wasup

wasup? här ska ni få ett skönhets tips jao, eller ja, smink. om ni vill gå till en fest ex.
ansiktet:
tvätta ansiktet först, och ta på någon sminkborttagning med. ja, ni fattar, tänk när ni har smink och ni ska ta bort, gör det nu också även om ni inte har på er smink. varför? det är för att om ni har haft på mascara och tvättat bort det slarvigt, kan ni fortfarande ha lite mascara på. och om ni andvänder ögonfrans böjare går dina ögonfransar av. inte allt, menmen. små hårstrån. glöm inte att tvätta bort nacken och där vid halsen också, för där brukar man ha på foundation.
torka av ansiktet och ta på en hudkräm eller ansikts kräm på hela ansiktet.
foundation: ta en svamp, och om ni vill, kan ni sätta på erat foundation på svampen och dutta på vänstra och högra sidan av era kinder, sen på näsan, hakan, halsen/nacken, under ögonen, och på pannan. om ni har en concealer som ni andvänder under ögonen går det lika bra, bara det inte är för ljust och foundationen blir mörkare. kom ihåg att andvända en foundation som är pyttelite ljusare än er. ni duttar concealern eller foundationen under ögonen, dutta och dutta. resten bestämmer ni själva. och juste, ta även på ögonlocken.
ögonen: om ni vill, kan ni ta en ljus ögonskugga över hela ögonlocket, ända upp till ditt ögonbryn. det ska vara en hudfärgad, men om ni vill vara extra festliga går det med vilken färg som helst, men det passar inte alla. ljus rosa passar jätte fint. ta sen en ögonskugga ni gillar själva och ta på ögonlocket, men inte hela. ni vet där det blir typ, ja, en cirkel eller hur man säger? ni kommer förstå. hur tar ni på ögonskugga annars? ända dit. ta gärna en glittrig, jag har en glittrig brun, sen tar jag en grå glittrig med en liten ögonskugga borste och tar där vid slutet av ögat, på vänster sida av ögat så tar du längst ut åt höger, och ja, höger, vänster.
mascara: innan du tar mascara, kan du böja dom med en ögonfrans böjare. om du inte har en, kan du ta en kräm. din hudkräm kan du ta på fingret lite och liksom dra upp som om ditt finger var mascara borsten. och ni vet när man ska slinga håret? då får man en borste med. om ni inte andvänder den kan ni andvända den som en ren mascara borste. det funkar jätte bra för att separera osv. när ni har tagit på mascaran hur ni vill, kan ni borsta med sling borsten. jag tar två mascara produkter, en clinique, vet inte vad den heter men den är ganska liten, och man kan få dom i tidningar eller hem i ett paket som ett erbjudande. själv fick jag hem 3-4 stycken, men inte samtidigt. sen andvänder jag en till, maybelline. den är rosa och ett grönt lock. liten borste men bra ändå. ta ända till dina ögonfransar slutar för att få extra finare ögonfransar.
eyeliner: du tar på din eyeliner innan mascaran och ögonskuggan. vitt är jätte fint, men andvänd gärna svart. sen finns det ju en eyeliner, vattnig som man har en burk och ja, pensel ungefär haha. en liten. ni vet hur man gjorde kines ögon när man var liten? gör så och sen ''ritar'' du på. det kan du göra med en vanlig eyeliner penna också.
bronzer/blusher: jag brukar faktiskt andvända båda. först kan du blåsa upp dina kinder så du ser ut som en elefant, haha, sen kan du bara borsta på, på och på. sen på din panna, och mellan näsan och munnen. sen på näsan, och hakan. se till att dina kinder intie blir för bruna, men dom ska bli jämna och fina. du ska se solbrun ut. sen tar du på blushern, rosa är finast. då suger du upp dina kinder, och tar från, ja, där du har dina polisonger ungefär, kanske lite högre upp, det beror på. sen drar du neråt.
läppar: ta först på en färg som passar dig, läppstift. sen tar du på ditt gloss. har du inte läppstift så tar du bara på ditt läppglans. jag tipsar verkligen jasmine lipgloss från face stockholm. ganska ljusbrun och lite lite lite rosa i den. fint!

holla

Kommentarer
Postat av: Anonym

hahaha aww vad gullig du e nadia!! men fett bra tips mannen ;D

2009-03-11 @ 20:08:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0