wasup

wasup? sex timmar hos grannen idag, abow. åt god lunch, men blev helt proppad så jag skrek hela tiden haha. shit, fett mycket jag åt. inte jätte mycket men whatever. det var som sushi, det bara sväller upp.. satt och pratade om sommaren, vad vi ska göra och såå, vi har bestämt oss. men varför ska ni veta det? gick hem, haha ett hus bredvid oss, iallafall, sen åt jag kyckling och pomfritt till mat. tittar på den hära legally blond eller vad den heter, jätte bra. imorgon är det bara basket som gäller, först ska jag titta på almtuna p95 mot gävle, får man inte missa, sen KANSKE flickor 95 domarringen mot almtuna, sen sallén dam och u20. känns som halva allt jag skrev nu handlade om mat. haha. jaja bloggar nog mer imorgon. ska chilla och titta på filmen nu.

holla

wasup

wasup? jag glömde o säga att igår var jag även hos birgitta o hjälpte till! alltså min gamla skola, uppsävja. kanske i tre timmar var jag där, sen hämtade mamma mig och vi åkte hem. så jag åkte inte hem helt med bussen, jag stannade vid ica, köpte 20 blommor, 10 vita tulpaner till mrs. B och 10 röda till katarina :D rektorn alltså.  men hon var inte där.. hehe. jag delade ut massor av papper till lärarnas fack, och såg att  johans fack var öppet,  han hade cash jao, pingis racket, frukt, cash, allt möjligt. eyy johan va försiktig din banan..
holla

wasup

wasup? ganska lugn morgon idag, plattade håret och fixade min lugg. skolan var ju rolig. hehe provet också, riktigt lätt. engelskan. jaja sen drog vi alla till mcdonalds och åt, sen var det väl biologi och stan för o ta bussen hem. skönaste folket! jag, mickis, gustav, anes och jacke. jag tog bussen hem efter ha sprungit på stan, kände mig som en turist. haha alla sprang o ba vart ska vi hahaha. hem som sagt, och sen tittade jag på film. pappa kom hem och vi åkte till matchen, där vi pratade med stavros och joje om allt och lite till. matchen tog slut, vi vann med 22 p tror jag över borås. inte kul längre när michael inte e med. han spelar i star wars, ni vet den där björnen? och ja han spelade i borås basket. han slutade typ nyss. efter matchen var det stavros igen då, han är så bäst. efter ha snackat ganska länge så ska vi åka, så passade pappa på o köra över georgios, efi och theo. haha pappa ba ska ni ha skjuts? då kommer theo o viftar med sin banan nyckel till bilen. skrytare. först visste dom inte att det var vi, fett rädda. hahahaha pappa skulle beställa sötsur sås till mina chicken nuggets, han ba sutsör tack.... helt.. :P det var min dag det, yall take care
holla

wasup

wasup?
frågor del ett, som bara var två frågor. öööööh tack?

sofie:
hur mkt är du kär i han?
svar: mycket mycket, men inga namn :)

nadia: varför heter din blogg wasup?
svar: jag brukar säga wasup ganska ofta, och jag hade inget annat att heta liksom, hehe..


holla


wasup

wasup? idag så var det ganska så kul, dagen började med att vi hade basket men jag skulle plugga idag, men jag hittade inte mentorn så ike fick förhöra mig. oj vad kul då, booooring.. nej men sen gick jag och spelade lite basket med maria. vi hade tio minuter kvar och hon hade inte ens börjat på sitt program, aså maria.. sen var det so eller sv? jag vet inte. vi skrev klart våran anabola steroider poster sen stack daniela till tandläkaren och alla hoppade på bordet för elias vann 30.000 på poker.. facebook.. lol. hahahahaha sen språk, roligt, hahaha sen drog jag julio och maria till mcdonalds och bakom oss var två fula korvar som heter MARKOS OCH GUSTAV SOM DÖDADE OSS MED SNÖBOLLAR. tack julio för maten, u saved my life :D sen var det matte där vi blev hyper, jag olivia och markos efter lucyna öppnade fönstret. jag dog av garv när markos pekade upp och skrek åh titta en fågel och lucyna tittade. livskunskap där jag fick säga till får fula mentor att hålla tyst, inte hålla på o svära om vi inte får det.
- tyst, svär inte. om inte vi elever får svära får inte lärare svära, jag e som du, en människa, inte en apa eller hur?
aså jag kommer ge till honom, jag och shajwan. damn orka honom. stan med mamma, fick två tröjor och en ögonfrans böjare, sen gick vi och fikade sen åkte vi och jag gymmade för mina knän. åkte hem och duschade, åt två shiklingar (kycklingar) och nu sitter jag här.. min hund är så jobbig men baby girl i love u.
ps ni va inte bra på o kommentera
holla

wasup

wasup?

FRÅGESTUND NU, NI HAR GANSKA MÅNGA DAGAR PÅ ER! SVARAR PÅ ALLA FRÅGOR, MEN NI FÅR SKRIVA NAMNEN SÅ NI INTE TAPPAR BORT ER SJÄLVA HEHEHHE...
holla

wasup

wasup? aye aså jag stör mig på svennar som leker blattar och går runt o säger habibi till alla, såååååå jobbigt, får mig vilja slå ner alla som gör det. va är det me er, det var vi nyss som förstörde erat land, andvänd inte blatte språk då. abow..
aa, iaf. drog ner på stan idag och köpte en tröja, o lite godis modis o lays chips. sen åkte jag hem och pappa lagade chicken bits till mig, sen var det träning. den sög, efter den dära lillen kom. no names yall.. haha alla har typ slutat, jag ska också, palla vårt lag och spec våra tränare. orka. nej det är inget fel med spelarna (eller jo vissa) men tränarna..damn yall gotta stop playing around! ska jag smsa honom?.. ja jag gör det.. snart.. men vad jag har ändå inget lag o spela i, bara klassen. men orka, jag pallar inte dom dära bananerna. aja hur är det med er dåååå?  kommentarer plz.

holla

wasup

wasup? hej amandas mamma om du ser detta, jag har hört att du läser min blogg. nu kanske du förstår bättre om vad jag skriver :)
okej back to blatte style, jag kan inte skriva sådär hela tiden herregud jag överlever bara inte abow.
igår skrev jag inte, men jaja. igår åt jag på mcdonalds med julio, vi chillade och pruttade sönder oss,  nej jag gjorde men whatever och det var till och med innan maten. abow ja svär asså.. jesus ja vene vad jag hade ätit.
jag vill VERKLIGEN beställa hem kläder från forever21.com. as fina kläder där, till sommaren alltså. eller aa till allt egentligen. vi hörs imorgon hoppas jag på, if i orka blogga. pappa är förresten i solna nu. tittar på matchen tror jag.
ps.
i love u baby boi (inte pappa, min crush, HEHEHE)
holla

wasup

wasup? nice dag igår med magda hehehehe roligt :D vi gick på bio men magda somnade :( bedtime stories. jag älskar verkligen adam sandler, så skön han e. bäst med honom i filmen med bugsy <3 koögon. sen tittade vi på en till film tio över nio med en fransman bakom oss. ahhahaha bolt 3D. weywey allt flög emot oss och ja o magda skrek o skratta nej men sen grät vi för de va fett såååååårligt. mm sorligt. hahah älska hamstern. aja sitter hos mormor o morfar med mamma o pappa snart ska ja o pappa tagga till sallen dam matchen. ska torka efter deras rympor. 
dom kommer ta sig vidare till DAMLIGAN, skiter i.
holla

wasup

wasup? åkte hem till lollo idag. hennes hund e en sexy bastard. titta lite på oprah, åka till stan med mamma och hem till hanna. sen kom magda och vi gick hem till mig, sminkade hanna och åkte till matchen. bråk, vilket bråk. väktare kom, mannos blev puttad dit åt, dom ramla ner åt, dom slogs där åt, osv. uppsala vann ändå som var bra jao. herrarna hade rosa uppvärmnings tröjor där det stog vi stödjer sallén dam på deras väg till dam ligan. rätt nice, jag chillar i min trehundra kvatrads meter tröja. ja, fredrik jönzéns. mr landslagsman!
imorgon är det magda
så .......... i'll holla at yall later
hej oliver :)
HOLLA

wasup

wasup? sitter och kollar på film med lollo. hon har sminkat mig idag, blev chockad men det är väldigt fint. jag e fjortis ni vet. hehe. jag är så  himla glaaaad, för en sak.. nu tittar vi på the wedding date. imorgon ska jag på match med hanna och magda, vet inte hur det blir. men jag ska va med hanna iallafall. jaja. chillar bara nu. har inte så mycket o skriva, men om ni läser, vem tror ni vinner imorgon?
i love u boi, i hope u know that
holla

wasup

wasup? chill dag som vanligt, vaknade, och åt haha. maaaaat. mums, aja sen så skulle jag till träning men då kommer pepe och säger nej det är ingen träning. fett jobbigt. subway, hem till mammas kusin och hjälpa henne packa sen så åker vi runt sävja lite, hon bor ju där. sen åkte vi hem. imorgon kommer lollo och kacela hit! kacela är då lollos hund. då får talah en kompis och leka med :D hahahaa lol.
i'm so inloveeeeee
holla

wasup

wasup?
i'm the happiest girl alive! jag lovar, känner mig så fin och så glad oooo ja :)
har inte så mkt och skriva. har suttit hela dagen hemma och gjort ingenting. imorgon kanske de händer nåt  om vi har träning. i'll holla at yall later
ps. glöm inte match på fredag uppsala mot norrköping
holla
i

wasup

wasup? stan med mamma idag, jag köpte två jackor. en skinn jacka och en baseball college jacka från gant.
köpte lite naglar också hahaha ifall jag ska på fest eller nåt, med två nagellack. min mamma är så snäll mot mig. jag älskar henne. nu sitter ja o chattar med lille mannos som tror han e en tüng domare jao. men nej de e han inte :)
har inget o skriva, vi ses imorn så ciao på folketttt.
ps. jag är fett me glad

holla

wasup

wasup?

and i can't stand ya, almost everything you do makes me wanna smile, even i like you for a while.
and i hate how much i love you boy
i can't stand how much i need you, and i hate how much i love you boy, but i just can't let you go - and i hate that i love you so

holla


wasup

wasup?
damn im inlove fo real.. igår var det fest, grekiska föreningen. så sjukt kul alltså. går inte o berätta med ord! efi fyllde år, grattis <3 jag följde efter vasso hela tiden haha vågade inte vara ensam fett pinsamt. nej men det var jätte kul, speciellt när baby efi blev full. och jag dansade med min prins.. skaffade även många nya AS SNÄLLA vänner. greker är sjukt snälla. var hemma ungefär 3, sov halv 5. vaknade för typ en och en halv timme sen. ska fixa mig snart och åka till fyrishov för mannos match, U20. mannos dödade pappa igår stackare drog pappa och sprang till mig, mannos kunde knappt andas han ba DIN PAPPA ÄR FETT SKÖN sen slog han honom på huvudet hahahahahahhaha mannos är så gullig.
sen sa efi att hon skulle gifta sig med pappa såhär gick det
- MAMMA MAMMA JAG VILL HA PENGAR!
(efi och natta) - du ska få smaka på andra pengar
HAHAHAHAHAHAHHA jag dog, tack för en dunder dag älskar er alla <3
holla

wasup

wasup? igår hände det inte mkt
stan idag med julio och amandinho men amanda stack sen efter ett tag
köpte kläder, fikade, sen var det väl hem.
haha idag på första lektionen vi snackade om amanda, asså Z. HAHAHAHA fett stolt ja e jao ja känner henne sen alla kommer o snackar m henne. läraren.
kom även på en ny wally låt. lol, sen killarnas träning.
DÅ kommer pappa plötsligt in med shorts och uppsalas ordförande ba, är det sommar eller?
hahhahahahhahahhahahah :D
sen elmin och åke skriker BOSSE BOSSE ÄR DET SOMMAR ELLER VÅR, VA ÄR DET?
pappas svar var: när jag inte har på mig varma kläder kommer våren fram. :)
ska chilla och sova, sen imorn grekiska föreningen + efi fyller år <3
holla

wally <3

wasup

wasup?  jag har fått en fråga av en sofie vet ni.
hur bra är mamma mu var frågan, eller någonting. den är otroligt bra speciellt när hon sitter på gungan och skriker tjoho sen hon ramlar. igår var en dryg dag på matchen, tack vare den dära konstiga leif. mm, leif sofie, leif och armond. fast armond sa ingenting men tittade på hans träning :D
iallafall, vit hade träning sen var det match. vi vann med 21 tror jag. mcdonalds, hem och DÄR låg min nya 12,2 megapixel kamera så ja jag har väl bara tagit kort idag haha :D
imorn är det prov, i'm not excited.
holla

wasup?

wasup
nee aså ja orkar inte skriva om nåt o ja har inget men kommentera om VAD ni vill jag ska skriva om.
:D  aight då blire bra för då skriver jag.
fråga frågor om ni vill, jag svarar på allt i ett nytt inlägg ;D


wasup?

wasup
nee aså ja orkar inte skriva om nåt o ja har inget men kommentera om VAD ni vill jag ska skriva om.
:D  aight då blire bra för då skriver jag.
fråga frågor om ni vill, jag svarar på allt i ett nytt inlägg ;D


wasup

wasup? jag vaknade typ fem över två idag. trött som vet inte vad, spelade dator och nyss gick jag upp och borstade tänderna så mitt face is still blött. klockan sju ska vi till mormor och morfar för o äta pizza men jag tar subway haha, 30 cm och en sallad. så e det bara. fett gott. eftersom jag vaknade nyss så har inget hänt men jaja jag skriver sen iallafall. min mamma beställde en canon 450d igår. JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! :D 12,2 megapixel aså fett nice
holla

wasup

wasup? idag var det chilleri dag. fett. först datasalen, roligt som vanligt. ella berättade en hemsk historia för oss alla barn :(  haha skoja nej men den var faktiskt jätte hemsk som jag vill glömma bort så jag skriver inte upp händelsen här nu. tack hej leverpastej jag älskar dig vänta på mig sen orkar jag inte rimma nå mer. aight sen var det engelska och ja skrek herr böna hela tiden för vi skulle titta på mr bean. haha i love u bean <3 så bäst skiter i han e fett rolig. uttråkade stina satt bredvid mig och gillade honom också. ''mycket'' verkligen. NAT! iallafall, sen drog jag amanda julio maria och thato till mcdonalds och åt. sen var det hans, och sen buss till stan med killarna och T & M. elmin var busschaufförr! haha alltid lika rolig elmin, anes pappa. anes va också där med oss, fett skön när jesper och tobias sprang i typ 100 km i timmen och dom var vid dörren elmin ba nej nu stänger jag hejdå. men han öppnade. han är ju deras andra tränare i basket ;) hem, chill, stan med mamma, köpte tröja från gränby. jätte söt. blommig från MQ, 179 kr på rean. det är en tshirt! :D sushi blev det till middag och nu ska jag ner för att göra HAT CHOCKLET! (hot chocolate) ;) mumsss <3
barapapappapababbaa im lovin' it
holler!! HAHAH not
holla

wasup

wasup? idag har jag väl inget att skriva om direkt.
kom hem ganska tidigt - halv tolv. hade eferuktanesvärt ont i min rygg så jag grinade :(
skiter i det gjorde fett ont. inte bara det, det gick ner till låret så jag inte kunde gå så bra med min vänstra fot. nu när jag pratar om det gör det ont :D haha konstigt. men sen mådde jag jätte illa av det också. jag mår illa nu. såååja. annars så har jag väl tittat lite på kenzas blogg, eller nej inte lite, nästan halva dagen. och så har jag tittat på rihanna och chris brown. så söta, lovebirds! gyllgyll. aja, ska vila. i want chips. or elseeee....
holla

wasup

wasup? eller yellow! som jag säger nu för tiden. yellooow! okej. helt okej dag faktiskt, engelskan var chillerripill. lyssnade på musik, sen var det lunch. vi hade två lektioner innan men kommer inte ihåg så mycket. jag och viktor drog till mcdonalds och åt, sen var det hans! redovisade, och gick till bilden. jag fick sluta tidigare för jag skulle till ike. tränade inte idag, pluggade hos ike. han fick förhöra mig som han gjorde väldigt snabbt. (eller inte)
åkte till subway med elias och erik som gick sen, tog med mig min sallad och åkte hem. åt en sandwich också. jag brukar äta båda, men det är egentligen inte bra för mig som idrottar. asså på positivt sett, det är för lite fett i det! haha ja vet. så käka på bara! ;) alltså, det räcker inte liksom, jag måste ha mer. självklart. uppsala vann idag! mot 08 stockholm. 69-79. 10 p! :D brabra det. men gadde satte ju inte mycket! men ett skott som jag hann med att se var snyggt iallafall. den satt. nu ska jag säta på mig pyjamas och sova tror jag. har pluggat osv, skönt och sleepish efter en duschish.
holla!
'i ball for real, yall niggas iz sam bowie!!!''

wasup

wasup? sitter o chillar, björklinge va skönt igår. fett me god mad :D tittar nu på förortsungar, den där filmen ni vet. BOMBOOOOM vi e förortsungar!! dogge doggelito är min, fett skön han är. har träffat honom förut och tagit kort osv. han är jätte jätte snäll! tänk er att han spelar ju med stellan skarskårds son, då har ja rört johnny depp och meryl streep och orlando bloom och james bond och aaaaaaaaachh!! stellan spelar ju i pirates of caribbean och mamma mia.
filmen har precis börjat, har aldrig sett från början. ska bli kul. storhandlade idag med mamma och pappa, massor med mat!! har gjort lite matteläxa också, och tittat på seinfeld. jag har ganska många säsonger, dom är jätte bra! fast första säsongerna är lite små tråkiga, inte mycket skratt, bara när kramer är med. bäst han ääär! nej vet ni vad, jag ska nog gå nu! vill verkligen äta nåt hahaha holla

RSS 2.0