oh lovely friday

hejhej! kom precis hem från ica med borna, hade inte varit ute med moppen på två år jag! eller hade inte åkt med borna på den. vi åkte till ica & handlade massor & massor av mat och snacks. vi ska äta tacos. sen ska jag titta på min favorit film när jag var liten, GHOST BUSTERS! åhhh jag längtar faktiskt.. haha verkligen jao.
jag har också fixat mina naglar, jag målade vinrött/blodrött på det vita. haha asså på naglarna. jag vet inte vad det heter. men jag har bara det på en hand. det är snyggt! usch vad jag luktar bensin.. jaja, nu ska jag gå.
och juste! jag skulle köpa fredag tidningen, och när jag närmade mig såg jag att det var en liten bild på paris & prince på omslaget, vid ett hörn där uppe. superglad mohahahey.


asså vissa borde skaffa sig ett liv. visa respekt, ass. jag syftar på ingen jag känner, men jag menar en poser på twitter som lekte stevie wonder. han hade skrivit exempel shjau ihuy h 645 k. alltså, det jag blir upprörd över är att stevie är blind från födseln. okej? och han har fått veta om det här, så dom raderade den fejkade sidan som fans har blivit followers på för dom har trott att det är han.

Kommentarer
Postat av: alicia

Grattis, DU ÄR MED I MIN VECKANS BLOGG TÄVLING!

Börja samla röster, lycka till! :) Jag meddelar vilken plats du kommer på senare men håll utkik själv också <3

2009-09-11 @ 20:58:49
URL: http://speeechless.blogg.se/
Postat av: Siriporn

Godkväll! =)



Haft en bra kväll hittills? =)

Kramar

2009-09-11 @ 21:09:53
URL: http://ssschhh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0