stycken. haha han är så rolig men dryg. jag har pluggat mycket och så, men mamma gjorde mig ooo nervös när hon sa att vad är det värsta som kan hända om du får IG? du kan göra omprov. HA! :D jag blev skitglad när jag kom på det, för det kan jag ju faktiskt göra! oooolé. ska ändå plugga lite mer.. imorgon får vi tillbaka engelska proven.. neeej.. haha jag vill men jag är fett nervös. kommer säker inte få så bra som jag vill khooodeeer! (fult ord på spanska hehe) jaja.. ska visa tarylls tröja nu. kom på att jag skulle vara på hans pappas konsert JUST NU. men haha jag ska göra en annan sak, men det får ni inte veta förens några månader!


they see me rollin they hatin

Hejhej just nu mobilbloggar jag sa jag vet inte om detta kommer att komma upp men jaja. Jag kan heller inte skriva ni vet vilka bokstaver med prickar pa. Jag sitter alltsa just nu pa hans lektion helt okonsetrerad. Vi snackar om fahrenheit. 100 grader ar 212 fahrenheit do the math. Jag ar skit orolig for taryll, fyra fem timmar sen exploderade hans tank I bilen och han satt ju I den. Han blodde skiiit mycekt och brot nasan. Han kunde ha dott eftersom han var over tanken. Tack Gud att inget hande. Taj skrev allt pa sin twitter. Jag visar hans blodiga troja sen nu ska vi expirementera med habs

sovgott!

har pluggat ganska mycket nu om amerikanska revolutionen & imorgon har jag två kvar, sen har vi prov på fredag for gooood sake. jaja, ska gå & lägga mig nu. haaaaaa wow dude, jag tittar på månen & den ler mot mig. jag lovar!!!!! thats spooky. jaja, sovgott alla!!! talk to yall tomorrow

marlon jackson taught me the word regardless. i use it all the time these days.

OH SNAP JACKIE WATCH OUT IM AFTER YO BROTHA NOW!


<3

RIP


Don't walk away

haaaaaaaaaaa..... jag stog och krama mamma sen började jag att gråta. varför? jag är orolig för elizabeth. jag sa till mamma, tänk om hon dör? varför säger jag det kanske ni undrar, jo hon ligger på sjukhuset & ska operera hjärtat och det som gjorde mig så orolig var hennes tweet, såhär skrev hon efter hon sa att hon skulle operera sig - Any prayers you happen to have lying around I would dearly appreciate. I'll let you know when it's all over. Love you, Elizabeth

det lät.. oroligt. och nu har hon även sagt vart hon vill bli begravd, så jag är jätte rädd. i love you elizabeth


:-)

how yall doin? åh gud vilken skoldag haha. inte dålig alls men jaja haha vad ska jag säga. OCH juste om ni vill veta vilken video jag visade till klassen igår så lägger jag upp den snart, ska bara skriva klart denna. jag åt precis some delicious food! kött, potatis, sallad, tzatziki sås mmmm. fett gott. har spelat piano också. hotel california. asså vet ni vad, jag pallar inte skriva mer. haha sorreyyy. ni vet förut på bloggen då jag skrev att det fanns vissa videoklipp som jag inte ville visa för folk skulle bara härma mig yadayada? nu ska jag visa. nu pallar jag inte hålla mig mer. det jag ska visa såg jag för typ två månader sen, mer. marlon & randy ska göra så michael kvävs, med hjälp av.. flingor..

 


sovgott!

i aint gonna sleep yet.. ska plugga först! ska bara stänga av datorn ya dig. asså jag älskar p diddy. på riktigt. sen jag var liten har jag lyssnat på honom. visste inte vem han var men låtarna cachiiiing för mina öron, visste vem han var typ för fyra år sen tills nu. eller mer. annars när jag var liten var det destinys child, spice girls HAHA & janet jackson som gällde. och det som är fett konstigt är att jag märkte aldrig aldrig aldrig att janet var michaels syster. asså jag hade inte tänkt på det, när jag var liten då. jag visste att dom var, men jag.. HAHA det är komplicerat. men jaja. jag visste, men glömde, tänkte aldrig på det. mina favorit låtar med henne är doesn't really matter spiiiikat & all for u. jag vill ha en tatuering NU NU NU, det ska stå katherine på min arm, insidan, om några år jag lovar. alltså katherine jackson ta mig här & nu, ska vi gifta oss? du vet mitt svar, i do. hahaha asså hon är så underbaaaar. jaja men annars har jag bara lyssnat på luther vandross och nu på janet. ska bara lyssna på arab money innan jag sover HAHHAHAHAHA SÅÅÅÅÅ SKÖÖÖÖÖN jag dör. deras dans knäcker! fffffffiefahan vad rolig. haha. ey haha ni vet p diddy, innan obama blev president sa han alltid i sina blogg inlägg, asså video inlägg, a diddy blog a day will keep mccain away HAAAAAAAAHAHAHAHHAHAHAHAHHA 2 much. jaja, men sovgott! i'll see yall later!


i'm waitin for that call every single day of my life, i know i will regret all of this, but it's going to better for all of us.


Aint no line too damn long


Prince

jag har sett denna förut, men nu vill jag att just ni ska se den, så snälla, gör så. ni kommer få tårar.
handlar om prince och hans pappa mest.


Y'all know who it is! I'm back!

heyhey! pallade inte blogga idag. hehe. kom precis ut ur duschen, nu sitter jag & bloggar iallafall yayy.
man ska ju MAX ha två prov per vecka i skolan? mmmmmmmm gurl i had three today.
ett, något på matten nutids frågor blabla. michael var med på den, beyonce, twitter, ice age, hilary clinton med mera. sen hade jag ju mitt föredrag om marlon :-) fett nervööös jag var. haha men sen gick det bra. trodde inte alls jag skulle vara nervös tills jag daniela ropade ut mitt namn och jag skrek NEEEEEJ JAG ÄR PISSNÖDIG. jaja, i made it. marlon, marlon oh marlon. sen bakade vi ju bröd på hemkunskapen, tredje provet. alla godkännda. yeayea. sooooooooo, EY ni vet den där arab money låten? efter att ha tittat lite på den så kommer JANET upp hahaha. omg coolt. jaja, ima get dressed.. först ska jag dock äta mina green grapes :D holler

sovgott!

tittade precis på hollywood fruar, agnes-nicole letade efter ett hus, sista huset hon tittade på var två hus innan michaels holmby hills hus, och dom visade bilder på honom & fans. han ba det kommer vara lite trafik dessa dagar efter han har dött. heartbroken. imorgon har vi prov igen.. vi hade idag också! engelska idag, engelska i fredags också! jaja, imorgon är det hemkunskap. imorgon ska jag ha ett muntligt prov också! om marlon! :-) so happy about it yall have no idea. jaja, vi ses! God bless you, you & you.

 

Cause You Can
Climb The Highest Mountain
Swim The Deepest Sea
Don't Let Nobody Turn You 'Round
You Gotta Know When It's Good To Go
To Get Your Dreams
Up Off The Ground
Keep The Faith, Baby, Yea
Because It's Just
A Matter Of Time
Before Your Confidence Will Win Out
Believe In Yourself
No Matter What It's Gon' Take
You Can Be A Winner
But You Got
To Keep The Faith
Gon' Keep It Brother


Arab money

Bish Mi Allah Rak Mana Rahima!
Hum Dillelah Iribel Al Amin!
om ni spolar fram lite så ser ni CEDRIC THE ENTERTAINER! min favvo entertainer jao, sen t.i. yall know i love him. snart kommer han ut mohaha. (han sitter i fängelse)
låten är otroligt bra!! lyssna!

 


Measure him right

There is always something left to love. And if you ain't learned that, you ain't learned nothing. Have you cried for that boy today? I don't mean for yourself and for the family 'cause we lost the money. I mean for him what he's been through and what it done to him. Child, when do you think is the time to love somebody the most when they done good and made things easy for everybody? Well then, you ain't through learning because that ain't the time at all. It's when he's at his lowest and can't believe in hisself 'cause the world done whipped him so. When you starts measuring somebody, measure him right child, measure him right. Make sure you done taken into account what hills and valleys he come through before he got to wherever he is.


:D

omg! dom håller redan på att filma avsnitt! :-) shiiiiit i can't wait!


sooo sick james <3


sovgott!

nu ska jag lägga mig... vi ses imorgon! kommer säker inte blogga så mycket. har dansat fett mycket idag & det är sant om vad james säger, det finns där uppe på min header. The one thing that can solve most of our problems is dancing. jag var skit stressad och typ hade panik, sen vet jag inte vad som hände, jag tog på bad med michael & stog framför spegeln och börja bita mig i läppen som han gjorde sen började jag dansa som en galning.. jag vet på riktigt inte vad som hände, jag moonwalkade, jag gjorde lean forward saken som är omöjlig på riktigt, man kan inte göra den så ni vet, det är skorna & golvet som har något himla system, jag kunde inte heller, bara en sekund. dom gör ju mycket längre, sen hoppade jag upp på tårna, jag gjorde robot dansen, jag knäppte med fingrarna & jag dansade som james brown. vad som flög i mig vet jag inte. sen helt plötsligt sjöng jag dirty diana med en american idol röst som jag aldrig har haft förut, och michael sa ju till martin bashir att det värsta man kan göra när man dansar är att tänka, och mannen jag tänkte inte ens en sekund jag bara stog där och såg mig själv flyga upp i luften & studsa tillbaka ner. haha wowwww.. jaja hahaha sovgott!


<3

Paris-Michael Katherine Patricia Jackson

i love you


HAHAAAAAAA GEEZ

haha jag har tittat på privat bilder på michael & paris prince o blanket, ABOW vet ni det fanns bilder på paris & rebecca gayheart! fett coolt.. haha faktiskt. jaja men jag måste visa en bild jag doooog fem gånger. det är en bild på brett, michael, al & chris HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAAAAAAAAAAAAAAA
asså man får ont för man skrattar så mycket


autopsy results

nu har det visat sig att mikey hade 4 tatueringar. detta har dom sett när man har gjort autopsy blablabla vet inte vad det heter på svenska. runt munnen i rosa, runt ögonen som eyeliner som jag visste för det syns, hans ögonbryn & framför hans skalle.. det var komplicerat men det menas väl med bakom? antar jag.. vad mer.. han hade massor med riv märken på kroppen, nära naveln, bakom öronen, hans axel och hans nacke. hans hjärta var starkt men lungorna var inflamed, SHIT JAG KAN INTE SVENSKAAAA.. man hade inte hittat alkohol eller knark, så in your face alla jäkla han var knarkare personer, han hade inget hår heller.. hans revben mådde inte heller bra. alltså, vad fan har denna jävla dr murray gjort? snälla berätta någon tack. men men. idag fyller iallafall hela tre jacksons år! eller dom ska fira tre stycken idag :-) grattis jermajesty 9 år, donte 18 år & randy jr 17 år!! :-)


<3

toriano adaryll, michael joseph & marlon david jackson <3


tshirt

hejhej! jag och mamma skulle hämta mormor & morfar, men innan så köpte jag en tshirt på stan, haha vi fick springa. YEAH THAT'S WHAT I'M TALKING ABOUT


I used to rule the world


:-)

hejhej! jag sitter här med magda just nu och går igenom datorn. OCH NI VET VAD JAG HAR SAGT MED ATT JAG ÄR SYNSK, aa nu fick jag ett till ''fall'' idag. jag skrev madea på min twitter, asså good mornting (acting like madea) sen får jag dåliga nyheter om att maya angelou är på sjukhuset, och hon spelar ju där.. från ingenstans asså. vad är fel med mig? jaja, mormor & morfar ska komma hit snart och vi ska äta lunch. det luktar kladdkaka i hela huset mannen. aså. mmmmmmmmmmmmmmmmumz. jaja nu ska jag gå men nu får alla be som ser detta att mrs. maya angelou klarar sig. okej? bra say ur prayers holla


COME OOOOOON

hon klarar sig, nu får vi be. hon ska klara sig jag skiter i



sovgott!

sovgott! ska gå & lägga mig nu, ska khyzza talah först, min baby girl. hon sover i hennes egna rum, jaaaaaaaa hon har en egen säng. förståru? min hund ska ha samma rättigheter som jag har i denna familj! hon har också ett hjärta förstår ni :) bara att hon har börjat bita folk lite för ofta, som idag bet hon magda. mig någon dag sen, mamma ba ooooomgggg. haha. aj, två gånger också. okej förlåt jag ska inte snacka om detta mer för då kommer polisen & tar henne :( nejdå skoja med eeeer hehe jag blev fett hyper :-) okej men vi ses imorgon! nej det blir idag HAHAAA GOTCHA!


<3

hejhej. förlåt för dålig upp. men jag har varit upptagen idag. mamma & jag hämtade upp magda på stan kl halv sex och vi åkte till gränby centrum, tittade vi runt lite & så. sen påvägen hem köpte vi mcdonalds & åkte hem, vi har fixat min design, men jag är fett pissed off. jag skämtar inte. varför? jag har ingen jäkla bild på stevie wonder någonstans. vi har försökt att fixa på min bakrund, asså lägga en bild på honom men det går inte. skit bilder. fett pissed off jag är, stevie måste få plats på min blogg! det går inte. iallafall, ni ska veta att jag ÄLSKAR stevie wonder och hans musik, förstår ni alltså vilken stor insperation han är? att vara blind men att vara en utav dom bästa piano spelarna, att kunna sjunga vackert.. jesus. han är fett bra, och mannen han måste vara i min blogg, nästa gång, nästa header, då ska han vara med spikat. okej? bra då vet ni. första bilden är på michael & jermaine, jackie & randy i bakrunden, sen har vi james brown, sen har vi michael & janet <3 haha när jag ringer min mamma kommer janets bild upp, när hon ringer mig kommer janets bild upp jag tänker alltid OMGGGGG JANEEEEET JACKSOOOOON RINGER MIIIIIIIG! men nej det är bara min mami <3 hahaha. HAHAHAHA stackars mig, skrämmer mig for no reason at all. iaf, ok haha men, sen har vi smokey robinson & berry gordy. nu ska jag nog lägga mig.. PEACEEEEE love yall, well most of yall, i aint givin away my love till några hataz

HAPPY BDAY

ITS YOOOO DAY TODAY REV AL!! LOVE YAAAAAAAAAAAAAAA al sharpton fyller år idag, go ahead rev, go have fun! i love this man.


HAHAHA

jag dör så hårt
michael - prince, did you sleep good?
prince - yem
michael - real good?
prince - yem
michael - did you have good dreams?
prince - yem
michael - what did you dream about?
prince - yeum
michael - wanna tell us what you dreamt abo..
prince skrattar
michael - oh gosh
michael - who is it?
prince - um
michael - who?
prince - um
michael - what did you have for breakfast?
prince - mm


Ben

ni vet låten ben? som michael sjunger? det var för hans råtta som joseph dödade.. jag kanske har berättat det, men i filmen som jermaine gjorde, an american dream, då var ju en råtta där michaels bästis och så, men joseph dödade den, han visste inte att michael gillade den. han matade den varje dag, han gick upp när alla sov och så lekte dom. sen skulle han michael visa mr. rat en pokal dom vann från en talang tävling, då såg han den där i en fälla & han skrek och hoppade i sina föräldrars säng och sa vad som hände, då sa joseph, jaha den, tur att vi fick den då :( haaaaaa.. asså.. naw. jag grät så himla mycket när jag såg den scenen, så himla mycket! och michaels låt vann en globe award. jag tänker alltid på michael sista orden när han sjunger, det beskriver honom.

Ben, most people would turn you away
I don't listen to a word they say
They don't see you as I do
I wish they would try to
I'm sure they'd think again
If they had a friend like Ben
Like Ben 
Like Ben


Men in black

men in black var min favoritfilm när jag var mindre, alla filmerna. vi har dom hemma, haha thats how much i loved the movie. jag tittade på den i canada, på bio. okej, men nu kommer ni bli shockade. jag kommer ihåg ett klipp i filmen, men vad jag inte kom ihåg var att han i det klippet ÄR MICHAEL. okej? michael spelar i men in black hahaha han vill vara en agent M. titta!! shit.. fett roligt haha


RIP

RIP AJ
mördad.


sovgott!

jag är så trött som det bara går att bli just nu, jag vet inte varför. haha hehe hihi hoho. okej, men juste jag har märkt en sak som är fett konstigt. folk läser bara min blogg när jag skriver mycket, igår hade jag 18, när jag skrev mycket några dagar sen hade jag typ 7-10? jahapp.. if thats how u want it :( nej jag skoja bara. jaja, men vi ses imorgon. a whole new day. God bless

1

elvis has left the building

HMMMMM

jackson FIVE
michael, marlon, jackie, tito & jermaine :) ska de va jackson six eller :D ? <3

ella jag kommer bråka mig dig snart förståru? Eftersom dom blev sex stycken bytte dom namn till the jacksons ASSÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ VILL DU HA HÖGRA ELLER VÄNSTRA BERÄTTA NU ÄLSKLING

Men Nadia, varför har du ett så stort frågetecken på huvudet? Jo.....

är det bara jag som tycker att latoya var sjuuuuuuuukt vacker under hennes playboy tid?


<3

Elizabeth, you're more than just a star to me


Elizabeth


wok

jag åt wok iförregår, jag åt wok igår, jag åt wok idag :-) magda ska inte sova över idag, och imorgon ska hon dissa mig för nån annan sen kommer hon & sover över jaha tack så mycket. jag ska visa detta till henne hehe. vi hade engelska prov idag, så svårt att inte ens obama skulle ha klarat det.. men ja svarade på allt. sen var det något typ hälften av klassen skrev fel på, inte jag men.. det var en 10 p uppgift, det var fem saker man skulle förklara var det var, på engelska. men alla skrev typ på svenska. jag tycker att den uppgiften var onödig för att.. ja, man borde ju översätta till svenska istället för o berätta vad en engelsk mening betyder? om ni fattar vad jag menar.. jag ville anes viktor julia & jacke gick till mcdonalds och åt o chillade lite.. juste på svenskan läste ella om jackson 5, det är liksom ett muntligt prov. och JA JAG ÄR INTE STOLT ÖVER DIG ELLA & DET VET DU. varför? inget snack om randy. ingenting. hon säger då amen ingen vet vem det är nähej det är samma sak som att lämna michael eller tito utanför gruppen FÖRSTÅRU ELLA? KOMMENTERA NU VA. FETT DUM DU ÄR. du sårar mig ella, på gud. på språk så hade malin på akon hela lektionen, malin alltså våran mentor. herregud jag ville gå ner på knä för att be henne sluta vara OG. hon trodde hon var en gangsta :( jaja snart börjar seinfeld :) yay. ska titta på det. peace

<3

haaaa nya bilder på paris prince o blanket med sina kusiner.. jaafar, jermajesty, donte, TJ och randy jr. förresten, latoya sa att paris berättade till henne att konserterna dödade pappa. han tränade så mycket så det dödade honom säger paris.
well umm.. i blame dr murray
bilden går tyvärr inte in på bloggen men imorgon kan jag visa er.



say the words, i'll lay'em down for u. call my name.. i'll be your friend.


sovgott!

haha rubriken säger allt, ett inlägg till bara.. men sovgott

hello

bloggpaus för idag tror jag.. imorgon sover magda hos mig så jag skriver nog mycket mer. vi ska fixa en ny header också. är så himla sur på rabbi shmuley boteach. så sur. jag tittade larry king igen för att jag tittade bara 10 minuter igår för att jag inte pallade alls att titta, var så sur på honom. jag vet att min älskade larry king inte kommer att titta på detta men, tack! TACK så mycket för att du frågade shmuley ''tror du om michael levde nu, skulle inte han ha kännt sig besviken'' då började dom nästan o tjaffsa med varandra tills larry gav upp & sa okej berätta. hahaaaaaaaaaa asså dom var inte ens vänner. alltså michael & shmuley, först var dom typ bästisar men sen inte. iaf, sen frågade larry om han typ utnyttjade michael nån gång? han sa nej aldrig, HAHA now get this, 2 minuter senare sa han jag vill gratta min fru som fyller år idag. ÅH SNÄLLA

RSS 2.0